Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@EuroStar am vazut de mai mult timp dar imi era frica (virgula) ca daca spun ce inseamna, si eu si tu primim warning point =))

uite bine, tu? Cum e inceputul de vacanta?

Uite bine, ma plimb. Am ajuns azi acasa, ma gandesc sa ma duc pe la tara. La voi cum este?

Rank 2, apucați-vă să faceți ziarele pentru această săptămână începând de azi dacă puteți. Aș dori să organizez un târg mixt pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Totodată, sper ca pe miercuri-joi să fac o simulare în grup (unii dintre voi știți deja despre ce e vorba, ceilalți vor afla) dacă Tuckson e de-acord. Cya' :D

Înainte de a vă pune cererea de demisie trebuie să aveţi în considerare următoarele:

-- dacă nu aveţi minim 2 săptămâni petrecute în facţiuni veţi fi demisi cu FP 60/60.

-- demisiile nu se retrag (cazuri speciale).

-- înainte să puneţi cererea de demisie sunteţi sfătuiţi să discutaţi cu liderul sau subliderul.

Nu ne faceti sa aplicam acea mentiune. Aveti grija inainte de a posta in topicul de demisii!

Nimeni n-a retras pana acum Crea... Mai posteaza uneori niste nabi aiurea ca gresesc topicul dar naa...

In alta ordine de idei, sistemul ala pentru cuvinte vulgare e cea mai mare prostie de pe server... Nu pot sa fac un concurs de popularitate ca nu merge sa scri cuvantul in joc. De asemenea, nici macar un interviu nu poate decurge corect pentru ca detecteaza cuvinte "vulgare" care de fapt nu sunt si nu te lasa sa scri...

Nimeni n-a retras pana acum Crea... Mai posteaza uneori niste nabi aiurea ca gresesc topicul dar naa...

In alta ordine de idei, sistemul ala pentru cuvinte vulgare e cea mai mare prostie de pe server... Nu pot sa fac un concurs de popularitate ca nu merge sa scri cuvantul in joc. De asemenea, nici macar un interviu nu poate decurge corect pentru ca detecteaza cuvinte "vulgare" care de fapt nu sunt si nu te lasa sa scri...

Yozo, nu pune la suflet tata:)).

PS: Noapte buna, News Reporters.

@HG Borfashu nu pun dar si azi m-am chinuit cu N.Catalin si Kennedy ca nu puteam sa scriem pe

Ive =))

@MrOne welcome!

am vorbit cu Alright, Jackie_Dee si Draco sa vb cu Mastertrap sau care scripter mai era sa scoata sau sa modifice sistemul... Sper sa o faca ; cat mai repede...

Edited by Yozo

, ai gresit numele, eu am pe forum NoName deoarece asa imi voi pune si numele pe samp, dar totusi va multumesc pentru acesta frumoasa primire.

Taci ba acolo ca acum 5 min aveai MrOne =))

Am facut topic la bug pentru sistemul de cenzura... Scara de prostie: 11/10

pot sa folosesc popul@ritate pe live fara sa iau kick (ban permanent si o zi) + FW? Altfel n-am cum sa fac un concurs de popularitate. #SistemulNostruPerformant

Edited by Yozo

Taci ba acolo ca acum 5 min aveai MrOne =))

Am facut topic la bug pentru sistemul de cenzura... Scara de prostie: 11/10

pot sa folosesc popul@ritate pe live fara sa iau kick (ban permanent si o zi) + FW? Altfel n-am cum sa fac un concurs de popularitate. #SistemulNostruPerformant

Poti. Daca te intreaba cineva de sanatate iti dau eu voie. Le spui sa vorbeasca cu nasul Kelton. Pare-mi-se ca a furat modul de cenzura de pe Metin 2. Asa se scria si acolo..

Edited by AT Tuckson

N'seara, lume! Ke faketi voi?

Nu mi-am dat seama, am crezut si eu ce de aseara de la ora 1 postati si voi ceva la discutii, mneh asta e!

Nu toti is spammeri ca tine. ?

Nu bagati in seama acesta parte, testez ceva. ????????????⏳

Edited by S n a k 3

Voi aveti probleme cu logatul pe samp? Mie nu imi apre chatul si nici casuta unde sa adaug parola. Stiti cum as putea rezolva?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic