Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ionute serios acum tu ai citit versurile alea ??? uita-te un pic peste ele si sunt sigur ca le dai foc...am ajuns la o concluzie : degeaba fac versuri ca nu am cu cine

cand vad ce scrieti imi vine sa vomit ....pur si simplu nu aveti faima ....scrii versurile sa ai rima ...

Un ultim sfat : Nu mai scrie rap ca nu e pentru oricine !Eu nu mai scriu versuri ca s-au plictisit baietii....dar pana iti dai si tu seama ajungem la pagina 2000...

Atat am avut sa zic si sper ca nu te-ai suparat pe mine ...ce am zis pana acum am zis aman2 ...sper ca faci diferenta

Spre deosebire de tine eu le dau din cap, nu ma inspir din 15 melodii. Si nu-mi zice mie ca nu, ca am ascultat si ascult rap romanesc si am multe melodii in cap.

sbmLvDr.png

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Maine pana la ora 20:00 vreau ca toate ziarele sa fie scrise. Tot maine voi raspunde si la rapoarte. Noapte buna!

Clar, sal NR.

Ohaio gurls, bine v-am regasit, ma bucur ca am posibilitatea de a va fi coleg din nou. Sper ca vom fi pe primul loc in topul factiunilor pasnice si promit ca va voi ajuta cat de mult voi putea spre atingerea epogeului. Stiu ca multi dintre voi nu ma cunoasteti dar odata cu trecerea timpului veti vedea ca sunt o persoana destul de ok. Felicitari conducerii si multumiri pentru acordarea sansei de a fi din nou un reporter ce va excela la toate capitolele. Apropo krysty am observat ca te-ai legat de vorbirea mea uzuala, unele gafe sunt intentionate ca sa vad cat de atent esti la aplicatii, iar pentru ca ai sesizat acest lucru un big like de la mine. Da deja incep iarasi sa scriu romane pe aici, pe scurt, diseara voi intra si voi primi invitatie de la unul din admini, pana atunci ma duc sa ma recreez cateva ore pe afara si asa e frumos. Apropo razvane abia astept sa fiu corectat de tine, uite ca s-a intors roata, sper sa nu uiti ca nici eu nu am fost rautacios la randul meu. Take care si ne auzim diseara!

Edited by HashBua

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic