Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Am revenit şi eu de la meci, şi nu mă simt prea bine...Mă duc să-mi fac ghiozdanul pentru mâine la şcoală, fac un duş şi intru şi eu în joc. Succes la comenzi :).

Stiu si pe mine ma enerveaza lagu ala ..

Mie mi-a scazutfps la 2 am dat rr la pc si tot asa mergea nu stiam ce are :)) Apoi cand ies din zona a inceput sa mearga mai bine

Sper sa se rezolve repede ...

Am vorbit cu Julia si a fost de-acord sa va fac un script CLEO prin care sa apara lista cu cei de pe blacklist ca sa nu mai aveti probleme. Tinand apasat o tasta (setata de voi intr-un fisier, default este tasta 'Z') va aparea pe ecran o lista ca aceasta:

lA4Ez.png

Pentru acesta trebuie sa aveti CLEO4 instalat.

Instalare:

* Modul CLEO:

Fisierul blacklist.cs (scriptul in sine), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.ini (in el setati ce tasta sa apasati), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.txt (este sursa scriptului pentru a va dovedi ca nu este nimic ilegal in el)

* 'Lang-ul' scriptului:

Fisierul american.gxt (contine mesajele scriptului), il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'*

Fisierul american.ini, il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'**

* Daca stiti ca aveti modificat fisierul acesta, veti fi nevoiti sa scrieti informatiile manual folosind programul GXT Editor astfel:

#1. Extrageti arhiva, intrati in program si deschideti fisierul 'american.gxt', cel care-l aveti voi nu cel downloadat (http://i.imgur.com/Adh6M.png)

#2. Dupa ce se deschide fisierul, apasati pe MAIN si mergeti sus la Entry si dati click pe Add... (http://i.imgur.com/IRrLY.png)

#3. Scrieti in campul care apare: BL_01 (http://i.imgur.com/zz4j7.png)

#3.1. Repetati pasul 3 de inca 3 ori numai ca scrieti in loc de BL_01 urmatoarele valori:

- BL_02

- BL_T1

- BL_T2

#4. Acum cautati BL_T1, BL_T2, BL_01, BL_02 in partea din stanga jos si selectati-le pe fiecare in parte pentru a edita textul acestora (textul se editeaza in partea dreapta dupa ce ati dat click, http://i.imgur.com/KJ6gA.png)

- La BL_T1 scrieti in dreapta: Blacklist(1/2).

- La BL_T2 scrieti in dreapta: Blacklist(2/2).

- La BL_01 puneti playerii care sunt pe Blacklist la 1/2 (ATENTIE! Despartiti prin ~n~ cum puteti vedea si in poza de mai sus, EX: Kewl~n~Mike...~n~alesuuuu)

- La BL_02 puneti playerii care sunt pe Blacklist la 2/2 (la fel cum ati facut si in cazul BL_01, despartiti playerii prin ~n~)

#5. Acum dati click sus in stanga pe MAIN sau oriunde pentru a se updata campurile editate de voi, mergeti la File si dati Save (dupa aceasta veti observa un fisier nou aparut numit 'american.ini' daca nu aveati deja unul)

** Daca ati urmat pasii de la '*' nu mai sunteti nevoiti sa faceti nimic cu acest fisier, deoarece s-a facut totul automat dupa ce ati salvat 'american.gxt'

Instructiuni:

- Pentru a schimba tasta pe care vreti sa apara lista, intrati in 'blacklist.ini' si acolo veti codul pentru fiecare tasta in parte, mergeti mai jos la "Key=90" si modificati in "Key=x" (unde X = codul din dreptul tastei care vreti voi, implicit am pus tasta "Z")

Dupa ce ati facut toate astea, intrati in joc si apasati pe tasta pusa de voi, daca nu apare decat chenarul negru ati gresit ceva la fisierul 'american.gxt' prin urmare va trebui sa reluati pasii.

Pentru Dienutza, respectiv Julia. Daca nu va descurcati sa bagati sau sa scoateti nume din fisier, o sa fac eu modificarile de rigoare si va voi da PM cu fisierul, iar voi il veti putea pune la Blacklist ca sa-l poata downloada si cei care vor sa-l aiba in-game.

Acesta este un post mai vechi, dar m-am gandit ca este folositor pentru a nu fi nevoie sa invatam blacklistul pe de rost. In caz ca nu va credeti in stare sa editati scriptul, atunci urmati doar pasii de instalare, urmand apoi sa luati acest american.gxt, care are toata lista blacklist pusa la punct, ordonata alfabetic.

Sper ca va este de folos.