Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna tuturor, ne revedem maine. Maine nu cred ca merg la scoala, am primit astazi curent la sala si am facut conjunctivita..Ne auzim.

Edited by FreddyxD

Neeaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaa Taxi, snizel boss, ne-a dat cont pe brazzers :)), vorba lui, aseara deja incepeau unii sa scrie cu o mana :)).

Ma bag si eu in game la comenzi :).

Cam multe filme in history-ul accountului...ma mir ca nu le-a picat serveru', la ce ocupati ati fost ieri...si azi, banuiesc :)).

Apropo, asta e primul meu post aici... :"> cum ma descurc, pentru un incepator? nu stiam cum sa dau post..am facut vreo 10 topicuri cu "salut" pana sa invat :(.

Edited by Blackout

Cam multe filme in history-ul accountului...ma mir ca nu le-a picat serveru', la ce ocupati ati fost ieri...si azi, banuiesc :)).

Apropo, asta e primul meu post aici... :"> cum ma descurc, pentru un incepator? nu stiam cum sa dau post..am facut vreo 10 topicuri cu "salut" pana sa invat :(.

oo.. Amaratul de tine, nu stiai sa faci un post la discutii, stai lin, te invata unchiu' Taylor sa postezi :)), sau Kelton cu Warn up frumos :)). In factiune te descurci bine, dar sugerez sa te pui pe facut comenzi pentru a posta raportul, nu uita minim 90 de comenzi :))

Si da, am avut cu totii treaba cu contul, cine doreste cont pe Brazzers PM me!

Edited by LTG TayLoR

oo.. Amaratul de tine, nu stiai sa faci un post la discutii, stai lin, te invata unchiu' Taylor sa postezi :)), sau Kelton cu Warn up frumos :)). In factiune te descurci bine, dar sugerez sa te pui pe facut comenzi pentru a posta raportul, nu uita minim 90 de comenzi :))

Si da, am avut cu totii treaba cu contul, cine doreste cont pe Brazzers PM me!

Eu vreau, eu vreau!

O sa ma apuc de facut comenzi, imediat, scuze..sper sa nu iau FW. Apropo, nu stiu daca v-am spus, dar, contul e public...nu e al meu, eu doar vi l-am procurat :)).

Eu vreau, eu vreau!

O sa ma apuc de facut comenzi, imediat, scuze..sper sa nu iau FW. Apropo, nu stiu daca v-am spus, dar, contul e public...nu e al meu, eu doar vi l-am procurat :)).

Deci nu suntem singurii care umbla pe el :)) Aham asta e bine :)), treci la munca, daca nu faci 90 de comenzi te pun sa iti dai singur FW.

Deci nu suntem singurii care umbla pe el :)) Aham asta e bine :)), treci la munca, daca nu faci 90 de comenzi te pun sa iti dai singur FW.

Inainte umblau putine persoane.. dar acum ca l-am facut public, dupa ce vi l-am dat voua, cred ca a avut mii de accesari.. :)) milioane chiar.

Ma duc si eu la culcare ca maine, iar ma trezesc dimineatza. Noapte buna sper ca maine sa fac peste 100 de comenzi :D.

Noapte buna, si succes :).

Te descurci, bravo ţie ! Eşti un noob !

Salut, am venit şi eu de la şcoală ! Ieri n-am intrat deoarece am avut mult de lucru pentru astăzi la şcoală şi bla bla :)), ne auzim în joc !

Te descurci, bravo ţie ! Eşti un noob !

Salut, am venit şi eu de la şcoală ! Ieri n-am intrat deoarece am avut mult de lucru pentru astăzi la şcoală şi bla bla :)), ne auzim în joc !

(:|...

Neatza! Ce mai faceti?

Snizel Ai o doza de Cola pentru conul ala :))

Ok, vezi ca te tin minte..;))