Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba slash, mai lasa posturile aiurea, pentru +1.

Ca e plin de Hateri pe aici. si te trezesti imediat cu suspend pentru spam.

Suspend nu am mai luat eu :)) Lasa haterii ca am eu grija de ei!

Edited by Slash69

Noapte buna celor care se culca...eu sunt mai fresh decat un suc de portocale.

Sigur sigur :)), chiar sunt curios cum ai rezistat la scoala daca te-ai culcat la 3 jum.

Neata, am plecat si eu sa mor, inca sunt obisnuit cu programul ala sa ma culc la 3-4..... Inca 3 sap. de scoala. :)

Salut , cine vrea sa intre pe TeamSpeak3 il poate downloada de aici http://www.teamspeak.com/?page=downloads&type=ts3_macosx_client_latest , bifati I agree . Pentru a va conecta , in partea stanga sus aveti o bara unde scrie

connections bookmarks .. dati pe connection si pe urma connect . La server adrdes puneti asta : ts.inparcare.ro iar Nikname puneti numele

Dupa ce v-ati conectat daiti mai jos pana unde scrie News Reporter [ aceea este zona noastra ] , si dati dublu click pe chatul familiei !

Sper sa reusiti !

Edited by HashBua

Salut , cine vrea sa intre pe TeamSpeak3 il poate downloada de aici http://www.teamspeak.com/?page=downloads&type=ts3_macosx_client_latest , bifati I agree . Pentru a va conecta , in partea stanga sus aveti o bara unde scrie

connections bookmarks .. dati pe connection si pe urma connect . La server adrdes puneti asta : ts.inparcare.ro iar Nikname puneti numele

Dupa ce v-ati conectat daiti mai jos pana unde scrie News Reporter [ aceea este zona noastra ] , si dati dublu click pe chatul familiei !

Sper sa reusiti !

Are parola? Daca nu are ar trebui sa pui ca sa nu intre toti pripasii.

Salutare colegi, m-am reintors printre reporteri, sper sa ne intelegem bine si va urez mult succes tuturor! :D:D:D:D:D:D:D Sper sa imi fac noi printese :*:*

Edited by boby12345

Salutare colegi, m-am reintors printre reporteri, sper sa ne intelegem bine si va urez mult succes tuturor! :D:D:D:D:D:D:D Sper sa imi fac noi printese :*:*

Bine ai revenit. Ma bucur ca ati reunit formatia din trecut, legendele NR.

Salut, eu mai intai invat. Dupa 20:00 pot veni.

Tu inveti ? WOW!

Acum am ajuns si eu acasa. Ma duc sa mananc si pe urma facem acele simulari, pregatiti-va!

Ok, trebuie sa mananc si eu si dupa ne ocupam de alea.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic