Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La fel si eu, pwp la colegii mei, care va plictisiti va rog un PM cu parerea voastra despre mine, atat cat stiti, nu astept romane, 2-3 propozitii in care sa va lasati parerea. Multumesc mult, o seara faina !

La fel si eu, pwp la colegii mei, care va plictisiti va rog un PM cu parerea voastra despre mine, atat cat stiti, nu astept romane, 2-3 propozitii in care sa va lasati parerea. Multumesc mult, o seara faina !

Abea ai intrat printule si tu vrei deja sa stii parerea fiecaruia despre tine :)).

• Nick: [GF]ribe
  • Rank: 6
  • Data intrarii in Las Venturas Taxi: 04/01/2014
  • Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune): 1 an si 3 luni si 18 zile
  • De ce doresti sa pleci din Las Venturas Taxi?: E timpul sa incerc si altceva.
  • Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Las Venturas Taxi?: Mai mult decat excelent.
  • Esti de acord sa primesti Faction Punish 60/60 daca se dovedeste ca NU ai fost membru Las Venturas Taxi pentru minim 2 saptamani?: Nu este cazul.
  • Ce ai schimba daca ai avea ocazia? Nimic. O sa-l mai indrum pe MariO. chiar daca plec.
  • O ultima dorinta? Sa ascultati de MariO. si totul va fi in regula. Nu mai cereti rank prin anumite exprimari josnice ca stie si el cand sa dea si cui sa dea.
  • Alte precizari?: Multumiri speciale [GF]Zokee. si psoN. Mai multe o sa scriu la discutii.

Serios ?! Chiar nu ma asteptam la Ribe, adica... 1 an si 3 luni e ceva, pe mine m-a socat chestia asta. Voi ce parere aveti ? :O Oricum, succes in continuare Ribe, incearca sa ramai acelasi, originalul adica. Succes si bafta mai departe.

Serios ?! Chiar nu ma asteptam la Ribe, adica... 1 an si 3 luni e ceva, pe mine m-a socat chestia asta. Voi ce parere aveti ? :O Oricum, succes in continuare Ribe, incearca sa ramai acelasi, originalul adica. Succes si bafta mai departe.

Mare om mare caracter, respect ever Ribe !

A sosit momentul in care trebuie sa parasesc factiunea mea de suflet, de ce? Vreau sa incerc si altceva consider ca sederea mea aici a fost una foarte lunga. Intr-o zi ma voi intoarce. Pana ma voi intoarce eu voi ascultati de MariO. si restul conducerii, nu mai cereti rank si vorbiti ce este de vorbit, incercati sa fiti profesionisti ascultati-l pe MariO. ca stie ce vorbeste. Cei care sunteti aici sau care vreti sa intrati si o faceti doar pentru rank mai bine n-o mai faceti. Asa am fost si eu la inceput cand am intrat pentru prima data aici dupa care mi-am dat seama de niste lucruri, iar a doua oara cand am intrat aici sederea mea a fost de bun augur, m-am consacrat daca pot zice asa. Sper ca ati inteles acest mesaj. Aici am sa mentionez fosti membri si actuali care au ajutat la ridicarea factiunii, iar cu altii am crescut in aceasta factiune (old time) Kovac, dupliN, psoN, MariO., Addy_Cobretti, [GF]Zokee., ChaveZ. Maximus.rtv, Seether, DaX, RazvyBest, CappY, daryuS, AUDI_RS8, [GF]FLAy, Dragos07, Dunhill, Sonny, rikos, Tig3r, Lord.Camorra (actual LORD.), RoberT.[ZEW], xZp, Chrys, TyKy, Faggionistu, Ionica_Walker, Seepti., Regenesis, GonZo, macabru, Edward_Nisan, JustMed, Metaphour. Toti mentionati mai sus au ajutat candva la ridicarea factiunii, daca am uitat pe cineva imi pare rau. Multi de acolo m-au ajutat pe mine cand eram lider, au dat dovada de loialitate si au castigat un loc in dreapta mea in acel moment. Oricand aveti nevoie de sfaturi sau altele ma puteti contacta pe forum sau in joc. Aveti grija de factiune.

Multumiri speciale [GF]Zokee si psoN.

A sosit momentul in care trebuie sa parasesc factiunea mea de suflet, de ce? Vreau sa incerc si altceva consider ca sederea mea aici a fost una foarte lunga. Intr-o zi ma voi intoarce. Pana ma voi intoarce eu voi ascultati de MariO. si restul conducerii, nu mai cereti rank si vorbiti ce este de vorbit, incercati sa fiti profesionisti ascultati-l pe MariO. ca stie ce vorbeste. Cei care sunteti aici sau care vreti sa intrati si o faceti doar pentru rank mai bine n-o mai faceti. Asa am fost si eu la inceput cand am intrat pentru prima data aici dupa care mi-am dat seama de niste lucruri, iar a doua oara cand am intrat aici sederea mea a fost de bun augur, m-am consacrat daca pot zice asa. Sper ca ati inteles acest mesaj. Aici am sa mentionez fosti membri si actuali care au ajutat la ridicarea factiunii, iar cu altii am crescut in aceasta factiune (old time) Kovac, dupliN, psoN, MariO., Addy_Cobretti, [GF]Zokee., ChaveZ. Maximus.rtv, Seether, DaX, RazvyBest, CappY, daryuS, AUDI_RS8, [GF]FLAy, Dragos07, Dunhill, Sonny, rikos, Tig3r, Lord.Camorra (actual LORD.), RoberT.[ZEW], xZp, Chrys, TyKy, Faggionistu, Ionica_Walker, Seepti., Regenesis, GonZo, macabru, Edward_Nisan, JustMed, Metaphour. Toti mentionati mai sus au ajutat candva la ridicarea factiunii, daca am uitat pe cineva imi pare rau. Multi de acolo m-au ajutat pe mine cand eram lider, au dat dovada de loialitate si au castigat un loc in dreapta mea in acel moment. Oricand aveti nevoie de sfaturi sau altele ma puteti contacta pe forum sau in joc. Aveti grija de factiune.

Succes maestre!

Ribe, nu-mi vine sa cred ca ne parasesti.. Oricum, ai fost un lider bun, multumesc de sansa si ca ai avut incredere in mine.Bafta mai departe, poate ne revedem.

Din pacate ne-a parasit...cine cauta jucatorul " ribe " va observa ca are nivel mare, ore multe dar este civil, cu un faction history frumos. Respect !

Felicitari Kovac pentru rank 6! Speram ca alturi de MariO sa conduci bine factiunea!

post-83354-0-05529700-1429478228_thumb.jpg

Edited by Sobranie

@@ribe, Ai grija de tine , eu oricum nu te uit cand mai DEMIS pe nedrept :))), hai ca am glumit stiu cum a fost situatia atunci . Ai grija de tine vei avea tot timpu un loc aici in Taxi LV ai grija de tine omule multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru mine .

Ribe nu am apucat sa ne cunoastem destul de bine, dar mi-am format o idee buna despre tine, un maestru. Succes pe mai departe, ne vedem in game.

Tin sa il felicit pe Kovac ( numele de star) pentru functie.

P.S Nu prea postez eu aici, dar totusi Ribe si Kovac merita.