Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Promovatii din aceasta saptamana sunt:

*Ca sa deblocati urmatorul mesaj trebuie sa dati +.

2MPaWVh.gif

Legat de faza cu serverul... eu unul nu sunt asa de suparat.

Bun, serverul nu a revenit asa ca o sa va spun tot ce aveam de spus aici.

1. Comportamentul

Nu au fost plangeri in aceasta saptamana cu privire la comportament, stati bine la acest capitol. Daca se intampla ca cineva sa va deranjeze, NU CONTEAZA ca e lider / sublider / civil / mafiot / admin, NU RASPUNDETI CU ACEEASI MONEDA ( e cel mai cretin mod de a te razbuna ). Pentru a nu fi sanctionati si a rezolva totul faceti o poza, ii multumiti si plecati, va simti ca nu va poate enerva asa usor, deci, nu va va face post. De mentionat este faptul ca plangerile pentru comportament se sanctioneaza cu demitere cu sau fara FP. D

2. Anunturile gratuite si cele RolePlay

In aceasta saptamana am avut de a face cu 5 plangeri pentru greseli in anunturi. Referitor la anunturile gratuite, CALITATE NU CANTITATE, NU SUNTETI OBLIGATI SA DATI TOATE ANUNTURILE, daca veti fi reclamati pentru asta nu veti fi sanctionati. Cat despre anunturile RolePlay, vreau sa incetati cu anunturile idioate gen radar, aterizari pe autostrada sau orice rahat de acest gen.

3. Noile modificari

Mai jos aveti o mica lista cu ce voi schimba in aceasta saptama, cel mai probabil:

• Limita de la anunturile gratuite va fi marita la 5 participanti.
  • Vor fi introduse interviurile in limba engleza.
  • Targurile vor fi separate: anunturi, ziare si interviuri. De asemenea, targurile vor fi spontane, nu vor exista absenti doar prezenti, voi tine foarte mult la acest lucru cand vine vorba de rank up, sa nu va mirati de ce veti stagna. Targurile vor fi in fiecare seara, voi alege un responsabil pentru fiecare tip de targ zilele astea. Mai multe detalii in curand.
  • Normele de posturi vor fi scoase.
  • Vor fi adaugate emisiunile "Viata de admin" si "Viata de lider", eventual "Viata de sublider". Cel mai probabil vor fi sustinute de rank 5. Mai multe detalii in curand.
  • Raportul de activitate va necesita participarea voastra la peisaje.

Promovatii din aceasta saptamana sunt:

De la rank 1 la rank 2: parFuMM si AndrYol

De la rank 2 la rank 3: Oaky (sNroberT, ai avut 2 rapoarte de 1 punct)

De la rank 3 la rank 4: Goldfish

Cam atat am avut de spus, daca doriti sa imi comunicati ceva o puteti face prin PM. Topic inchis pana maine seara.

Edited by Krysty xD

Topic redeschis, eu voi fi plecat pana in weekend, nu stiu cand ma intorc, ascultati de RazviTnx. Nu vreau sa vad cereri de demisie sau reclamatii, probabil va veni un lider interimar. Ne vedem cand ne-om vedea, sa fiti cuminti dragutilor :*.

$@L P@

Let the spam begin :* :*!

=:) Spam on, ce o fi durat atat. #-o

krysty asta, e invidios ca nu mai poate sa faca spam, pentru ca pleaca :)))

Ba sa aduci bani acasa, nu degeaba te trimit pe centura :* !!

LA CE ORA VRETI UN MINI-TARG CU ANUNTURI GRATUITE? 19, 20, 22, 23, 24? QUOTE VA ROG!

22:00-22:30, mai devreme eu nu pot. Edited by pArFuMM

Eu plec in oras, vorbim pe seara!

Rank 4+, beware!!

Ok am sa fiu atent la comportamentul celor de rank 1-3.

P.S: Salutare, se pare ca inca mai am jail de aseara de la rob, am sa intru in game dar stau AFK.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic