Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cel mai normal asa mi se pare: ca la nickname-ul de pe forum sa ai nickname-ul din joc. Asa te cunoaste toata lumea mai bine.

Merge de ceva timp.

Welcom Alpha!!

Ce face fetelleeee??!?!?!?

Acum terminai si eu de invat, imi revenii dupa seara trecuta(cam greu dar reusii) inca se mai invarte camera cu mine da merge :))

Welcom Alpha!!

Acum terminai si eu de invat, imi revenii dupa seara trecuta(cam greu dar reusii) inca se mai invarte camera cu mine da merge :))

Tocmai m-am barbierit. Tu ce faci?

Tocmai m-am barbierit. Tu ce faci?

Hmm, ce face un om dupa ce se face cacat si nu-si aduce aminte ce a facut toata seara. Imi intreb prietenii ce am facut aseara, intelesai ca am spart vreo doua pahare si ca urlam pe strada, in rest " mai bine nu vrei sa stii".

Welcom Alpha!!

Multumesc.

-

Tu.... ai renuntat la cel mai smecher avatar facut de mine vreodata :| Baga-l inapoi.

Deci weekend-ul e pe terminate...incepe din nou scoala. Inca o saptamana monotona, deja m-am saturat. Scoala/Antrenament/Acasa. 5 zile la rand... Plictisitor... Noapte buna sa aveti reporteri, ne auzim maine.

Atat ceasul meu din casa, cel de la PC cat si cel de aici: http://www.ora-exacta.com/ zic ca acum ar trebuie sa fie sedinta.

Succes mai departe Alpha.

Deci weekend-ul e pe terminate...incepe din nou scoala. Inca o saptamana monotona, deja m-am saturat. Scoala/Antrenament/Acasa. 5 zile la rand... Plictisitor... Noapte buna sa aveti reporteri, ne auzim maine.

Şi eu simt la fel, îmi trebuie o schimbare că o să mă plictisesc repede.

Cele mai frumoase sedinte sunt cele in care iei rank up. Multumesc.

Imi fac patul si ma bag la somn, maine incepem "munca".

Bulanuuuuu, felicitări.

Merge un film fain pe Kanal D tip Surviver.

Vorbim mâine, noapte bună prieteni.

Edited by Jakab

Noi ii zicem toti bafta, dar stati sa vedeti daca ii accepta empty demisia.. Asa ne-am grabit si cu serban.. :))

emptY ??? Poate Kryty*

Acuma decizia este a lui Alpha.

Edit: Motivul este: F.B.I

Edited by cysy007

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic