Venddeta Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 (edited) Printre dotarile noului telefon se numara: procesorul dual-core Apple A5 cu frecventa de 1 GHz, care echipeaza si iPad 2, camera foto de 8 Megapixeli, capabila de inregistrare video la rezolutie HD 1080p. iPhone 4S ruleaza noul sistem de operare iOS 5, care va fi disponibil si pentru iPhone 4 si iPad 2 incepand cu data de 12 octombrie. iPhone 4S are un procesor de 2 ori mai rapid si o grafica de 7 ori mai buna decat a predecesorului sau. Ecranul noului iPhone 4S are diagonala de 3.5 inchi si este de tip Retina Display. In acest caz, nu s-au adus modificari fata de iPhone 4. Comenzile vocale avansate reprezinta un atu foarte important al noului iPhone 4S. Telefonul va putea fi controlat vocal foarte simplu prin intermediul aplicatiei “Siri”, disponibile exclusiv pentru iPhone 4S, nu si pentru iPhone 4. O alta noutate este reprezentata de trimiterea de SMS-uri pe baza comenzilor vocale. Utilizatorul dicteaza mesajele iar acestea apar pe ecranul telefonului si sunt transmise mai departe. iPhone 4S are doua antene, una in plus fata de iPhone 4. Viteza maxima de download este de 14.4 Mbps. iPhone 4S functioneaza in modurile GSM si CDMA in acelasi timp, putand fi folosit oriunde in lume. De aceea, iPhone 4S este numit “World Phone” de catre Apple. Bateria telefonului rezista 14 ore in convorbire, 9 ore in navigarea pe internet prin Wi-Fi, 10 ore in modul de redare video si 40 de ore daca se asculta muzica in casti. Pretul lui iPhone 4S in varianta de 16 GB va fi de 199 dolari. iPhone 4S va costa 299 dolari pentru varianta de 32GB si 399 dolari pentru varianta de 64GB. Telefonul va fi lansat pe 14 octombrie in magazinele din USA, Canada, Australia, UK, Franta, Germania, Japonia si in 70 tari pana in Decembrie. Pretul lui iPhone 4 in varianta de 8GB va scadea la 99 USD daca se va opta pentru abonament pe 2 ani, in SUA, iar iPhone 3GS va fi oferit gratis, tot in SUA, daca se alege un abonament pe 2 ani. Sursa : http://oglindadevest.ro/iphone-4s-detalii-specifica%C8%9Bii-%C8%99i-pre%C8%9B-la-vodafone-%C8%99i-orange-romania/#axzz1dUlynWTm Edited November 12, 2011 by Venddeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuiS Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Frumos telefonul , va fi un mare succes. Trebuie postata si sursa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Ai 24h sa postez sursa sau acest topic va fii inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 E gre sa spui ca este un telefon. Mai bine zis "TV" sau "PC". P.S:Just sal si bv pt moderato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3oR Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Speram sa nu fie ultimul telefon I phone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Hmm ceva imi spune ca acesta nu va avea succesul pe piata datoruita calitatii ca iphone 3,ci va fi cumparat din cauza mortii lui S jobs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilika Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Telefonul este genial , dar deja au aparut anumite probleme (Ex: Bateria tine prea putin , datorita functiilor pe care acesta le are) Nu cred ca va fi ultimul , din cate stiu eu locul lui Steve Jobs a fost luat de Tim Cook . Multumim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Este un telefon super , are multe lucruri imbunatatite fata de Iphone 4 , chiar daca unele din ele sunt inutile insa este un telefon bun . Sper sa apara si altele mai bune . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Mda... Este exact ca iPhone 4 doar ca mai are cateva posibilitati in plus... Nu va avea mare succes. Daca vrei sa-ti iei un iPhone, mai bine iti iei un 4, este la fel ca si 4s si este si mai ieftin. Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogan Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Sa nu uitam ca s-a ajuns aici datorita lui Steve Jobs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMCeEE Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Mi se pare destul de interesant , dar ca design lasa de dorit (cel putin pentru mine) Mie mi se pare ca arata mai bine iPhone 3G .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ca si forma sunt de acord ca 3g se tine mai bine ca si 4 si 4s. Diferenta intre 4 si 4s o face retusarea micilor rateuri. Uneori 4 are lagg, mai ales la navigare pe net. Pe cand 4s nu o are. + Camera de pe 4s are senzor CMOS [ de pe aparatele foto tip DSLR ] ceea ce il face unic deocamdata pe 4s . Oricum, raman la parerea ca mai bine un Android Low Cost + Un dslr si ies fix cat un iphone 4s/4 siii am mai multe avantaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts