Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata.

Cartof, eu zic sa lasi activitatea pe saptamana viitoare.

*Premiu 5.000.000$.

Si vrei sa imi si tin jobu de Drug dilar inca o saptamana?

Iti iei job-ul de mechanic, iar duminica cu jumatete de ora inainte de event iti iei job-ul de drug

de ce ii dai idei? Mie imi place drug...

• Nick-ul tau: YaNy
  • Level-ul tau: 5
  • Nick-ul celui reclamat: Squirrel
  • Motiv: Era sesiunea ne anunturi gratuite si refuza sa imi publice anuntul.
  • Martori: Screnshot.
  • Dovezi: http://imgur.com/7i9j5wx,p67XKIw
  • Alte precizari: Daca nu e in stare sa publice un anunt scurt sa isi depuna demisia.

Ce e cu oamenii astia?

Eu am pierdut 45 lei deci nu esti singurul :)))))

Eu am pierdut 45 lei deci nu esti singurul :)))))

Mda, noul target: fara plangeri pana pe 3 aprilie.

Live for you imi place semnatura

Krysty.. aia e plangere :|? Ala nu stie.. are level 5..

Fara plangeri deloc. Ce rezolvati daca aveti plangeri fara sanctiuni? tot plangere se cheama.

BmwX5 eu stiu ca nu suntem obligati sa dam toate anunturile, la AG. Poate sa vina oricine sa faca acolo post la reclamatii, ca " Mie nu mi-a dat anuntul " si eu sa am un spam de nu vad nimic :)))

Edited by Andreiii Brasov95

Fara plangeri deloc sau fara plangeri cu sanctiuni?

Fara plangeri deloc.

Si vrei sa imi si tin jobu de Drugdilar inca o saptamana?

Il iei cu o zi inainte, geniule.

Live for you imi place semnatura

Krysty.. aia e plangere :|? Ala nu stie.. are level 5..

A si luat ban 1 zi. Motivul nu il stiu. Daca o va tine tot asa nu cred ca ii va fii bine.. =))

A si luat ban 1 zi. Motivul nu il stiu. Daca o va tine tot asa nu cred ca ii va fii bine.. =))

Dar pe cuvantul meu.. la level 5 nici pas nu ziceam.. daca intram intr-unul ma duceam dupa el imi ceream scuze de 3 ori si asta face post...

Jignire departamente sau ceva de genul asta. Deci e clar cat ii poate capul.

Il iei cu o zi inainte, geniule.

bine, il tin toata saptamana, nu trebuie sa ma rogi...

@jackie_dee Sa nu iesi din casa, tristule!

Edited by Cartofar

=)) =)) =))Sper ca e interesant e luat de pe un site de science.

Hârtia igienică este unul dintre acele lucru fără de care astăzi nu ne mai putem imagina viaţa. Totuşi, timp de multe secole până la inventarea ei, oamenii au folosit alte metode pentru a-şi menţine igiena.

Deci, cum se descurca omenirea înainte de inventarea acestei hârtii fine? Grecii, de exemplu, se ajutau cu pietre şi argilă. Romanii, ceva mai sofisticaţi, au optat pentru un burete prins la capătul unui băţ. Atunci când nu era utilizat, buretele era aşezat într-o găleată cu apă de mare. Problema cu acest instrument era că se folosea la comun.

În anul 1391, în timpul dinastiei Song, un împărat chinez a cerut să i se confecţioneze coli speciale de hârtie cu dimensiuni de 60 pe 90 de centimetri pentru a le utiliza la toaletă. Cererea împăratului nu a fost tocmai una deosebită, având în vedere că poporul chinez folosea deja hârtie obişnuită pentru păstrarea igienei.

Pentru europenii situaţi în zonele nordice, muşchiul era utilizat vara pentru curăţare, în timp ce în restul anului zăpada era de mare ajutor. Până în perioada colonială, în occident, lucrurile nu avansaseră prea mult în acest domeniu. Americanii au petrecut mult timp ştergându-se cu frunze de porumb, asta până când şi-au dat seama că pot folosi ziare.

Chiar dacă finul Reginei Elisabeta a inventat unul dintre primele toalete cu apă, în 1596, hârtia igienică comercială nu a circulat decât după anul 1857.

=)) =)) =))Sper ca e interesant e luat de pe un site de science.

Hârtia igienică este unul dintre acele lucru fără de care astăzi nu ne mai putem imagina viaţa. Totuşi, timp de multe secole până la inventarea ei, oamenii au folosit alte metode pentru a-şi menţine igiena.

Deci, cum se descurca omenirea înainte de inventarea acestei hârtii fine? Grecii, de exemplu, se ajutau cu pietre şi argilă. Romanii, ceva mai sofisticaţi, au optat pentru un burete prins la capătul unui băţ. Atunci când nu era utilizat, buretele era aşezat într-o găleată cu apă de mare. Problema cu acest instrument era că se folosea la comun.

În anul 1391, în timpul dinastiei Song, un împărat chinez a cerut să i se confecţioneze coli speciale de hârtie cu dimensiuni de 60 pe 90 de centimetri pentru a le utiliza la toaletă. Cererea împăratului nu a fost tocmai una deosebită, având în vedere că poporul chinez folosea deja hârtie obişnuită pentru păstrarea igienei.

Pentru europenii situaţi în zonele nordice, muşchiul era utilizat vara pentru curăţare, în timp ce în restul anului zăpada era de mare ajutor. Până în perioada colonială, în occident, lucrurile nu avansaseră prea mult în acest domeniu. Americanii au petrecut mult timp ştergându-se cu frunze de porumb, asta până când şi-au dat seama că pot folosi ziare.

Chiar dacă finul Reginei Elisabeta a inventat unul dintre primele toalete cu apă, în 1596, hârtia igienică comercială nu a circulat decât după anul 1857.

nu ai ce face...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic