Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Esti prea buna pentru mine ? Toata lumea zice ca esti naspa, si tu zici ca esti prea buna ? Mai fetito, tu delirezi, nu vezi ? Eu zic ca ai cam obosit de la frig, haide mai bine sa te culci, fugi in HQ, nu vine nimeni peste tine, cel putin cred :D. Brb, merg peste ale :-".

Edit: cine a zis ca te vreau pentru mine de esti prea buna pentru mine ? tu cumva faci vreo confuzie ? esti confuza ? confuzi intentiile mele ? si lumea imi zice mie ca eu te vreau =)) na poftim aici declaratie indirecta =)), hahaha, ti-am dat maxim !

Edited by Ice7

Buna ziua, abia m-am trezit si eu. Merg sa mananc dupa intru in joc. Am o micuta problema cu doamna ale, ale... sa ma cauti cand esti on, vreau sa discutam ceva >:). Da chiar, mi-a placut statusul tau de aseara de la mess "Ice ice baby <3" :X

Buna ziua, abia m-am trezit si eu. Merg sa mananc dupa intru in joc. Am o micuta problema cu doamna ale, ale... sa ma cauti cand esti on, vreau sa discutam ceva >:). Da chiar, mi-a placut statusul tau de aseara de la mess "Ice ice baby <3" :X

Ce problema ai cu mine? :-S

Ce am facuuuuuuuuuuut?

Daaaa,minunat status.

Cand l-am sters m-ai "obligat" sa-l pun la loc :))

Pofta buna >:D<<'>

Buna seara , de acum incolo voi fii noul vostru coleg :)

Bine ai venit. Ale ale, esti naspaaaa :-". Ce dai sa nu le mai zic celorlalti ca esti naspa?:)) Eu trebuie sa repar un netbook si nu vrea nici batut, ne auzim mai tarziu.