Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Back de la liceu, ce mai faceti ?

Vbim mai multe in Game. :D

Noapte buna all, eu am iesit vbim maine can vin de la liceu .

Sa nu te mai prind ca faci asa ceva , ca te sanctionez si pe forum si in samp , valabil pentru toti . O sa deschid raportu si cabbie deoarece eu plec din bucuresti si vin maine pe la 16:00 . Programul este acelas nu se schimba nimic doar ca-l deschid astazi ca nu am timp maine sa-l deschid de dimineata .

Raport luni - vineri : raportu se termina vineri ora 23:59 - il postati pana sambata la ora 00:00 .

Cabbie postati dupa ce ati postat raportu-l de activitate dupa puteti incepe sa faceti comenzi pentru cabbie of the weekend , se incepe sambata dupa ora 12:00 si se inchide duminica la ora 16:00 , vreau sa postati in numar cat mai mare nu doar 2-3 membrii .

Salutare, back de la liceu, ce mai faceti ? Scz ALex , nu se va mai repeta.

@ Am si eu o problema este despre sa-mp. Deci cand inchid si redeschid calculatorul si dau connect pe sa-mp , trebe sa-l desinstalez, si sa-l instalez din nou ca sa-mi intre pe server. Stie careva ce are, nu am crack la el, l-am bagat de 2 ori pana acuma nu am mod-uri in el.

Salutare, back de la liceu, ce mai faceti ? Scz ALex , nu se va mai repeta.

@ Am si eu o problema este despre sa-mp. Deci cand inchid si redeschid calculatorul si dau connect pe sa-mp , trebe sa-l desinstalez, si sa-l instalez din nou ca sa-mi intre pe server. Stie careva ce are, nu am crack la el, l-am bagat de 2 ori pana acuma nu am mod-uri in el.

Inlocuieste fisierul gta3 din folderul /models,cu unul original luat pe pe net,iti merge asa?

Sa nu te mai prind ca faci asa ceva , ca te sanctionez si pe forum si in samp , valabil pentru toti . O sa deschid raportu si cabbie deoarece eu plec din bucuresti si vin maine pe la 16:00 . Programul este acelas nu se schimba nimic doar ca-l deschid astazi ca nu am timp maine sa-l deschid de dimineata .

Raport luni - vineri : raportu se termina vineri ora 23:59 - il postati pana sambata la ora 00:00 .

Cabbie postati dupa ce ati postat raportu-l de activitate dupa puteti incepe sa faceti comenzi pentru cabbie of the weekend , se incepe sambata dupa ora 12:00 si se inchide duminica la ora 16:00 , vreau sa postati in numar cat mai mare nu doar 2-3 membrii .

O sa ma ocup eu de raport. :)

Mai ... la "Raport de Activitate" zice asa :

IL deschid de acum pentru ca eu trebuie sa plec din bucuresti si ma intorc maine pana in 16:00 , si nu il pot deschide dimineata . De maine incepeti sa postati .

, de ce nu puteti sa cititi?

Eu am plecat la fotbal. Ne auzim pe la ora 22:00. Pana atunci, bafta la comenzi!

Mai ... la "Raport de Activitate" zice asa : , de ce nu puteti sa cititi?

Eu am plecat la fotbal. Ne auzim pe la ora 22:00. Pana atunci, bafta la comenzi!

True story,si 2 au postat,nu cred ca vor pati nimic.

Neatza colegi,postez si eu raportul imediat.

Am niste treaba in dimineata asta dupa care plec la o fata sa facem repetitii pentru bal(pantomima),ne auzim dupa 14:00,succes la comenzi :)

Blacklist script

Pentru acesta trebuie sa aveti CLEO4 instalat. Atentie, scriptul asta nu va merge impreuna cu ELM (Emergency Lights Mod), asa ca trebuie sa alegeti unul din ele. De asemenea, daca aveti si alte scripturi care modifica fisierul american.gxt, atunci la fel, trebuie sa renuntati la ele. Tasta pe care trebuie sa apasati in joc este Z, dar aceasta se poate modifica din fisierul blacklist.ini.

Instalare:

* Modul CLEO:

Fisierul blacklist.cs (scriptul in sine), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.ini (in el setati ce tasta sa apasati), il copiati in '...:\GTA San Andreas\CLEO\'

Fisierul blacklist.txt (este sursa scriptului pentru a va dovedi ca nu este nimic ilegal in el)

* 'Lang-ul' scriptului:

Fisierul american.gxt (contine mesajele scriptului), il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'

Fisierul american.ini, il copiati in '...:\GTA San Andreas\text\'

! Jocul trebuie sa fie oprit cand faceti aceste modificari !

4nabM.png

Edited by alesuuu