Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii SeSe

SeSe
 Share

Recommended Posts

sigptcnv.png

alta creatie , stiti mie imi plac asa "incarcate" cum le ziceti voi nu imi plac cele simple...de acea le fac asa:D , ma rog fiecare cu gustu' lui.

Edited by SeSe

Tot ce iti pot recomanda acum este sa urmezi cat mai multe tutoriale de nivel incepator-medium si sa lasi chestiile astea cu text si cu efecte de blending option pe ele.

P.S:Nu mai fa triple-post.

SeSe, daca adaugi multe efecte,layere,c4d-uri si mai stiu eu ce, sa umplii imaginea,nu inseamna ca nu sunt simple. Mai ai de invatat sa lucrezi cu textul si sa redimensionezi corect o imagine.

iti dau psd-ul de la cea de la sig meu? nu e chiar asa de simpla...

Aici imi cer scuze, nu toate sunt simple, de ex. aia de la signatura ta. Dar totusi mai ai de invatat (sa nu o iei in nume de rau, e un sfat). :)

Se vede cum ai avansat de la niste lucrari cu text umplut cu text styles la niste lucrari in care ai descoperit si alte efecte ca blur etc.

Cum a spus si Eusebio... Lucreaza pe tutoriale , cat mai multe .

Incearca si tutorialele din comunitate deoarece unele sunt folositoare.

Cred ca asta stii ca am vazut in lucrarile tale, cand dai resize tine Shift si trage de colturi.

SeSe incearca sa nu le mai incarci cu tot felu de texturi, C4D-uri si altele...da 2-3 efecte bine gandite si o sa vezi ca o sa iasa o imagine mult mai buna..Dar trebuie sa inveti efectele pentru a face asta..Bafta in continuare si cum spun toti urmeaza cat mai multe tutoriale :D

Edited by StromaE15

Va multumesc , nu ma supar pentru ca stiu ca sunt incepator si din contra imi trebuiesc si imi folosesc sfaturile voastre :D voi incerca ce ai spus tu stromae:D

New:

V1: proiectmadsdadadaasdali.png , v2madalin.png , 88297355.png

V2: 97960295.jpg

Care vi se par mai frumoase?:D V1 sau V2 ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.