Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mayasii nu au avut imaginatie si au zis ca lumea se va sfarsi in 2012... whatever...

Da, și la știri se tot vehiculează informația cum că se aliniană nu știu ce planete și deja 4 s-au aliniat.

Și pe 21 va trimite o undă magnetică care va lăsa Pământul fără energie electrică. :))

Interesant, nu?

Da, și la știri se tot vehiculează informația cum că se aliniană nu știu ce planete și deja 4 s-au aliniat.

Și pe 21 va trimite o undă magnetică care va lăsa Pământul fără energie electrică. :))

Interesant, nu?

Daca ai vazut multe filme SF in ultima vreme nu e deloc interesant.

:))

Eu cred că începe din America și se duce spre Asia, iar apoi Europa. :X

Lasă-mă, mă, cu premoniții nostradamice de la babe care ghiceau în cărți.

Eu vorbesc despre mayașii adevărați.

Aiurea. Mai bine ar incepe din Asia ca sa ne scape de asiatici, apoi s-ar opri putin prin Europa si atat, dupa se opreste.

Daca ai vazut multe filme SF in ultima vreme nu e deloc interesant.

Am văzut Fringe, serialul, și deja mintea mea o ia razna. Încep să mă gândesc la cele mai absurde chestii posibile. =))

Am o pată de credință cum că există shapeshifteri. :))

Aiurea. Mai bine ar incepe din Asia ca sa ne scape de asiatici, apoi s-ar opri putin prin Europa si atat, dupa se opreste.

România va scăpa. E țara sfântă a lui Andrei. :)

Edited by Deidara

Am văzut Fringe, serialul, și deja mintea mea o ia razna. Încep să mă gândesc la cele mai absurde chestii posibile. =))

România va scăpa. E țara sfântă a lui Andrei. :)

Ce sunt astia ma? Te-am auzit si ieri.

Iar mi-ai amintit de shapeshifteri, iar adorm greu la "noapte".

L-am luat pe Krysty la posturi azi: http://i.imgur.com/OUNlz.png

Ce sunt astia ma? Te-am auzit si ieri.

Pe scurt și pe românește, metamorfi, persoane (creaturi), dintr-un univers paralel, diferite de cele omenești capabile să-și schimbe structura cu orice pământean. Se spune că trăiesc printre noi pentru a ne spiona și etc.

Mai multe găsești în Fringe. Despre asta e vorba. Dacă îți plac lucrurile de genul ăsta și îți hrănesc curiozitatea, ești invitatul meu să vizionezi serialul. :D

Iar mi-ai amintit de shapeshifteri, iar adorm greu la "noapte".

L-am luat pe Krysty la posturi azi: http://i.imgur.com/OUNlz.png

Mă, cum se calculează posturile alea? Pe zi?

Nu înțeleg nimic de acolo. :))

Asta era acum multe ore.

Tot eu sunt căpitanul, veți vedea!

Nu pot eu să stau ziua cu voi, dar poate azi stau acasă. Vă mănânc, mai puțin pe tine. :))

Tu trebuie să iei o decizie și după mă mai gândesc dacă să o fac sau nu. (a te mânca)

Pe scurt și pe românește, metamorfi, persoane (creaturi), dintr-un univers paralel, diferite de cele omenești capabile să-și schimbe structura cu orice pământean. Se spune că trăiesc printre noi pentru a ne spiona și etc.

Mai multe găsești în Fringe. Despre asta e vorba. Dacă îți plac lucrurile de genul ăsta și îți hrănesc curiozitatea, ești invitatul meu să vizionezi serialul. :D

Mă, cum se calculează posturile alea? Pe zi?

Nu înțeleg nimic de acolo. :))

Am urmarit vreo 4 episoade din Fringe si nu mi-a placut.

Daca spre exemplu intr-o zi se fac 10,000 de posturi pe tot forumul, iar eu am facut 100 de posturi, inseamna ca am facut 1% din numarul total de posturi (do the math).

La fel si acolo, daca ei au facut 60, 50, 40, procentul ala reprezinta cat la suta au facut din numarul TOTAL de posturi facut intr-o zi pe forum.

Daca spre exemplu intr-o zi se fac 10,000 de posturi pe tot forumul, iar eu am facut 100 de posturi, inseamna ca am facut 1% din numarul total de posturi (do the math).

La fel si acolo, daca ei au facut 60, 50, 40, procentul ala reprezinta cat la suta au facut din numarul TOTAL de posturi facut intr-o zi pe forum.

Da, dar eu acolo am avut 38 acum trei posturi. Acum am 36 și când îl postez și pe ăsta o să am 35 mai mult ca sigur. :))

Alea nu trebuie să crească? :))

Da, dar eu acolo am avut 38 acum trei posturi. Acum am 36 și când îl postez și pe ăsta o să am 35 mai mult ca sigur. :))

Alea nu trebuie să crească? :))

Asta nici eu nu stiu care e schema. Nu scade, iti va creste.

Odata la un anumit numar de ore se reseteaza intr-un fel si se revine la 0 sau la putine..

O sa-i intreb pe astia la discutii intre moderatori.

Am facut poza acum 5 minute :-W .

Uite, acum a rămas la 36, nu mi-a scăzut sau crescut.

Da ma, e ciudat. Utlima oara cand m-am uitat (acum 30 de minute), Bmw (Vlad09) era pe primul loc, acum vad ca S4G Nps98 e pe primul loc, cu toate ca amandoi au iesit acum ceva timp, iar bmw a iesit DUPA nps.

Cred că știu care e șmecherie. Dacă dai quote nu ți-l pune sau ți-l scade, dar dacă postezi normal îți pune +1.

Ia să verificăm. :))

EDIT: E adevărat. =)) Trebuie să postezi normal, fără quote. :D

Edited by Deidara

La mine apare ca ai facut 36 posturi azi...

Mie îmi pune +1 la fiecare post așa. :))

Cel puțin asta am înțeles acum. E posibil să mă înșel. (cu una mai bună)

WTF?!

La tine cate posturi apare ca am, Deidara?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic