Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

5 minutes ago, Ailime said:

Eu cred ca tu crezi ca eu cred cum crezi tu, deci nu, nu cred altceva.

pha, pacat eu credeam ca crezi cum cred eu dar din ce vad eu am crezut gresit deoarece tu crezi ce eu nu cred deci tu crezi diferit fata de ce cred eu

Sa aveti un weekeend frumos alaturi de prietenii si familia voastra! In aceasta pandemie miscarea si limpezirea creierului ajuta foarte mult. Sa nu va aud ca innebuniti si intrati in depresie ca vin peste voi! #Let'splaytogether.

36 minutes ago, George.TNT said:

Sa aveti un weekeend frumos alaturi de prietenii si familia voastra! In aceasta pandemie miscarea si limpezirea creierului ajuta foarte mult. Sa nu va aud ca innebuniti si intrati in depresie ca vin peste voi! #Let'splaytogether.

e joi azi ba activule

La multi ani, sarbatori, oua, iepuri, mei de toate ma! Sa reveniti in forta din aceasta sarbatoare si sa nu puneti multe kilograme pe voi! #stauincasapentrusanatateamea.

On 4/19/2020 at 3:12 PM, George.TNT said:

La multi ani, sarbatori, oua, iepuri, mei de toate ma! Sa reveniti in forta din aceasta sarbatoare si sa nu puneti multe kilograme pe voi! #stauincasapentrusanatateamea.

am mancat de ieri pana azi 12 sarmale

Am compus niste anunturi RP pentru factiuni cand vor avea aplicatiile deschise. Le puteti gasi pe prima pagina a topicului cu evidenta acestora. Mai urmeaza sa fac la mafii, departamente si singura factiune mixta de pe comunitate. Repet, puteti sa le formulati voi cum doriti, am facut doar niste exemple pentru cei care stau mai prost cu creativitatea:

Aceastea sunt doar niste modele, dar voi puteti compune si altele atata timp cat respectati numarul de caractere.

Paramedics

Primul rand: Factiunea Paramedics recruteaza jucatori experimentati, activi si seriosi cu minim nivel 7 gata sa ajute pe

Al doilea rand: oricine! Va puteti trimite aplicatia chiar in acest moment pe website ca sa deveniti un medic de elita.

Tow Truck Company: 

Primul rand: Una dintre cele mai dorite factiuni ale serverului si-a deschis in sfarsit portile si asteapta noi aplicatii

Al doilea rand: pe website. Daca va grabiti, aveti sansa de a face parte din aceasta familie.

LS Taxi:

Primul rand: Esti sigur pe abilitatile tale de orientare in spatiu si ai o rabdare nemarginita? Aplica chiar acum in LS

Al doilea rand: Taxi si condu jucatorii la locatiile lor dorite in schimbul unei sume.

LV Taxi: 

Primul rand: Las Venturas Taxi recruteaza jucatori distinsi, seriosi si frumosi. Daca ai minim nivel 7 si ablitati

Al doilea rand: de invidiat in ceea ce priveste condusul, aplica chiar acum pe RPG!

SF Taxi:

Primul rand: Cea mai dorita factiune pasnica de tip taxi recruteaza in acest moment, aceea fiind cea din orasul

Al doilea rand: San Fierro. Cei doi lideri asteapta cu nerabdare noii aplicanti sa faca parte din familia lor.

LS School Instructors: 

Primul rand: Instructorii din orasul Los Santos si-au deschis bratele spre orizontul cunoasterii si asteapta

Al doilea rand: cu nerabdare sa isi cunoasca noii colegi. Grabteste-te si aplica chiar acum pe RPG!

LV School Instructors:

Primul rand: Cei mai instruiti, ascultatori si experimentati instructori sunt cei din LVSI. Liderul acestora

Al doilea rand: s-a ingaduit si a deschis portile factiunii. Puteti sa va trimiteti aplicatia pe website.

SF School Instructors:

Primul rand: Ai cunostinte de limba engleza? Poti ajuta factiunea SFSI aplicand chiar acum pe rpg.b-zone.ro

Al doilea rand: la sectiunea factiunilor pasnice. Poti fii chiar tu unul dintre norocosii care vor intra.

Edited by Ailime