Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut News Reporter, sunt nou. Sper sa ne intelegem.

Ne intelegem deja :)).

Welcome inca o data!

Ma intreb de ce a postat Miirel la demisii in numele lui Ceaoz in timp ce Ceaoz este in-game? Ce-i drepte, Ceaoz este afk. :-?

Am ajuns acasa !

Rank 3+:

CreS -De live-ul tau se va ocupa sRn

b0d018 & alex.corleone -De live-ul tau se va ocupa Flames

TyBy -De live-ul tau se va ocupa Vennom

NOTA: In cazul in care cererea nu va este onorata in maxim 48 de ore, sunteti rugati sa luati legatura cu UnknownX/Alpha287/Ceaoz/Vennom.

Salutare tuturor, se pare ca am reusit sa intru si eu in-game. Imi cer scuze pentru inactivitatea mea mult prea mare de care am dat dovada,si UnknownX, pentru depasirea perioadei de inactivitate, dar am avut niste probleme in familie si chiar nu am avut posibilitatea de a mai avea timp de jocuri, sper sa ma intelegeti.

Incepand din seara asta, o sa imi reiau serios datoria pe care am avut-o pana acuma, o sa incerc sa las aceasta inactivitate la o parte, pentru ca si ea, poate avea consecinte, si stiti prea bine ce anume, am lispsit mult prea mult, si acest lucru nu e bine. Vreau sa le urez si celor noi veniti un "Welcome" calduros >:D<<'> si felicitari tuturor pentru rank-up (cei care ati primit).

In continuare, voi petrece cateva minute pe forum pentru a verifica noutatile, sa fiu la curent. Ce sa va mai spun decat o seara placuta in continuare tuturor, si ne mai auzim in-game peste cateva minute.

Nick: Ceaoz

* Level: 38

* Rank: 6

* Vechime(perioada exacta petrecuta in factiune): -

* De ce doresti sa pleci din News Reporter?: -

* Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?: -

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani: Da

Alte precizari?: I-am facut eu cererea deoarece el este plecat. Asteapta uninvite.

Aceasta demisie, din cate stiu eu, nu poate fi acceptata. Nu trebuie sa posteze altcineva pentru el.

Edited by Alpha287

Rank 3+:

AlecsTheKiru -De live-ul tau se va ocupa sRn

Hank -De live-ul tau se va ocupa zeliscu

NOTA: In cazul in care cererea nu va este onorata in maxim 48 de ore, sunteti rugati sa luati legatura cu UnknownX/Alpha287/Ceaoz/Vennom.

Edited by F4H Vennom

Avem parte de o zi nu prea placuta, Ceaoz ne-a parasit, insa exista acea legea a compensatiei. Ce vreau sa zic prin asta, orice lucru rau sau foarte rau are o compensare, ca balanta sa fie in echilibru, acea compensare exista, Alpha287 s-a intors. Mai trebuie sa la urez bun venit celor noi, si sa va anunt ca o sa mai avem parte de niste colegi noi. Cam atat pentru acum, va sfatuiesc sa o luati mai usor cu SPAM-ul, v-am spus ca voi inchide topicul o saptamana, ma voi tine de cuvant, chiar vreti asta?

Avem parte de o zi nu prea placuta, Ceaoz ne-a parasit, insa exista acea legea a compensatiei. Ce vreau sa zic prin asta, orice lucru rau sau foarte rau are o compensare, ca balanta sa fie in echilibru, acea compensare exista, Alpha287 s-a intors. Mai trebuie sa la urez bun venit celor noi, si sa va anunt ca o sa mai avem parte de niste colegi noi. Cam atat pentru acum, va sfatuiesc sa o luati mai usor cu SPAM-ul, v-am spus ca voi inchide topicul o saptamana, ma voi tine de cuvant, chiar vreti asta?

Groaznic, stai ma ca nu mor :)) Alpha cand ai plecat am intrat eu cand ai venit am iesit eu, it's ok. Welcome back. Bafta NR oricum tot dezamagit am ramas.

Groaznic, stai ma ca nu mor :)) Alpha cand ai plecat am intrat eu cand ai venit am iesit eu, it's ok. Welcome back. Bafta NR oricum tot dezamagit am ramas.

Deci nici nu stiu de ce esti asa de dezamagit.....Spune o data omule ce ai pe suflet, nu ne mai tine in suspans. Esti dezamagit pe tine pentru ca ai luat ban 5 zile ? :) (afaceri ilegale).

Noapte buna! Ne vedem maine.

Edited by DooMasteR

Deci nici nu stiu de ce esti asa de dezamagit.....Spune o data omule ce ai pe suflet, nu ne mai tine in suspans. Esti dezamagit pe tine pentru ca ai luat ban 5 zile ? :) (afaceri ilegale).

Noapte buna! Ne vedem maine.

Da, sunt dezamagit ca am luat ban 5 zile pe nedrept.

Noapte buna, News Reporter ! Am iesit si eu.

Ceaoz - Imi pare rau pentru tine, sper sa-ti iei unban mai repede.

In legatura cu " Evidenta Servicii Platite " nu pot posta ss-urile deocamdata, nu merge img.b-zone.ro . Sper ca maine sa mearga !

Salutare tuturor reporterilor, o noua zi a inceput si sper sa fie una cat mai placuta. Aveti grija de voi si ce faceti :). Ceaoz, ne-a parut bine sa te avem alaturi de noi, te mai asteptam..ce pot sa iti mai spun acuma este decat, succes in continuare.

Noapte buna, News Reporter ! Am iesit si eu.

Ceaoz - Imi pare rau pentru tine, sper sa-ti iei unban mai repede.

In legatura cu " Evidenta Servicii Platite " nu pot posta ss-urile deocamdata, nu merge img.b-zone.ro . Sper ca maine sa mearga !

@ Uploadeazale pe alt site ( pana revine img b-zone )...

Buna dimineata News Reporter !

In primul rand as vrea sa va rog sa nu mai postati mesaje de genul " Buna dimineata ", " Salut ", " Ce mai faceti " ...Deoarece iar va fi inchis topicul...Si nu cred ca vrea nimeni asta...

In al doilea rand, UnknownX, cand mai facem si noi o sedinta ?

In al treilea rand, Welcome celor noi, si succes in continuare celor care ne parasesc !

Rank 3+:

[v1p3r] & Giuliano -De live-ul vostru se va ocupa UnknownX

r3g3n3sis. & Nicu -De live-ul vostru se va ocupa zeliscu

QuiN -De live-ul tau se va ocupa Alpha287

NoName33 -De live-ul tau se va ocupa Flames

NOTA: In cazul in care cererea nu va este onorata in maxim 48 de ore, sunteti rugati sa luati legatura cu UnknownX/Alpha287/Vennom.

Edited by F4H Vennom

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic