Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Just now, serifu001 said:

of oooooooof, "mulge vaca"

un om de turta dulce? cu mana, cu dintii... depinde...

bn (bla bla bla, am scris aici ceva ca sa nu-mi iau warn hihi)

Just now, Evil ZEW said:

Upvote la propunere, va rog ❤️

mi-am terminat reactiile pe ziua de azi, cum imi vin iti dau upvote of

1 minute ago, meridionable said:

Ce va mai place sa va mancati intre voi. Se pare ca lumea de pe aici cam uita ca asta e DOAR UN JOC.

+1, da n-am reactii :))

8 minutes ago, Rancciovel said:

Salut

Carui fapt se datoreaza postul tau in acest topic? Ne esti coleg cumva?

Just now, meridionable said:

A intrat si el pe aici sa sa salute. Ce ai cu omu?

dc? sa faca si el posturi pe forum fara sa aiba legatura cu topicul? :(( Nu-i corect!

43 minutes ago, South Cataa said:

@Popa, de ce nu ma ameninti pe /f sau pe /sms in joc la fel cum ma ameninti si pe WhatsApp? https://imgur.com/a/T6Paq6C

Hai sa fim seriosi, eu zic sa iti vezi de lungul nasului, intri doar o singura data pe saptamana ca sa iti faci raportul si te crezi ''cel mai tare din parcare''. ( aceasta era expresia mea la anii tai ). 

Si inca ceva, sactiunile asa o sa ramana, de care vorbesti tu chiar aici: https://imgur.com/a/PPLlzJs

desteptule, eu nu am amenintat pe nimeni :)) tu nu vezi cat is eu on? crezi ca imi pasă de ce se intampla? pe tine te-am postat ca esti tare in gura

si persoana aia din poze nu sunt eu, asa ca nu mai fa conversații fake ca ne supărăm 

Just now, Popa said:

desteptule, eu nu am amenintat pe nimeni :)) tu nu vezi cat is eu on? crezi ca imi pasă de ce se intampla? pe tine te-am postat ca esti tare in gura

si persoana aia din poze nu sunt eu, asa ca nu mai fa conversații fake ca ne supărăm 

Prietene, stai in Germania, este numar de Germania, in grup pe WhatsApp era acest nume sub numele de Popica, cum nu esti tu? Sau nu esti tu Popica din NR? Hai, nu mai incerca sa iti scoti camasa ca nu reusesti, stai pe tusa la fel cum ai stat pana acum ca e mai bine. Bafta!

5 minutes ago, South Cataa said:

Prietene, stai in Germania, este numar de Germania, in grup pe WhatsApp era acest nume sub numele de Popica, cum nu esti tu? Sau nu esti tu Popica din NR? Hai, nu mai incerca sa iti scoti camasa ca nu reusesti, stai pe tusa la fel cum ai stat pana acum ca e mai bine. Bafta!

jet ma, doar un om exista cu numar de germania pe planeta asta? dacă vrei sa faci pe interesantul te rog arunca-te de pe un pod, faci bine omenirii

@North Maty daca ai ceva sa imi zici imi dai pm, membrii tai nu is pe post de poștă pentru tine

Edited by Popa

1 minute ago, Popa said:

jet ma, doar un om exista cu numar de germania pe planeta asta? dacă vrei sa faci pe interesantul te rog arunca-te de pe un pod, faci bine omenirii

@North Maty daca ai ceva sa imi zici imi dai pm, membrii tai nu is pe post de poștă pentru tine

Eu doar le-am zis sa iti zica. Am foarte multe de facut si ma bine imi dai tu PM. Am si uitat de sanctiunea ta. Trimite PM inainte si dupa pui sanctiuni. ;) 

Just now, North Maty said:

Eu doar le-am zis sa iti zica. Am foarte multe de facut si ma bine imi dai tu PM. Am si uitat de sanctiunea ta. Trimite PM inainte si dupa pui sanctiuni. ;) 

imi pare rau da nu scrie in topic ca trebuie să iti dau pm, rank 1-4 trebuie să dea pm pentru sancțiuni, rank 5+ posteaza direct iar liderul raspunde acolo daca sancționează sau nu

asa a fost mereu, nu vad de ce te-ai gândi tu sa modifici asta 

2 minutes ago, Popa said:

Las-o mai moale ca nu rezolvi nimic, prin acest comportament nu-ti pot spune decat ca esti un om lipsit de caracter. ?

Doamne, pana acum ati dat vine pe Cristi pentru certurile voastre :)) Acum Cristi a iesit, de ce va mai certati? Fiti mai buni!!

Just now, Popa said:

hey fata sexy ce ești, cum o mai duci?

Heheh, bine, ma invart pe aici pe forum sa mai fac si eu cateva posturi in plus, dar tu? Tu ce faci?

1 hour ago, Popa said:

fusesei oleaca la mister lady da nu am gasit ceva ce sa imi placă, tu cf?

Is trista și suparata, of :(( 

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic