Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Avem reclamatiiieee!! Nu vom mai primi un baston :(:))

New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!New page!!!

Edited by Andreiii Brasov95

[/font][/color]

Eu ce vina am Krysty ? am facut si eu o greseala si daca pe server exista newbie asta nam cei face,las ca nui problema.

E Cipi =))

Sigur are ceva cu tine de ti-a facut post =))

E Cipi =))

Sigur are ceva cu tine de ti-a facut post =))

Normal ca are ceva cu mine ca asa newbie e de cand il cunosc si mai zice ca are 20 de ani :)), parerea mea este : un copil de 10 ani care nu are ce face.

Normal ca are ceva cu mine ca asa newbie e de cand il cunosc si mai zice ca are 20 de ani :)), parerea mea este : un copil de 10 ani care nu are ce face.

Neah, il cunosc de mult, e de treaba :))

Da ce ai facut de te-au luat la pupici?

Pai au venit puradeii lor sa-mi umble prin buzunar, si sa ma controleze daca am telefon. L-am prins pe unul din ei, cred ca avea vreo 13 ani, si l-am impins. Nu am vrut sa il lovesc de frica ca vor sari aia mari pe mine. Ei, dar iata ca pana la urma asa s-a intamplatt. Au venit dupa mine vreo trei matahale si am fugit. M-au ajuns si au inceput sa traga si sa ma injure in tiganeste, habar nu aveam ce spun. Dupa ce s-au mai potolit, am reusit sa intru intr-un magazin unde am sunat la politie. Aia s-au speriat si au plecat. Am incercat sa merg pana acasa, chiar am ajuns acasa, iar maicamea m-a dus la urgente...

Neah, il cunosc de mult, e de treaba :))

De treaba? :)) el de treaba? el nu stie decat sa faca posturi si sa injure, sa faca dm etc. asa mi-a lasat impresie mie.

Edited by T y T y

Asa si e, lasa-l in pace.

Nu luati in seama toti copiii, parerea mea trebuie ocolite aceste persoane... Edited by Catalin41

[/font][/color]

Eu ce vina am Krysty ? am facut si eu o greseala si daca pe server exista newbie asta nam cei face,las ca nui problema.

E uimitor cate greseli ai putut sa faci intr-un singur post......

Daca s-ar sanctiona si greselile de pe forum...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic