Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Well, de ce ti-ai tuna taxiul, cand tuning-ul ala arata fix ca dracu'. Mai bine iti pui mod gata tunat. Ma refer la tuning-ul pe premier.

Well, de ce ti-ai tuna taxiul, cand tuning-ul ala arata fix ca dracu'. Mai bine iti pui mod gata tunat. Ma refer la tuning-ul pe premier.

Ba baiatule tu esti genial :)) Imi place raspunsul tau de la raporteaza un membru :)) (mai ales p.s. :>) :)

PS:ESTI GENIAL

:))

Edited by Gonzo

Rege, un membru taxi nu are voie sa posteze acolo. Daca vrei sa arati dovezi ca nu ai greșit, trimite PM liderului. Scuze ca îți atrag atenția, dar așa zice regulamentul de la începutul topicului.

Rege, un membru taxi nu are voie sa posteze acolo. Daca vrei sa arati dovezi ca nu ai greșit, trimite PM liderului. Scuze ca îți atrag atenția, dar așa zice regulamentul de la începutul topicului.

Thanks, edited.

Eu am iesit.

Vorbim maine.

Bafta la vomezni.

Baftă şi ţie la "vomenzi".

Noapte bună băieţi. Aveţi grijă ce faceţi.

- Ne auzim dimineaţă.

Neata băieți. Ce mai faceți? Eu acum ma duc la școala. Azi ne aduce tezele la româna si mâine la mate. Sper sa iau 8 la amandoua. :D

Ne auzim după-amiaza in game. Bafta la comenzi!

Edited by vladutzz00

Am plecat si eu la liceu. Ne auzim diseara. Oricum, am war pe RPG2.

- Baftă la comenzi.

Bafta la scoala si succes la war, am plecat si eu la liceu, succes la comenzi, sper sa facem si noi war-ul ala cu toate factiunele pasnice.

Buna dimineata tuturor!

Nu ma refer la ce zice politistul...ma refer la cea ce scrie cu albastru deschis. ,,cineva" is in need of a taxi driver. Location:

Era in ocean probabil. :))