Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau ca pleci, stii ca sunt sincer.

Sunt de acord cu tine, in mare parte. Incep prin a incerca sa va amintesc tuturor celor care ati luat-o razna cu pachetele si ca.. E DOAR UN JOC.

A inceput scoala, va speriati cu totii ca sunt inactivi. Da, sunt, pentru ca REAL LIFE > SA-MP. Ca v-ati facut o viata in jocul asta, e problema voastra. Jocurile se joaca, nu se fac nervi/draci/spume si nu e nevoie de cearta, aroganta si nesimtire. Incetati cu totii sa va mai comportati atat de stupid fata de un simplu joc. Se presupune ca aici trebuie sa va distrati. In fine, nu cred ca o sa mai trec prin topicul asta foarte des dupa evenimentele din ultimile zile. Prefer sa-mi fac strict treaba, nimic mai mult sau nimic din ce nu apare la sectiunea de sanctiuni.

* Sunt sigur ca taierea unei zile din termenul pachetelor e un plan bun. Mai ales ca nu e scoala sau nimic similar, e normal ca in vacanta sa fie 5 zile iar in timpul scolii sa fie 4.

Va fi asa doar pana se remediaza treaba cu pachetele, o perioada scurta...nu sunt absurd sa le las asa..am luat-o razna pentru ca inactivitatea e mare, si nu doar la pachete...si la emisiuni si mai multe, rapoarte slabe...tot...si asta se intampla de cand am luat lider si pana acum, greseala mea a fost ca am reactionat abia acum. Asa ca nu te mai infoia si tu degeaba, ca ma stii ca nu sunt absurd.

@, ce ştii tu din ce se face alifia lu` Moş Crăciun....

Bună dimineaţa, mă duc să iau micul dejun şi ne auzim in joc.Ieri am fost aproape toată dimineaţa singurul on .:))

.

Si astia zic ca avem noi inactivitatea...pfoa..rusine sa le fie [-X

Inca putin si n-o sa mai iesi din HQ, pwp robert.

Neața băieți, ce faceți?

Bun venit celor noi!

Neata nab, cand vii la mine la liceu?

Bă ce avatar și-a tras flam¤ B-):)) Ma pun sa dorm be vedem maine dupa școală. Salpa

Jmen avatar.

@@RobertCM, nici nu o să-l găseşti, hai, ce faci, mă mai ajungi şi tu la posturi? =))

Ce face fetili? Linje îngheţăţi? Câtă activitate avem şi noi n'seară:)).

Nab ca intotdeauna :)).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic