Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mult succes in continuare ai fost un coleg bun, ne pare rau pentru cele intamplate dar viata este cu 2 fete si trebuie sa mergem mereu inainte.

Salut Taxi Club Company tocmai am terminat grataru si mi-am umplut burta cu mici, carnati si bere...:)) lasam asta.Astept sedinta cu nerabdare.

salutare acum am ajuns acasa... ca nu puteam sa ajung la mine acasa si am ramas undeva la strabunici:))

si debia acum am ajuns..

Sal'tare, ce fac fetili?

Eu acum mi-am terminat temele, vorbim in joc.

Kiss.

Neața tuturor ! Presupun că acesta e ultimul post al meu aici.

Bun, se pare că Ice. a avut zic eu un motiv să mă baneze permanent, dar eu sincer să fiu habar nu am de ce m-a banat. Motivul: Afaceri Ilegale :-? pâi eu n-am făcut nicio afacere în ultimul timp observ că n-am avut niciun complaints cum că aș fi făcut ceva.

Asta e, aștept dovezile lui.

Baftă în continuare, ați fost niște colegi excepționale cu câteva excepții, dar asta e, nimeni nu este perfect. Baftă multă !

Și nu uitați că, clanul pH recrutează :)

Succes in viață și multă baftă.

Și, uitați-vă la asta,

Dacă vă place, reputation up.

Edited by nWo DanTheSalad

Sfatul meu: Ștergeți orice modalitate de contact și anume skype / mess / mail. Se pare că am fost banat din motivul că cine mi-a spart ID-ul de skype și a dat un fel de mess cum că eu aș cumpăra euro clienți și ofer bani in SAMP.

Sper totuși să se facă dreptate referitor la asta.

Buna ziua baieti, am ajuns si eu intr-un final de la sala. Ce faceti?

@KvB = imi pare sincer rau pentru ceea ce s-a intamplat, ai fost un membru bun si pe aceasta cale vreau sa-ti multumesc pentru tot sprijinul. Mult succes in viata, te asteptam inapoi.

Edited by FreddyxD

Buna ziua baieti, am ajuns si eu intr-un final de la sala. Ce faceti?

@KvB = imi pare sincer rau pentru ceea ce s-a intamplat, ai fost un membru bun si pe aceasta cale vreau sa-ti multumesc pentru tot sprijinul. Mult succes in viata, te asteptam inapoi.

Bine facem, stam, asteptam sedinta.

Pacat de KvB, este un baiat de treaba.

Edited by FreddyxD

Mulțumesc băieți pentru toate urările.

Freddy. sper că am reușit să te ajut așa cum am putut. Sper că nu ți-am greșit cu nimic de-a lungul duratei mele în această facțiune.

Poate totuși visez și eu la unban...

Succes Kvb :( Si eu sper sa iei unban..

@ Eu am iesit, bafta ! Ne auzim.

Baieti imi pare rau ca a trebuit sa ies in modul asta din factiune, vreau sa va spun ca m-am simtit extraordinar cu voi va urez succes in continuare si Freddy. multumesc sa ai fost un lider extraordinar tineo tot asa, succes la comenzi si sper ca ne vom revedea!:(

Edited by CipriaN3619

Baieti imi pare rau ca a trebuit sa ies in modul asta din factiune, vreau sa va spun ca m-am simtit extraordinar cu voi va urez succes in continuare si Freddy. multumesc sa ai fost un lider extraordinar tineo tot asa, succes la comenzi si sper ca ne vom revedea! :(

Mda, imi pare rau pentru tine, asa dintr-o chestie penala sa iei ban, si sa si ramai fara factiune.

Oricum o sa revii, nu? ;)

Mda, imi pare rau pentru tine, asa dintr-o chestie penala sa iei ban, si sa si ramai fara factiune.

Oricum o sa revii, nu? ;)

Am sa revin cu prima ocazie..

Baieti imi pare rau ca a trebuit sa ies in modul asta din factiune, vreau sa va spun ca m-am simtit extraordinar cu voi va urez succes in continuare si Freddy. multumesc sa ai fost un lider extraordinar tineo tot asa, succes la comenzi si sper ca ne vom revedea! :(

Multa bafta.

Ai fost un coleg bun, sper sa ne mai intalnim :).

Observ ca in ultima perioada incepem sa pierdem membrii buni. Imi pare, sincer, rau pentru cei care au fost banati. Nu am ce sa va spun, decat ca ati fost niste colegi buni si ca nimeni nu va condamna pentru cele intamplate. Cu siguranta, daca pe viitor o sa vreti sa reveniti, o sa fiti la fel de bine primiti.

Cei care am fost de la inceput in factiune si, in special, cei noi trebuie sa fim atenti pe viitor.Doar asa putem ramane o factiune unita si putem deveni ceea ce isi doreste Freddy, factiunea numarul 1.

O seara minunata !

Neața tuturor ! Presupun că acesta e ultimul post al meu aici.

Bun, se pare că Ice. a avut zic eu un motiv să mă baneze permanent, dar eu sincer să fiu habar nu am de ce m-a banat. Motivul: Afaceri Ilegale :-? pâi eu n-am făcut nicio afacere în ultimul timp observ că n-am avut niciun complaints cum că aș fi făcut ceva.

Asta e, aștept dovezile lui.

Baftă în continuare, ați fost niște colegi excepționale cu câteva excepții, dar asta e, nimeni nu este perfect. Baftă multă !

Și nu uitați că, clanul pH recrutează :)

Bafta multa in contiunare kVb :( sper sa iei un ban , te asteptam in Taxi ( Daca mai revii). Bafta multa in continuare.

Multa bafta.

Ai fost un coleg bun, sper sa ne mai intalnim :).

Si tu ai fost un coleg pe cinste si ceilalti, toti! Sper si eu ca ne nom revedea!

Edited by CipriaN3619