Krysty Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nu, nu o cunosc, din pacate )) voiam sa ii strang mana si sa o felicit. Stii tu vorba aia: "Da-mi voie sa-ti strang mana intre..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNrobert ZEW Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 (edited) Stii tu vorba aia: "Da-mi voie sa-ti strang mana intre..." Vreau sa zic si eu ceva acuma Stiu ca ma vei demite in viitorul apropiat din cauza inactivitatii mele dar vreau sa stii ca pana la urma de cand m-am apucat de acest joc "addictive" am vrut mereu sa intru aici. La inceput nu i-am dat multa importanta dar acuma chiar ii dau ceva chiar daca nu sunt genul de baiat care sa stea la calculator mult. De cand am intrat in aceasta factiune m-am simtit foarte, foarte bine, si nu pot iesi asa usor cum crezi tu. Hai sa-ti spun de ce-mi place aici: imi place aici pentru ca sunt niste persoane deosebite, inteligente, care stiu romana nu ca ceilalti romani care sunt analfabeti, vai de capul lor, mai si ajuti niste playeri pe acolo cand au nevoie de cineva. Am mai multe motive dar nu pot sa le enumar ca o sa petrec 3 ani sa scriu aceasta "poveste". Cam atat am vrut sa zic, noapte buna. Edited June 21, 2013 by s N r o b e r t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Vreau sa zic si eu ceva acuma Stiu ca ma vei demite in viitorul apropiat din cauza inactivitatii mele dar vreau sa stii ca pana la urma de cand m-am apucat de acest joc "addictive" am vrut mereu sa intru aici. La inceput nu i-am dat multa importanta dar acuma chiar ii dau ceva chiar daca nu sunt genul de baiat care sa stea la calculator mult. De cand am intrat in aceasta factiune m-am simtit foarte, foarte bine, si nu pot iesi asa usor cum crezi tu. Hai sa-ti spun de ce-mi place aici: imi place aici pentru ca sunt niste persoane deosebite, inteligente, care stiu romana nu ca ceilalti romani care sunt analfabeti, vai de capul lor, mai si ajuti niste playeri pe acolo cand au nevoie de cineva. Am mai multe motive dar nu pot sa le enumar ca o sa petrec 3 ani sa scriu aceasta "poveste". Cam atat am vrut sa zic, noapte buna. Daca ti-ar placea atat de mult, ai acorda mai multa importanta jocului. Nu te oblig sa stai 24/24, dar e o limita de bun-simt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walmark ZEW Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Neata, iara cearta, iara balamuc... Mda ce pacat, bafta si tie Blaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Buna dimineataaaaa! Uite: Nick: [RTS]Andreiii1936 Rank: 5 Data savarsirii interviului: 21 iunie Numele celui/celor intervievat/i: jacqueS si KatalinLegeto Tipul de live: in 2 Alte precizari: - Nick: [RTS]Andreiii1936 Rank: 5 Data savarsirii interviului: 21 iunie Numele celui/celor intervievat/i: RoxoR si Sickk Tipul de live: in 2 Alte precizari: - Nick: [RTS]Andreiii1936 Rank: 5 Data savarsirii interviului: 21 iunie Numele celui/celor intervievat/i: CarL, WEV4 si [pH]Xperience Tipul de live: in 4 Alte precizari: - Nick: [RTS]Andreiii1936 Rank: 5 Data savarsirii interviului: 21 iunie Numele celui/celor intervievat/i: nabz0r si Jackie_Dee Tipul de live: dublu Alte precizari: - Nick: [RTS]Andreiii1936 Rank: 5 Data savarsirii interviului: 20 iunie Numele celui/celor intervievat/i: Audi_RS8 Tipul de live: simplu Alte precizari: - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walmark ZEW Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Salutare, back de la pistcina, m-am ars pe spate si pe piept am vrut sa ma bronzez pe picioare si nu am prea reusit , voi ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCM Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 (edited) Salut Nu am mai postat de ceva timp aici. A fost si acea problema cu SPAMUL, topic inchis etc...Si vad ca v-ati si potolit putin. V-a speriat a? Nu conteaza, fiti tari! Mai bine te faci cunoscut prin fapte nu prin vorbe..ce atata spam? Da stiu, subiectul este epuizat de ceva timp...infine. Ei uite ca am ajuns sa fac prima mea emisiune "In viteaza a 5-a". A fost frumos, bineinteles am avut onoarea sa il am alaturi de mine ca invitat pe RazviTnx. A fost si un mic restar al serverului pe parcurs, dar a fost amuzant. Eram pisat pe mine, eram ofticat ca daca nu revine repede nu mai pot continua...A revenit in mai putin de 3-4 minute si am terminat. Una peste alta am reusit si noi sa facem cele 10 emisiuni saptamanale. Ce s-a mai intamplat azi? A da....am fost ON la ora 5:00 dimineata(http://postimg.org/i...rodi1av5/#codes)..rasarise soarele si pe SA:MP, dar si in real life. Nu am vazut serverul asa gol niciodata. Este o senzatie ciudata.."Singur pe lume". Strazile erau goale, chiar daca erau 100 si ceva de playeri logati. (AFK bineinteles) Am mai luat si un live destul de interesant astazi. Chiar pot sa spun ca a fost cel mai interesant live pe care l-am luat eu pana acum. Am ras, am glumit, invitatul a fost sRn, om bun... Si cum sa uit bineinteles de acea competitie intre factiuni. Am luat un punct bine meritat la proba "war intre factiuni". S-au tinut tare cei din Paramedics, dar panterele roz au lovit mai tare. Ma duc sa ii mai fur inca un live lui Oxigen, care se pare ca e plecat in Saint Tropez, si apoi ma duc pe afara. Cam asta a fost ziua pe SA:MP. 22.06.2013 RobertCM was here. Edited June 22, 2013 by CD RobertCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walmark ZEW Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Neata , ce inactivitate pe aici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Salut! Sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGoldfish Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Salut, am ajuns acasa. Welcome celor noi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 http://forum.b-zone.ro/topic/139026-votare-orar-evenimente/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) o/topic/139026-votare-orar-evenimente/ In primul rand, buna dimineata! De cand asteptam aceasta schimbare . Am si votat deja Sedinta - Sambata / Duminica - 15:00 Simulare - Luni - Vineri - 21:00 Targurile - 20:00 Edited June 24, 2013 by M a t e r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 In primul rand, buna dimineata! De cand asteptam aceasta schimbare . Am si votat deja In post trebuie sa spui si ce ai votat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 http://forum.b-zone.ro/topic/139026-votare-orar-evenimente/ Buna dimineata dragilor Ce faceti? Acum ma duc sa votez si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGoldfish Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 'Neata, m-am trezit si eu. Ce faceti? http://forum.b-zone.ro/topic/139026-votare-orar-evenimente/ Vezi ca sunt care voteaza si nu sunt in NR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 'Neata, m-am trezit si eu. Ce faceti? Vezi ca sunt care voteaza si nu sunt in NR Din cauza asta am pus cu reply. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F doN arT Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Am votat si eu... Cand se stabileste noul orar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNrobert ZEW Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Mi-am cusut degetul si acuma mor de durere Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Mi-am cusut degetul si acuma mor de durere Ce naspa:| Sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Nah, eu am plecat sa ma culc, Doamne Ajuta! Si asa nu-mi fac probleme, la romana il iau 100%, dar la Mate, am sanse doar de 99%.... Nb all! Ne vedem maine dupa ce vin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Nah, eu am plecat sa ma culc, Doamne Ajuta! Si asa nu-mi fac probleme, la romana il iau 100%, dar la Mate, am sanse doar de 99%.... Nb all! Ne vedem maine dupa ce vin Succes maine! Bafta tuturor! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Salutare colegi, sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGoldfish Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Iar n-am dat fail la rob, am condus Welcome celor noi! Noapte buna, ma duc la culcare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNrobert ZEW Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Iar n-am dat fail la rob, am condus Welcome celor noi! Noapte buna, ma duc la culcare. a dat domnu sa te culci, noapte buna Eu mai stau ca n-am ce face ca ma doare rau degetu... Nah, eu am plecat sa ma culc, Doamne Ajuta! Si asa nu-mi fac probleme, la romana il iau 100%, dar la Mate, am sanse doar de 99%.... Nb all! Ne vedem maine dupa ce vin baftalos, sa-mi zici ce ti-a dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Buna dimineataaaa! Ce caldura e afara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts