Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Organizarea event-ului a descurs bine. Multumesc pentru participare. :)

Maine incepe saptamana altfel, pacat ca nu putem lenevi acasa. :(

Tu nu poti, nu pot spune acelasi lucru despre mine :>, nu merg la toate orele, ni le motiveaza dirigu'.

Buna seara! Primul post aici. Ne vedem in joc curand.

Maine incepe saptamana altfel, pacat ca nu putem lenevi acasa.

Cam asa, e saptamana plictiselii. La noi se fac activitati in fiecare zi sau cel putin se incearca. Oricum, activitatile la care e repartizata clasa noastra sunt cam aiurea, dar macar stam doar 4 ore la scoala.

Cam asa, e saptamana plictiselii. La noi se fac activitati in fiecare zi sau cel putin se incearca. Oricum, activitatile la care e repartizata clasa noastra sunt cam aiurea, dar macar stam doar 4 ore la scoala.

Eu stau in Prahova . Luni Marti si Miercuri noi stam acasa =)) .

Fericire pe noi.

Ce bulanosii, eu cica fac scoala altfel, dar stam la scoala 8 ore..

Noapte buna taximetristilor, ma duc sa fac un dus sa mananc ceva, intru putin pe RPG 2 sa vad care mai e treaba, iar apoi ma bag la somn. Maine incep orele la 8 X_X . Ne auzim maine, noapte buna!

In primul rand, vreau sa ii felicit pe Giuliano si Machiavelli pentru functiile lor si sper sa ca impreuna sa facem Taxi Cab Company cea mai buna factiune pasinica.

In al doilea rand, vreau sa va urez bun venit tuturor !

Vad multi playeri cu experienta, prin intermediul carora, sper, sa se formeze un grup unit, la fel ca cel anterior.

In primul rand, vreau sa ii felicit pe Giuliano si Machiavelli pentru functiile lor si sper sa ca impreuna sa facem Taxi Cab Company cea mai buna factiune pasinica.

In al doilea rand, vreau sa va urez bun venit tuturor !

Vad multi playeri cu experienta, prin intermediul carora, sper, sa se formeze un grup unit, la fel ca cel anterior.

Asa sa fie.!

Spun si eu welcome celor noi veniti.

Nu am avut ocazia sa va felicit Giuliano si Machiavelli si va felicit prin acest post pentru functiile primite.

V-a spun noapte buna tuturor si sa incepeti cu prima zi de saptamana cu Brio. Succes tuturor.

Rullz.

Buna dimineata TAXI ! Acum m-am trezit si eu (:| . Ma pregatesc si eu sa plec la liceu sa vad care e treaba pe acolo, iar apoi vin acasa >:) . Bafta si voua la scoala / liceu / facultate / job ce aveti :)) , si nu in ultimul rand bafta la comenzi!

ON: Felicitari Machiavelli & Giuliano sper sa facem o treaba buna impreuna cu tot restul echipei!

+ asa ca de dimineata! :X