Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Băieţi acesta este ultimul meu post în această facţiune , poate când voi reveni o să mai fiţi in Taxi . Mult succes în continuare , fiţi la fel de activi :) (Nu vă uitaţi la Adryan care zice că nu sunteţi activi , mai există şi viaţa reală ... ) .

ALex îţi mulţumesc din nou pentru şansa acordată şi dacă ti-am greşit , îmi pare rău ...

Bine ai revenit Exibo.

Prin factiune e putina instabilitate atmosferica :)).

Eu am primit inca 1 warn, am 9/10..Ma tem sa postez si la discutii :)).

Flames s'a aprins de sarbatori ..Si am primit 1 warn..

Rept, daca sunt doritori de fifa 08 , imi dati pm pe forum.

Bine ai revenit Exibo.

Prin factiune e putina instabilitate atmosferica :)).

Eu am primit inca 1 warn, am 9/10..Ma tem sa postez si la discutii :)).

Flames s'a aprins de sarbatori ..Si am primit 1 warn..

Rept, daca sunt doritori de fifa 08 , imi dati pm pe forum.

Mama ma frate .. fix cand sa faci si tu 1000 posts sa pui la titlu` '' Nu vad dinamo in clasament :( '' iei ban =)) .

Baieti/Fete poate nu o sa ne mai intalnim...asa ca va zic la revederea de acum, sa aveit un Craciun plin de bucuri si poate ne mai auzim in game,Sa stiti ca toti sunteti niste oameni minunati de care mam atasat mult cat timp am fost in factiune. La revedere!

Multumim de urari , sarbatori fericite si voua , membrii taxi aveti liber saptamana aceasta doar luni , mart , miercuri , restul zilelor vreau sa fiti activi pentru comenzi sa nu uitam cine suntem si cu ce ne ocupam . Multi o sa fie pe server si o sa aiba nevoie de cate un taxi . Eu fac un mic event o sa anunt si la activitati eventuri dar si aici .

Verificati topicul activitati . eventuri.

Nu uitat de olimpiada de maine avem nevoie de membrii pentru probe , o sa aleg maine .

Edited by ALex

Eu doar Miercuri pot să ajung la banca să îmi cumpăr UNBAN...azi nu am avut cu ce să ajung, iar mâine e inchis ca e Crăciunul.

Daca are cineva să-mi dea 1.25 Euro pe clienti sa-mi cumpăr mai repede şi îi dau Miercuri aş fi recunoscător.

Sărbatori fericite tuturor!