Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Leviathan Cum am zis, as fii vrut sa port o discutie, nu am cu cine. Tot nu mi-ati zis ce ati facut concret pentru factiune. Ai venit direct cu amenintarea ca imi dai Hide, ok, faci cum vrei.  Cat despre copilasi, esti de varsta cu fratimio, ala e mai mic ca mine cu 6 ani, do the math. Astept un PM daca " fac posturi aiurea" cu lucrurile concrete pe care le-ati facut. 

@Styleeer Nu stiu ce bani viesezi tu, poate asta te minteau pe tine unii sau alti, dar Ken nu a dat nimic pentru voturi. Ai vorbit si tu cand trebuia sa taci. 

Cum am zis nu contest votul sau faptul ca e inactiv sau nu merita, m-am legat fix de faptul ca a zis ca a facut ceva pentru factiune. Vreau sa stiu ce.

E ultimu post aici, nu caut cearta, caut o discutie dar nu puteti sa o purtati cu argumente. 

O seara faina si bafta cu liderele.

Edit: Pentru Styler, intereseaza-te ca mi-am schimbat masina. Unii stiu ce inseamna munca, desi nu inteleg de ce comentezi de masina daca nici nu ai permis :)) .

Edited by South Edward NissaN

• uSp locked this topic

Topic redeschis.

Cei care nu aveți treabă cu facțiunea ați primit AV de la Kelton. La următoarea abatere o să fie Warn, dar să sperăm că nu se va ajunge la așa ceva :).

Edited by uSp

• uSp unlocked this topic
On 2/11/2019 at 9:25 PM, V86ulpea said:

tu esti din Hackerville romania sau de la america ?

Hackerville Romaniaaa haha :p

2 hours ago, V86ulpea said:

@Roxaana de ce nu vrei sa imi raspunzi la intrebare ?

Nu mergea sa raspund la topicu' asta :))

26 minutes ago, V86ulpea said:

bai oricum ai nota 10 ca recunosti ca esti loca la cap :)) :)) :)) da sa imi explici in ce film esti si ce dealer ai ? :)):)) 

Eee si tu acum :))), filmu' meu?

1 hour ago, Roxaana said:

Nici nu va spun, sa nu va ofticati :))))

aplicam tupeul sa inteleg nu? defapt nu ai primit nimic si pe tine doar parinti tai te iubesc deci cadou din parti de ziua indragostilor :))  

1 hour ago, V86ulpea said:

aplicam tupeul sa inteleg nu? defapt nu ai primit nimic si pe tine doar parinti tai te iubesc deci cadou din parti de ziua indragostilor :))  

Hahaha ce rautacios esti :))) dar da, asa e :((

@KendrickZ berea nu e buna incearca vodca vin 

11 hours ago, Roxaana said:

Hahaha ce rautacios esti :))) dar da, asa e :((

nu sunt rautacios sunt chiar baiat ok dar iti ziceam un adevar :)) tu in loc sa te plimbi cu iubitul in parc stai si faci curse cu taxiul roz :)) plimbi copii pentru o mana de bani :)) 

2 hours ago, V86ulpea said:

nu sunt rautacios sunt chiar baiat ok dar iti ziceam un adevar :)) tu in loc sa te plimbi cu iubitul in parc stai si faci curse cu taxiul roz :)) plimbi copii pentru o mana de bani :)) 

Vinul nu pica prea bine, dar propunerea cu vodka iti promit ca o s-o pun in aplicare peste cateva zile ?
Ma pun si eu sa fac niste comenzi, ca nu vreau sa termin saptamana cu raportul facut doar pe jumatate

3 hours ago, V86ulpea said:

Am timp pt toate, ca stiu sa-mi gestionez timpul, daa? ? ?