Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Marsh in meme de unde sa stiu eu cine e ZaNa tractor, cand pmea ma milogeam eu de tine sa imi dai banii? Apropocrap de ras la rasele de NR ), mai avem si de aia wank-isti, care intra la sedinta si da un /wave si intreaba: Da ce ce nu e Xulescu on? si liderul spune: ca esti nub si el scrie /chairsit si merge pe RedTube sau avem o rasa numita Krystynisti: sunt aia care au poze cu Krysty sub perna si cand intra Krysty il slavesc. Sunt prea multe rase nu are rost sa le enumeram pe toate. P.S: Adryan intra in game sa dam test cu YOP ok? Apropo rama aia era manuta ta ca eu ma jucam cu pulanu in nisip nu mai ti minte cand l-ai atins si ai zis: OAU tata ce pana mea e aia mare si tare, eu ti-am spus ca e o piatra ca nu stiam ce sa zic. Vai de capu' tau ma socated-kid

BAA, am uitat sa zic de rasele de wank-isti, de milogisti, fomisti, pupincuristi, si cate nu sunt.... dar nu-mi vin toate in cap =)))) mai sunt de lesbi de gay, zoofil in cazul unuia rank 5 :-" si pedofil in cazul altui rank 5 =))))))))))

Ba, ce pulan ma? esti beat? era râmă toata ziua =))) nu sti cand te scobeai cu ea printre dinti ? =)))

Ba, am uitat ceva, cate pagini de SPAM te tine sa faci? eu pot de la 20 in sus? tu puta mica si turtita cate poti? =))

Ba, ia gura, ce parinti prosti am, si ce sora proasta.

New avatar and signature, mai trebuie sa refac about me.

Ba, tatal e cel mai destept, dar a fost prost cand te-a facut pe tine, nici sa furi nu stii, trebuie sa platesc eu amenzine din cauza ta, mai bine te trimiti la Zoo

Mda, si ca un copil nab ce esti ai ales cel mai urat avatar pe care omenirea l-ar fi putut vedea =))))

Trebuie sa vorbesc cu Daniela, nevasta-mea, am uitat undeva te-am facut, pe nutline tin minte ca m-a chemat maica-ta Daniela ca a facut unu mai mare la WC, si erai tu, pe spazz l-a scapat in cap, mergea linistita in parc si poc a cazut bolovanu, dar pe tine krystyna nu mai tin minte unde te-a facut Daniela, cred ca pe centura =))))

BAA, am uitat sa zic de rasele de wank-isti, de milogisti, fomisti, pupincuristi, si cate nu sunt.... dar nu-mi vin toate in cap =)))) mai sunt de lesbi de gay, zoofil in cazul unuia rank 5 :-" si pedofil in cazul altui rank 5 =))))))))))

Ba, ce pulan ma? esti beat? era râmă toata ziua =))) nu sti cand te scobeai cu ea printre dinti ? =)))

Ba, am uitat ceva, cate pagini de SPAM te tine sa faci? eu pot de la 20 in sus? tu puta mica si turtita cate poti? =))

Ba, tatal e cel mai destept, dar a fost prost cand te-a facut pe tine, nici sa furi nu stii, trebuie sa platesc eu amenzine din cauza ta, mai bine te trimiti la Zoo

Mda, si ca un copil nab ce esti ai ales cel mai urat avatar pe care omenirea l-ar fi putut vedea =))))

Trebuie sa vorbesc cu Daniela, nevasta-mea, am uitat undeva te-am facut, pe nutline tin minte ca m-a chemat maica-ta Daniela ca a facut unu mai mare la WC, si erai tu, pe spazz l-a scapat in cap, mergea linistita in parc si poc a cazut bolovanu, dar pe tine krystyna nu mai tin minte unde te-a facut Daniela, cred ca pe centura =))))

Ma putza cu capac, ia cucu intre dinti daca vrei pot sa fac si 25 de pagini cu spam, in orice caz stai pe discutii ca facem panarama socated-kid ce esti, apropo pe mine Daniela m-a facut cand dormea fraere, deci eu am iesit cel mai normal dintre taranii astia. Iar pe tine muma-ta te-o facut cand croseta de asta esti asa destept. Da chiar pe cristi unde l-ai facut ca e prea nub? Nici sa fure nu stie, nici sa violeze, nici sa bata cand il batea Olga din clasa la el ma chema pe mine sa o bat. P.S: Mai taie din ele da-le dreaq, si mai faceti 1 copchil Adryan.

Fa-mi si mie o semnatura te rog frumos tot asa cu NuTLine si Network Anchor. Te rog! Hai te roaga fratilitau de suflet ca nu degeaba te-o facut Daniel cu Adryan, hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog. Te rog :D

Ce spamer prost, nu stie ce sa scrie si scrie "te rog" de 100 de ori, pe tine copilul meu cu dunga rosie pe buletin te vom duce la azil, sau la spitalul de nebuni cat de curand.

Si tie nu-ti trebuie semnatura, ai avatarul ala care te caracterizeaza din plin =))))

Asa n00b la TV, asa n00b in samp, trebuie sa-i tina cineva locul peste tot =))

Ai postat ma la teste? vaii puturos mai esti, tu intri in mai multe categorii, mai ales ultima =))) =)) =))

Bai frate incerc de 20min sa postez ceva pe forum, merge ca drq de greu :| oare nu schimba tema la loc? sa o puna pe cea veche? ....asta are lag de moare nutline de nervi

Logic ca m-a facut pe centura, ce parinti am si eu, Adryan. - un betiv ordinar care o arde pe laba toata ziua si Daniela - curva orasului, de curand a fost promovata la conducerea curvelor din Europa.

Neatzaaaaaaaaaa.

Iar ati inceput cu romane? :))

Ce zici? Romane?! nu ma...sunt doar discutii despre fete, baieti, despre ce pot face impreuna etc :)))

Piticule eu cu daniela de cand l-am trimis pe spazz si nutline la furat si pe krystyna pe centura avem mai multi bani si ne gandim sa mai adoptam un copil, poate tu vei fi cu un neurom mai istet decat cei actuali. Ne gandim sa te trimitem si pe tine undeva dupa ce te adoptam, asa vom avea si noi bani de masini si business`uri scumpe :))))

Pe tine cate pagini de SPAM la reclamatii te tine sa faci? :> =))

Logic ca m-a facut pe centura, ce parinti am si eu, Adryan. - un betiv ordinar care o arde pe laba toata ziua si Daniela - curva orasului, de curand a fost promovata la conducerea curvelor din Europa.

Pai nici copiii nu sunt mai jos ca parinti, asa ca, suntem familia perfecta =))) sa vedem ce copil copac mai adoptam, piticul o sa fie unul, daca nu mai avem pe aici cautam si la alte factiuni =))

Ba, ia gata ca ma duc si eu sa mananc ceva, voi nu stiti sa faceti spam aici, o ardeti AFK si pe /wank toata ziua, revin cu spam peste ...peste....cand vrea muschiu meu v-am pupat pe portofele :*

Edited by Adryan5200

Ce spamer prost, nu stie ce sa scrie si scrie "te rog" de 100 de ori, pe tine copilul meu cu dunga rosie pe buletin te vom duce la azil, sau la spitalul de nebuni cat de curand.

Si tie nu-ti trebuie semnatura, ai avatarul ala care te caracterizeaza din plin =))))

Asa n00b la TV, asa n00b in samp, trebuie sa-i tina cineva locul peste tot =))

Ai postat ma la teste? vaii puturos mai esti, tu intri in mai multe categorii, mai ales ultima =))) =)) =))

Bai frate incerc de 20min sa postez ceva pe forum, merge ca drq de greu :| oare nu schimba tema la loc? sa o puna pe cea veche? ....asta are lag de moare nutline de nervi

Hai ca deja incep sa te bag in muma-ta eu intru in categoria de lenes, nu de wank-ist meme. Am postat ma copil facut intre papusoi, esti chiuor? Basti in pisicii mati de taran, daca ai sti tu cat de destept e omu' asta in realitate ti-ai dat cu pumnu in Oo dar fiindca nu ai Oo nu iti dai. P.S: Mda merge prea greu forumu-ul, e vai de capu' lui nu ai ce sa faci sa scrii la discutii ca stai juma de ora pana scrie. Apropo +1 Krysty. =))))

Ce zici? Romane?! nu ma...sunt doar discutii despre fete, baieti, despre ce pot face impreuna etc

Piticule eu cu daniela de cand l-am trimis pe spazz si nutline la furat si pe krystyna pe centura avem mai multi bani si ne gandim sa mai adoptam un copil, poate tu vei fi cu un neurom mai istet decat cei actuali. Ne gandim sa te trimitem si pe tine undeva dupa ce te adoptam, asa vom avea si noi bani de masini si business`uri scumpe ))

Pe tine cate pagini de SPAM la reclamatii te tine sa faci? :>

Pai nici copiii nu sunt mai jos ca parinti, asa ca, suntem familia perfecta ) sa vedem ce copil copac mai adoptam, piticul o sa fie unul, daca nu mai avem pe aici cautam si la alte factiuni

Ba, ia gata ca ma duc si eu sa mananc ceva, voi nu stiti sa faceti spam aici, o ardeti AFK si pe /wank toata ziua, revin cu spam peste ...peste....cand vrea muschiu meu v-am pupat pe portofele

Da da, hai sa-l adoptam pe Piticul :X hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog. Sper ca Piticul sa fie noul copchil din Familia SoC :X suntem o familie perfecta care nu se va destrama cand vom pleca din News Reporter cel putin eu o sa tin legatura cu voi, LoVe Ya si bafta in continuare.

=)), most epic, acum lasand caterinca, si familia SoC, betivi si altele, eu voi demisiona, ma reapuc de fotbal, si cum pest 2 saptamani vine scoala, +ca ies cu prieteni si + ca exista si chestia naspa numita "treaba" as mai putea intra 2-3 ore, in orele astea nu pot sa fac prea multe, poate doar 30 % din raport, deci imi pare FOARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeee rau ca plec, dar asta e, viata e mai importanta ca un joc. Dar, nu scapati asa usor de mine, cand imi voi gasii niste timp liber, reaplic, si desigur, poate imi da empty din nou cuvantu ala "acceptat", trec testele, si din nou de la rank 1, asta e frumos, perioada pe care am petrecut-o si inca o petrec, pentru ultimele clipe aici, a fost total FANTASTICA, cu samantaru, krysty, spazzina, daniela (fetele noastre), alex, daniel, rob, rambo, ghamba, drag0s, rambo, empty, radun1, cei noi veniti (daca am omis pe cineva e vina spazinei, ma ametit aseara ). NR va ramane mereu speciala pentru mine. Asta e, viata trece mai departe, vine alt coleg in locul meu si va distrati cu el, voi mai posta si eu din cand in cand, voi mai venii la hq, voi da sms-uri sa dati la ag, va voi da idei de news-uri si ziare, mda, si o lacrima pe fata acum curge. Bafta!

Ba' tu esti repetent?

Parca asa ai spus...

Am trecut frate, m-a scos secretara, Cristina, super de treaba tipa, ma ajuta tot timpul cand am nevoie de ceva. Cand ma mai duc pe la scoala o sa ii duc un buchet mare de flori, da mare, stie ea cat de mare. :))

Edited by HashBua

Am dormit si eu o ora, ma duc sa imi fac un ness si ma duc in oras.

Ne vedem pe seara!

Rank 4+, o sa va trimit noul model de teste by Rambo.

Edited by Krysty xD

Buna ziua tuturor, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem foarte bine impreuna :)

Welcome Alex >:D<<'> Daca stai departe de Krysty, Nutline ( in special de Nutline ) si SpaZz. o sa ne intelegem foarte bine. Glumesc :)). Sper sa te simti bine in News Reporter :)

Bun vad ca in perioada cat am fost plecat cu "treaba" va faceti de cap.

Adryan: Ti-am spus ca Nutline a vrut sa taie cocosu ala din curte, ala cu rosu pe cioc, l-a bagat intre picioare si chior cum e si-a taiat barbatia. Dupa a ramas cu ea in mana..ce sa faca, ce sa faca? I-a dat-o lu Krysty si ala fomist cum e a mancat-o imediat. =))))

Welcome Alex :)). Sper sa te simti bine in News Reporter :)

Bun vad ca in perioada cat am fost plecat cu "treaba" va faceti de cap.

Adryan: Ti-am spus ca Nutline a vrut sa taie cocosu ala din curte, ala cu rosu pe cioc, l-a bagat intre picioare si chior cum e si-a taiat barbatia. Dupa a ramas cu ea in mana..ce sa faca, ce sa faca? I-a dat-o lu Krysty si ala fomist cum e a mancat-o imediat. =))))

Asa ai facut nutline ? =))))))) te omor, ce ai avut cu cocosul ba?! eu am dat bani pe el si tu il decapitezi? rusine sa-ti fie, macar acum ai ramas fara obiectul muncii =)), krystyna, tie asa foame ti-a fost? wow, ma gandeam ca ai gasit tu ceva de mancare...

Eu sot, Daniela sotie, spaz, nutline, baietii nostri, krystyna fata noastra, ce zici draga mea sotie, il adoptam pe piticul?

Sarumana alex, auzi ce pmea e cu fata ai hentai care danseaza la semnatura ta? =))) WTF is that? =))))) O sa ne inteleg de minune o sa vezi, nu o sa regreti ca ai intrat in News Reporter aici sunt membrii foarte competenti dar si foarte nubi si inactivi si care nu stiu sa scrie si spun la sedinte doar: DA, exemplu: cine e on: si ei spun: Da. Deci ai grija cu membrii aia, acesti membrii sunt: Adryan, Krysty, HashBua, SpaZz, Daniel si NuTLine.

Deja a inceput sa-mi placa, spe sa ma acomodez rapid si sa discut si eu cu voi aici =))

Deja a inceput sa-mi placa, spe sa ma acomodez rapid si sa discut si eu cu voi aici =))

O sa iti placa foarte mult o sa vezi, auzi sa stii ca incepe sa-mi placa micuta hentai de la semnatura ta :X. P.S: Noapte buna si succes la rob, aaa si apropo comentez maine despre familia SoC ca amuia nu mai am timp, bafta!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic