Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De asemenea, cei care folositi in clientul de Sa-mp DNS-ul serverului (rpg.b-zone.ro) nu va fi necesar sa faceti vreo modificare (in maxim 24 ore speram ca dns-ul se va propaga la toti providerii). ?

Mama lor, crezi ca azi noapte la 1 cand am citit eram atent :|=))

-------------------------------------

"sNrobert: Ambulanta la mine!"

Da ce semnatura ai =))))

In sfarsit a observat cineva...

La cat ma respecta...nici nu imi stie rankul...

Greseala mea neintentionata nu a fost motivata de gradul de respect pe care ti-l atribui tie, in calitate de lider, ci de problema existentiala care persista in comunicarea dintre mine si tine, mai explicit, faptul ca nu prea esti online in joc pentru a te putea cunoaste mai bine, lucru pentru care nici numele rank-ului nu ti-l stiu.

Tare semnatura Cartof. Sunt celebru.

Eu te fac celebru.

In sfarsit a observat cineva...

Greseala mea neintentionata nu a fost motivata de gradul de respect pe care ti-l atribui tie, in calitate de lider, ci de problema existentiala care persista in comunicarea dintre mine si tine, mai explicit, faptul ca nu prea esti online in joc pentru a te putea cunoaste mai bine, lucru pentru care nici numele rank-ului nu ti-l stiu.

Eu te fac celebru.

Tot asa ai ramas de cand ne-am cunoscut prima oara.

P.S: Salutare, astazi nu prea o sa intru prin game e frumos tare la Suceava si ma duc pe afara. Vorbim cand putem, bafta.

Tot asa ai ramas de cand ne-am cunoscut prima oara.

P.S: Salutare, astazi nu prea o sa intru prin game e frumos tare la Suceava si ma duc pe afara. Vorbim cand putem, bafta.

iar e frumos la tara sebastiane, nu-i asa?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic