Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba fiti cuminti ca am auzit ca faceti prostii. Zilele astea revin si eu si dau militaria jos din pod.

Buna gluma! :))

@@ribe,

Inloc sa zici "Ce mai faceti ma baieti? Mi-a fost dor de voi!" dupa perioada asta de inactivitate sari cu gura deja pe noi. Suntem cuminti, mai ales Kovac si Seether care sunt niste baieti exemplari.

#

Adevarat. 2 baieti cu adevarat deosebiti. Dar ce spun eu doar de ei?! Toti colegii nostri sunt niste oameni de caracter. Ma simt cu adevarat norocos sa fiu alaturi de voi!

Termina odata cu prostiile astea ca nu le vad rostul, dai dovada de mare prostie.

@ Iar ati baut gaz?

dupliN bea doar Ciucas.

Salut baietii! Ce mai faceti voi? Eu mi-am facut un mini gratar deoarece gratarul principal de azi s-a anulat asa ca am zis ca totusi trebuie sa mananc niste mici. Sound great, huh?

Nimic cu ''mini'' inainte nu poate suna great. Decat daca vorbim de mini Seether sau mini Kovac. Ei sunt cei mai tari!

Nimic cu ''mini'' inainte nu poate suna great. Decat daca vorbim de mini Seether sau mini Kovac. Ei sunt cei mai tari!

Nu stiu cum sa zic, dar "mini" pentru Seether si pentru Kovac este ca o jignire! Mega-maximul Kovac si mega-maximul Seether, tot respectul pentru acesti baieti. Baietii cu cea mai mare inima de pe SA:MP!

Nu stiu cum sa zic, dar "mini" pentru Seether si pentru Kovac este ca o jignire! Mega-maximul Kovac si mega-maximul Seether, tot respectul pentru acesti baieti. Baietii cu cea mai mare inima de pe SA:MP!

Chiar au o inima mare! De exemplu, am auzit ca Seether imprumuta pe oricine cu bani pana la 100k.

Chiar au o inima mare! De exemplu, am auzit ca Seether imprumuta pe oricine cu bani pana la 100k.

Imprumuta? De unde ca vrea sa-si ia casa :)) Oricum Kovac care mananca kozonac si bea kovalact impreuna cu Seether sunt cei mai cei de pe server. pwp mare la amandoi

http://forum.b-zone.ro/topic/268424-vand-apartament-level-5-findhouse-284-intrare-lv-4-dragons/

Daca intereseaza pe cineva. Trebuie sa ma mut cu clanul in noul nostru HQ si vreau sa scap repede de ea. O las ieftin.

• Nick:paul_365
  • Rank:1 de doua luni.
  • Data intrarii in Las Venturas Taxi:01.03.2015
  • Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune):habar n-am
  • De ce doresti sa pleci din Las Venturas Taxi?:Nesimtire..stau cu rank 1 3,4 luni.
  • Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Las Venturas Taxi?:Nasol
  • Esti de acord sa primesti Faction Punish 60/60 daca se dovedeste ca NU ai fost membru Las Venturas Taxi pentru minim 2 saptamani?:Nu.
  • Ce ai schimba daca ai avea ocazia?: Lider/Sublider
  • O ultima dorinta?:
  • Alte precizari?:

Care-i faza frate?! Stai si 2 ani cu rank 1. Nu scrie nicaieri ca vreun lider e obligat sa dea rank up.

Ma bucur ca pleci si ca scapam de astfel de oameni.

Edited by psoN

Ca uitate ba fitzosule prin loguri, da rank up la baiaet, FW Clear prapaditlel nu vezi ca e un joc ba obsedatu puli, tu crrzi ca daca nu dai rank up fw clear esti smecher, paduchele drq' ce sa stea 2 ani cu rank 1, toata lumea e ca MariO. un paduche jegos

Ca uitate ba fitzosule prin loguri, da rank up la baiaet, FW Clear prapaditlel nu vezi ca e un joc ba obsedatu puli, tu crrzi ca daca nu dai rank up fw clear esti smecher, paduchele drq' ce sa stea 2 ani cu rank 1, toata lumea e ca MariO. un paduche jegos

Ia mai da-te-n moloz de aici ba fraiere stricat. Ti-au zis toti sa nu mai postezi aici si tu persisti in prostie. Pe langa asta, uita-te la modul in care scrii. ESTI ANALFABET. Mai lasa naibii figurile astea agramate si vezi-ti de scoala, zic. Mare scula ce esti tu pe internet.

Chiar nu pot sa stau si eu linsitit aici cu colegii mei ca vii tu repede, un putoi de ultima speta, sa ne strici noua buna dispozitie. Mars de-aici.

@, ce treaba ai tu daca vreau sa primesc rank? M-am saturat de premier,am vazut ca aici cei care au relatii primesc up,cei care n -au ,stau ca fraierii la rank 1. Nu-mi plac asemenea oameni. Eu am intrat aici sa ajung un rank mare,dar in halul asta nu se poate.

@, ce treaba ai tu daca vreau sa primesc rank? M-am saturat de premier,am vazut ca aici cei care au relatii primesc up,cei care n -au ,stau ca fraierii la rank 1. Nu-mi plac asemenea oameni. Eu am intrat aici sa ajung un rank mare,dar in halul asta nu se poate.

Ai avut un comportament super nasol, nişte glume care nu şi-au avut rostul şi-n plus activitatea ta nu a dovedit nici măcar că meritai să faci parte din Taxi Las Venturas. Nimeni nu ți-ar fi dat rank.

Am treaba pentru ca ai demisionat cu un motiv de cacao. Normal ca iau atitudine cand vad ca unii cred ca au lumea la picioare si li se cuvine tot de parca ar fi buricul pământului.

Uhh.. urata treaba pe aici. Se vede ca unele persoane nu au bunul simt. Dar intotdeauna dam peste o persoana ca asta. Eu nu ma plang de rank up sau altele.Ma bucur ca am 20 de zile langa voi. Si sper la si mai multe. Chiar sunt curios de o chestie, ce parere aveti despre mine (caracter/activitate) chiar sunt foarte curios :)) .Va pup si ne auzim diseara in game. Si Bafta la raportul de activitate care incepe maine ! O zi buna tuturor.