Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Salut, si eu, eu sunt activ o ora ca sunt la bio-chimie si invat de imi sar capacele. Doar azi am stat de geaba :)) , anyway maine am 5 ore de mate :( si dau si test initial la romana la care oricum coi lua 4 sau 5. Salut, va voi supraveghea de aici :))))) . Pwpicii :*

@, Apoi eu 5 ore de mate...Oare cum e? Eu azi am avut 7 ore de la 7:00-14:00 :(( .

@, N-am observat imi pare rau :| . Acum serios ma cam grabesc, stiii tu o lectie la fizica post pe forum, o lectie la biologie post pe forum, anyway oricum mereu improvizez si am luat intre 7-10 :D

@@Teddy, Welcome/Willkommen! :D Sper ca asa se scrie in germana, si asa fac ore de germana si nu vine profa :))

Edited by David66

@, Am un profesor de mate care mi-a zis sa scriu bibliografia lui: prin ce licee a fost, cu cat a luat la facultate, nr. de telefon, adresa. Asta vrea sa ne zica sa face pregatire cu el, si incepe cand ne zice de adunare: Voi stiati ca prima scriere a fost sumeriana iar matematicienii babilonieni au facut...."ceva"... =)))))), gen invatam scaderea dar din cauza unei extorsiuni a unui burlan de langa supermaketul din apropiere vom face azi istoria matematicii, poate el vrea sa faca ora mai intereseanta dar devine din ce in ce mai plictisitoare. :))

@, Salut :D , merge si oleaca de spam ca sunt obosit si doar pe forum pot fi activ 100%.

P.S.: Alea 5 ore de mate sunt defapt: 2 ore mate, 2 de fizica si una de chimie, anyway orarul e distrus rau :))

Edited by David66

@, In generala era naspa la mate, acum la liceu pot sa am si 6 ore de mate e :-J floare la nas.

Am un profesor de mate care mi-a zis sa scriu bibliografia lui:
Zi-i ca daca-l vad vreodata il scuip.
vaz ca RobertCM si MAteru s-au lasat....
Spamul este veatza mea.
Maine am 4 ore....
Dirigentie, Sport, Engleza si Religie? :))

@@David66, vai de tine :)). Am doua ore de mate pe saptamana, dintre care una nu o facem ca e ultima ora si ne da drumu` mereu.

@@RobertCM, esti in clasa a III-a?Atunci aveam si eu 4 ore...

@, ai dreptate.

Pai cum e ba veatza ta daca tu nu mai postezi p'ici?
Esti nebun, ti-am mai zis eu ... postez aici daca am ceva de postat. Nu ma trezesc ca tine sa zic: "back de pe buda, am revenit mai repede ca nu mai era hartie" si alte chestii de genu' asta. ;) ;) ;)

@, Si eu :XXX Spamul e viatza me. :D , faza cu ala de mate: lasa-l ca e distrus, ala in loc sa ne puna 3 ca nu ne facem tema el zice ca ne da o sansa de o spatmana incoace :)))

@, Tu mai ai putin rau 400+ :)))) , eu am doar 61 :(

@, Meeh, in clasa a XI-a scap de cateva ore o sa fac bio si chimie :))) si o sa mai tai dine ele :D

@@RobertCM, Tu ai viata mai ai cum sa iesi, da eu de la 8:00-15:00 ce mai fac?

Edited by David66

@, E clar nu imi merge sa pun poza cu copy url :))))))) , eu sunt stresat rau ba in alea 5 ore de mate. :)

Finally: Eu in ora de mate dupa ce scriu 10 minute:

Edited by David66

@@RobertCM, 4 ore in general sau doar 4 ore de o materie?

Ui cati sunt pe pagina asta si nu posteaza :|

Nu 4 ore...si plec acasa.

Stau toti si urmaresc, securisti.

@, In generala era naspa la mate, acum la liceu pot sa am si 6 ore de mate e :-J floare la nas. Zi-i ca daca-l vad vreodata il scuip. Spamul este veatza mea. Dirigentie, Sport, Engleza si Religie? :))

Bio mate religie fizica si ultima ora "sport", teoretic am 5, dar ultima e sportul la care nu se duce nimeni...de cand am intrat la liceu deci...4.

@@David66, vai de tine :)). Am doua ore de mate pe saptamana, dintre care una nu o facem ca e ultima ora si ne da drumu` mereu.

@@RobertCM, esti in clasa a III-a?Atunci aveam si eu 4 ore...

@, ai dreptate.

A XII-a, e orarul provizoriu, o sa il modifice.

@@David66, @, T3eJQR5.jpg eu sunt la Filologie, mai am anul asta si scap de mate,fizica,bio,chimie..

Cele mai frumoase materii Fizica si Mate...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic