Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte interesanta povestea. Te pune pe ganduri si te intrebi: Oare eu cand voi pati asa ceva? Unii chiar nu isi dau seama cand li se intampla un moment ca acesta si trec cu vederea nestiind sentimentele celeilalte persoane. Sincer si eu am avut un astfel de episod in viata mea, cand eram mai mic. Dar timpul a trecut, ne-am maturizat si totul a trecut de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Unele episoade din viata te lovesc asa de tare si te marcheaza incat uiti de momente traite alaturi de cei mai dragi. Cu totii vom trai un astfel de moment similar cu al tau, mai devreme sau mai tarziu, dar un singur e diferit: vor avea ei curajul necesar pentru a face primul pas?

Ce frumos ai spus-o :|

Totusi, am aflat ce s-a intamplat cu tipa aia. E pocaita si maica-sa n-o lasa sa iasa afara, si-a facut un prieten mai mare ca ea si s-a mutat la el.... Deci a fugit dupa p**a! :| Story of my life.

Oh God I was ready for the war when suddenly I got an electricity shutdown :\

Now I have no idea when will my electricity come back :'(

Have fun at war & good luck

Edited by Talha Jameel

Ce frumos ai spus-o :|

Totusi, am aflat ce s-a intamplat cu tipa aia. E pocaita si maica-sa n-o lasa sa iasa afara, si-a facut un prieten mai mare ca ea si s-a mutat la el.... Deci a fugit dupa p**a! :| Story of my life.

Esti ironic? Ca nu imi dau seama :|

Cat despre fata.. Screw her!! Nu se stie.. de ce intotdeauna sari direct cu concluzia "a fugit dupa p**a". Poate nu e asa. Niciodata nu poti sti ce se poate petrece intr-o familie, in inima ei... Sunt multe si multe probleme. Nu te grabi sa tragi concluziile, nu stii nimic despre fata aia. Poate ca e adevarat, poate ca nu.

Story of your life? :)) Adica ti s-a mai intamplat? Asa e mereu? :)) Atunci ofera-i si tu putina "dragoste". :))

Edited by DooMasteR

Esti ironic? Ca nu imi dau seama :|

Cat despre fata.. Screw her!! Nu se stie.. de ce intotdeauna sari direct cu concluzia "a fugit dupa p**a". Poate nu e asa. Niciodata nu poti sti ce se poate petrece intr-o familie, in inima ei... Sunt multe si multe probleme. Nu te grabi sa tragi concluziile, nu stii nimic despre fata aia. Poate ca e adevarat, poate ca nu.

Story of your life? :)) Adica ti s-a mai intamplat? Asa e mereu? :)) Atunci ofera-i si tu putina "dragoste". :))

Nu eram ironic, chiar ai spus-o frumos

Oricum, povestea a facut multe tipe sa fie 8-> deci, free bj's for me!

Noapte buna ! CHECK "Taxi Cab Company - Poze "

http://www.youtube.com/watch?v=S6oA7Fndt0M&feature=youtu.be

M-ai ameţit cu video-ul ăsta.

Bună dimi colegi.

People, people! Am un anunt!

Voi face un film, prezentarea factiunii Taxi Cab Company. Scenariul l-am facut, oarecum, numai ca mai trebuie finisat. Astept si ideile voastre :D

La 19:00 e ora obligatorie.

Ar fi culmea sa nu fie niciun taxi on :))

Eu am iesit, noapte buna ! Ne auzim maine pe la 14:15 :D.

Succes la scoala ! Sa nu luati note mici si felicitari psoN pentru rank-up !