Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hop a venit NuTLine, hop hop a venit NuTLine. Neata si voua tocmai ce m-am trezit si eu si am vazut cererea lui GONZO de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93557-news-reporter-servicii/page__st__40. Pai ma putza cu capac auzi la el ce mofturi are: un reporrter cu experienta sa nu imi puna intrebari la misto, cand ii vezi, Doamne fereste mai rar asa ceva si cica un anunt pe ora doar la :30 ca daca dau la :31 imi taie Oole. Ne vedem in game.

NEATZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Ce faci baietii si fetele mele? dar nevasta-mea? :">

Eu m-am plictisit, am facut de toate, mai am sa-l enervez putin pe nutline, dar asta mai tarziu >:):)))

Nut am ceva pentru tine baiete =))) asta sa sti sa nu ma superi vreodata

WB1HW.jpg

NEATZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa >:)

Ce faci baietii si fetele mele? dar nevasta-mea? :">

Eu m-am plictisit, am facut de toate, mai am sa-l enervez putin pe nutline, dar asta mai tarziu :)))

Nut am ceva pentru tine baiete =))) asta sa sti sa nu ma superi vreodata

WB1HW.jpg

Ce fail =))))))))))))) prea mez poza. Si eu m-am plictisit tata, ce sa fac la furat azi nu merge am incercat sa fur un dildo da nimic... Era sa si ma bata baba ai cu dildo =)))) noroc ca am fugit. Hai enerveaza-ma ca si eu ma plictisesc. Oricum scapi de mine maine, muhahahaha >:)

Ce fail =))))))))))))) prea mez poza. Si eu m-am plictisit tata, ce sa fac la furat azi nu merge am incercat sa fur un dildo da nimic... Era sa si ma bata baba ai cu dildo =)))) noroc ca am fugit. Hai enerveaza-ma ca si eu ma plictisesc. Oricum scapi de mine maine, muhahahaha >:)

Ba, eu nu te-am trimis la furat de dildo =))) perversule, du-te si tu la televizoare, laptopuri, bani nu obiecte de sex shop =))

Sti ca nu poti pleca de aici nu? nu stiu la ce mai aduci discutia, ca sa ma enervezi pe mine :))) you monkey :*

Buna dimineata :)), dar unde pleci maine ?

Ba, eu nu te-am trimis la furat de dildo =))) perversule, du-te si tu la televizoare, laptopuri, bani nu obiecte de sex shop =))

Sti ca nu poti pleca de aici nu? nu stiu la ce mai aduci discutia, ca sa ma enervezi pe mine :))) you monkey :*

Pai nu aveam ce face asa ca am zis sa te enervez, de ce sa nu pot pleca?:)) Aaaa da, da tre sa fac inainte sa iei iara aia ca daca nu imi respinge cererea :)). Berebe.

Krysty, mort de foame ce s-a gandit...i-a sa bag eu o vipera in gura:

=)))

Nutline la scoala:

:))))

MOR DE RAS BA =)))))))))

Cat de prost sa fi sa-ti bagi o vipera in gura? =))) bine ca de la krysty ma astept....dar si mai prost sa fi sa sari de pe banca la scoala si sa-ti spargi bolovanu', dar pentru nutline e ceva normal =))))

Prea tari clipurile =)))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic