Jump to content

Iphone 4 S

Venddeta
 Share

Recommended Posts

Printre dotarile noului telefon se numara:

procesorul dual-core Apple A5 cu frecventa de 1 GHz, care echipeaza si iPad 2,

camera foto de 8 Megapixeli, capabila de inregistrare video la rezolutie HD 1080p.

iPhone 4S ruleaza noul sistem de operare iOS 5, care va fi disponibil si pentru iPhone 4 si iPad 2 incepand cu data de 12 octombrie.

iPhone 4S are un procesor de 2 ori mai rapid si o grafica de 7 ori mai buna decat a predecesorului sau.

1-04-10-2011-21-01-03_t-300x198.jpg

Ecranul noului iPhone 4S are diagonala de 3.5 inchi si este de tip Retina Display. In acest caz, nu s-au adus modificari fata de iPhone 4.

Comenzile vocale avansate reprezinta un atu foarte important al noului iPhone 4S. Telefonul va putea fi controlat vocal foarte simplu prin intermediul aplicatiei “Siri”, disponibile exclusiv pentru iPhone 4S, nu si pentru iPhone 4. O alta noutate este reprezentata de trimiterea de SMS-uri pe baza comenzilor vocale. Utilizatorul dicteaza mesajele iar acestea apar pe ecranul telefonului si sunt transmise mai departe.

iphone5apple2011liveblogkeynote1491-300x199.jpg

iPhone 4S are doua antene, una in plus fata de iPhone 4. Viteza maxima de download este de 14.4 Mbps. iPhone 4S functioneaza in modurile GSM si CDMA in acelasi timp, putand fi folosit oriunde in lume. De aceea, iPhone 4S este numit “World Phone” de catre Apple.

iphone5apple2011liveblogkeynote1431-300x199.jpg

Bateria telefonului rezista 14 ore in convorbire, 9 ore in navigarea pe internet prin Wi-Fi, 10 ore in modul de redare video si 40 de ore daca se asculta muzica in casti.

1-04-10-2011-21-02-33_t-300x198.jpg

Pretul lui iPhone 4S in varianta de 16 GB va fi de 199 dolari. iPhone 4S va costa 299 dolari pentru varianta de 32GB si 399 dolari pentru varianta de 64GB.

iphone5apple2011liveblogkeynote1590-1317753570-300x199.jpg

Telefonul va fi lansat pe 14 octombrie in magazinele din USA, Canada, Australia, UK, Franta, Germania, Japonia si in 70 tari pana in Decembrie. Pretul lui iPhone 4 in varianta de 8GB va scadea la 99 USD daca se va opta pentru abonament pe 2 ani, in SUA, iar iPhone 3GS va fi oferit gratis, tot in SUA, daca se alege un abonament pe 2 ani.

Sursa : http://oglindadevest.ro/iphone-4s-detalii-specifica%C8%9Bii-%C8%99i-pre%C8%9B-la-vodafone-%C8%99i-orange-romania/#axzz1dUlynWTm

Edited by Venddeta

Telefonul este genial , dar deja au aparut anumite probleme (Ex: Bateria tine prea putin , datorita functiilor pe care acesta le are)

Nu cred ca va fi ultimul , din cate stiu eu locul lui Steve Jobs a fost luat de Tim Cook .

Multumim .

Este un telefon super , are multe lucruri imbunatatite fata de Iphone 4 , chiar daca unele din ele sunt inutile insa este un telefon bun . Sper sa apara si altele mai bune .

Mda... Este exact ca iPhone 4 doar ca mai are cateva posibilitati in plus... Nu va avea mare succes. Daca vrei sa-ti iei un iPhone, mai bine iti iei un 4, este la fel ca si 4s si este si mai ieftin. Parerea mea.

Ca si forma sunt de acord ca 3g se tine mai bine ca si 4 si 4s.

Diferenta intre 4 si 4s o face retusarea micilor rateuri. Uneori 4 are lagg, mai ales la navigare pe net. Pe cand 4s nu o are. + Camera de pe 4s are senzor CMOS [ de pe aparatele foto tip DSLR ] ceea ce il face unic deocamdata pe 4s ;).

Oricum, raman la parerea ca mai bine un Android Low Cost + Un dslr si ies fix cat un iphone 4s/4 siii am mai multe avantaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.