Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am ajuns si eu acasa.

Mda...nu e optiune de "Search" ? Asa ma apuca iarna pana gasesc pentru premier de exemplu... nu gasesc pe categorii..

Nu trebuie sa fie neaparat pentru Premier, poti sa descarci modul pe care il vrei si sa inlocuiesti numele cu Premier.

De exemplu daca modul pe care il vrei este tornado.dff / tornado.txd (pentru Tornado) inlocuieste Tornado cu Premier. premier.dff premier.txd.

Si imgtool este bun pentru instalat moduri.

Salut, am ajuns si eu acasa.

Nu trebuie sa fie neaparat pentru Premier, poti sa descarci modul pe care il vrei si sa inlocuiesti numele cu Premier.

De exemplu daca modul pe care il vrei este tornado.dff / tornado.txd (pentru Tornado) inlocuieste Tornado cu Premier. premier.dff premier.txd.

Si imgtool este bun pentru instalat moduri.

Merge aia cu schimbatul numelui? adica nu da crash?... Eu am mai luat de pe site-ul asta si tot primeam crash :|

Merge aia cu schimbatul numelui? adica nu da crash?... Eu am mai luat de pe site-ul asta si tot primeam crash :|

Al meu era pentru Huntley si l-am pus pe Sandking.

Al meu era pentru Huntley si l-am pus pe Sandking.

aaa, ok. O sa incerc! Programul SAMI e ok?...cu el instalam

P.S: Mi-am sucit piciorul...abea pot calca pe el..trebuie sa stau in pat cu 14.000 de creme pe picior... X(

P.S: Mi-am sucit piciorul...abea pot calca pe el..trebuie sa stau in pat cu 14.000 de creme pe picior... X(

Ia-ti Spark.

Si eu cand instalam cu sami mai de mult imi dadea crash.. nu-i bun. Incearca Spark sau IMG Tool.

*Am facut azi 6 luni de NR :>

Edited by xGoldfish

Noapte buna NR, ma bag la somn, ne auzim maine.

Felicitari Goldfish, insanatosire grabnica robert.

Ne auzim maine, succes!

Edited by Goomez

vv-am lasat on pace 1 luna, am intrat cu piciorul in cui si mi-a iesit pe partea cealalta, am osul gaurit, am degetele arse de tot, nu mai pot, va las, sakut

Dupa ce ca erai inactiv ti s-a mai intamplat si asta, vei fi demis.

Acesta este ultimul meu post aici, poate am sa ma intorc acasa peste ceva timp... si ne vom revedea, aveti grija de voi si nu mai dati AG ca voua nu va iese nimic, sa va aduceti aminte de mine cand mancati seminte, a fost o perioada nu prea lunga am trecut prin multe avand in vedere ca am fost de 2 ori in News Reporter si aici am amintiri frumoase, mi-a facut placere.. multa bafta !

Edited by Nutline SV

Neata News Reporter, ce mult timp a trecut de cand nu am mai postat pe aici... Ce mai faceti, vad ca unii rau, alti si mai rau. Robert bafta cu piciorul, sper sa nu fi demis, Nut sper sa ne mai vedem, sa vi pe la noi in vizita, sa ai multa bafta acolo in El Loco si mult succes, castigati turf-uri! V-am salutat si v-am pupat baieti, ne mai auzim prin game.

Neata News Reporter, ce mult timp a trecut de cand nu am mai postat pe aici... Ce mai faceti, vad ca unii rau, alti si mai rau. Robert bafta cu piciorul, sper sa nu fi demis, Nut sper sa ne mai vedem, sa vi pe la noi in vizita, sa ai multa bafta acolo in El Loco si mult succes, castigati turf-uri! V-am salutat si v-am pupat baieti, ne mai auzim prin game.

Si eu am glezna fu..varza :| Abea pot calca pe picior....

Stie careva cum se foloseste programul SPark pentru moduri?

'Neata, m-am trezit si eu. Insanatosire grabnica!

Si eu am glezna fu..varza :| Abea pot calca pe picior....

Stie careva cum se foloseste programul SPark pentru moduri?

Cauta niste tutoriale pe YouTube :-?? Stiu doar cu img tool

Bafta mai departe Nutline!

Edited by xGoldfish

[b2w]Hieroglyph - de interviul tau se va ocupa reporterul SpazZ.

kiNNNder., Jimmy_Ophelan, CLOD si Asqwe - de interviul vostru se va ocupa reporterul Piticul

=CipiGroza= - de interviul tau se va ocupa reporterul Patrunjel

Maxtreme2008 - de interviul tau se va ocupa reporterul Negrean.Boby

Marco. si JuliaSweeT - de interviul vostru se va ocupa repoterul Krysty

PauL., FlorineL. si godlike - de interviul vostru se va ocupa reporterul Cartofar

aLLx si dany313 - de interviul vostru se va ocupa reporterul Negrean.Boby

InfernalGuess si Brunetta. - de interviul vostru se va ocupa reporterul Krysty

Clayton si Razvan_Truda - de interviul vostru se va ocupa reporterul DanielBoyd

DooMasteR si Pypp - de interviul vostru se va ocupa reporterul Negrean.Boby

Tomas. si uiDivo - de interviul vostru se va ocupa reporterul DanielBoyd

MaDytz si Razvan14 - de interviul vostru se va ocupa reporterul emptY_mdY

Nielsen si Marco. - de interviul vostru se va ocupa reporterul Patrunjel

Cerasela. si TresTiii - de interviul vostru se va ocupa reporterul Gillete

Remirez. si Magnum - de interviul vostru se va ocupa reporterul BmwX5

DariusTM, Kobra, Nielsen si Just_Cause - de interviul vostru se va ocupa reporterul Djteolik

Daca aveti nelamuriri, neintelegeri sau probleme cu privire la interviuri, luati legatura cu Krysty sau emptY_mdY.

Daca aveti nelamuriri, neintelegeri sau probleme cu privire la pachetele de anunturi, luati legatura cu Negrean.Boby sau emptY_mdY.

De interviuri se ocupa reporterul Krysty iar de pachetele de anunturi reporterul Negrean.Boby

Fiecare serviciu oferit trebuie postat in topicul "News Reporter - Evidenta servicii"

Edutzzu si RazZzoR - de interviul vostru se va ocupa reporterul Piticul

mikyblood si Rowe. - de interviul vostru se va ocupa reporterul Gillete

Gawitkkk - de interviul tau se va ocupa reporterul An0nim

LevyY. - de interviul tau se va ocupa reporterul Jackie_Dee

AUDI_RS8 si M.Andrei - de interviul vostru se va ocupa repoterul DanielBoyd

AUDI_RS8 si Megapolis - de interviul vostru se va ocupa reporterul Gillete

Squiz - de interviul tau se va ocupa reporterul BmwX5

psoN, Zokee., BlackBoy si [s4G]SpeeDy - de interviul vostru se va ocupa reporterul emptY_mdY

M.Mihai[km5], PauL. si Danykm5 - de interviul vostru se va ocupa reporterul Piticul

onlycraiova - de interviul tau se va ocupa reporterul An0nim

AndreyCiubotariu - de interviul tau se va ocupa reporterul Piticul

Th3Boys - de interviul tau se va ocupa reporterul BmwX5

xXxS3bYxXx si Ramires. - de interviul vostru se va ocupa reporterul BmwX5

ValentinoRossi, alesuuu si Sh0pps - de interviul vostru se va ocupa reporterul Patrunjel

Kevinster si Brunetta. - de interviul vostru se va ocupa reporterul DanielBoyd

Nutu. si AlexBz - de interviul vostru se va ocupa reporterul Jackie_Dee

Rubby si =CipiGroza= - de interviul vostru se va ocupa reporterul An0nim

Daca aveti nelamuriri, neintelegeri sau probleme cu privire la interviuri, luati legatura cu Krysty sau emptY_mdY.

Daca aveti nelamuriri, neintelegeri sau probleme cu privire la pachetele de anunturi, luati legatura cu Negrean.Boby sau emptY_mdY.

De interviuri se ocupa reporterul Krysty iar de pachetele de anunturi reporterul Negrean.Boby.

Fiecare serviciu oferit trebuie postat in topicul "News Reporter - Evidenta servicii".

AUDI_RS8 - de interviul tau se va ocupa reporterul Piticul (nu am timp)

Zoom. si [K.G.B]RazvaN_B - de interviul vostru se va ocupa reporterul DanielBoyd, veti beneficia de un pret redus la jumatate (100.000$ / intervievat) deoarece sunteti membri Paterno Family

RazZzorR si Cerasela - de interviul vostru se va ocupa reporterul BmwX5, Cerasela va beneficia de un pret redus la jumatate (100.000$) deoarece este membra Paterno Family

b0d018 si Weeld - de interviul vostru se va ocupa reporterul Jackie_Dee, veti beneficia de un pret redus la jumatate (100.000$ / intervievat) deoarece sunteti membri Paterno Family

Deadly - interviu respins, nu ai nivelul corespunzator (10), da-te cu capu' de pereti

Clayton - de interviul tau se va ocupa reporterul Gillete

aNdu.Ro, PauL., RamireS. si HarrisoN. - de interviul vostru se va ocupa reporterul Krysty

Cyrius - interviu respins, nu aveti RPG Stats, nici macar numele tuturor participantilor

Zarzare - de interviul tau se va ocupa reporterul Jackie_Dee, vei beneficia de un interviu gratuit deoarece esti membru Paterno Family

h1gh si Marco. - de interviul vostru se va ocupa reporterul Krysty

schuby. - de interviul tau se va ocupa reporterul DanielBoyd, vei beneficia de un interviu gratuit deoarece esti membru Paterno Family

De interviuri se ocupa reporterul Krysty iar de pachetele de anunturi reporterul Negrean.Boby.

Fiecare serviciu oferit trebuie postat in topicul "News Reporter - Evidenta servicii".

tumblr_m9lwxxgQfU1rcciplo1_500.gif

tumblr_m9lwxxgQfU1rcciplo1_500.gif

Deadly - interviu respins, nu ai nivelul corespunzator (10), da-te cu capu' de pereti

=))))))))))))))))))) Am ras si cu curu =))))) Asa voi face si eu >:) doar ca acum nu mai sunt atatea cereri... :))

tumblr_ltdkss2fbQ1qervbxo1_r3_1280.gif

Edited by ANDREI 1995 Brasov

Bafta News Reporter! Multumesc pentru ca m-ai "iertat" Krysty! Aveti grija de voi, iar tu Krysty de factiune in continuare! :*

Citatul unui membru B-Zone, prieten si VIITOR LIDER News Reporter:

"Cand iti doresti ceva si te inhami la o chestie care e posibil sa te solicite la maxim, nu renunta, nu renunta mai ales daca intervine rutina, tot timpul sa-ti urmez telul si sa faci ce-ti place. Daca in viata iti castigi banii si-ti traiesti viata facand ceva ce-ti place, ai o viata implinita, reusita."

by RazviTnx

Platinum Members:

Krysty

snRobert <--- mare om, mare caracter :))

RazviTnx

Clark

Katzuno

Greenday

MoNNster

Eurostar

Goldfish

Oxigen

+Multi altii

Cu (fostii) membrii scrisi asa am legat prietenii care vor dura!

Edited by BlazeCarter

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic