Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, :))

am dat aseara, fac 10 rp si dam

@@MaDoXxX TV, bag ceva, am dat adineauri cu nsite nabi care s-au omorat intre ei, am mai ramas eu cu unu, nu am reusit sa facem nmk...

@, eu aseara am ramas cu wanted ca aia ai mei au plecat cu avionul si eu eram desemnat ala cu avionul, culmea.. Mna. :| asta e :))

@@MaDoXxX TV, ce sa le faci la nabi, adevarul este ca nici nu-i cunoasteam... Una e cand dai cu persoane de incredere, cum ar fi fost sa dam aman2.. alta e cand dai cu 2 necunoscuti pe care nu-i cunosti...

@@South Zhao, cu fiecare rank 2 care trebuie sa promoveze la rank 3 (de preferat inainte sa primeasca rank 3) se da un test. Tu esti din seria celor care au primit "cadou" promovarea direct, dar trebuie sa va testez. Cum i-am testat pe VictorM si Dariuus3D asa te voi testa si pe tine, pana atunci, no live. Maine probabil dam testul.

Salut, baieti! Ce mai faceti, cum o mai duceti? Eu am pc-ul stricat, nu stiu ce cacat are, il aprind, ma joc putin, si se blocheaza imaginea.. Nu pot face nimic decat sa-l sting. Nu pot sa fac raport, nu pot face nimic, plus ca ma enervez. Nu vreau sa tin un loc ocupat in factiune, o sa-l duc zilele acestea la un expert sa vad ce are. Sper sa-l pot rezolva, am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la demisie, desi nu-mi doresc adta, dar nu e ok nici sa stau in inactivitati continuu. Va pwp, sper sa-l refac si sa ne vedem in-game.

Eu am pc-ul stricat, nu stiu ce cacat are, il aprind, ma joc putin, si se blocheaza imaginea..

Ma bucur pentru tine. Hai sa ma laud in fata ta ca mi-am luat placa video :))

Ma bucur pentru tine. Hai sa ma laud in fata ta ca mi-am luat placa video :))

Ce placa video ti-ai luat?

Am raspuns la cereri live, sper sa faceti interviurile. A primit toata lumea, chiar si rank 5. Exceptie cei care trebuie sa ii testez pentru rank 3 si cei cu cerere de inactivitate. In seara asta o sa fiu ON ceva timp, daca puteti, intrati sa va testez.

@@Unknown X, nu una chiar asa stralucita... nVidia GT 730, GV-N730-2Gl, 2GB, DDR3, 128 biti. Dar spre deosebire de cea veche... e ceva :))

Buna seara, ce mai faceti dragilor? Cum stati cu rapoartele, ati terminat sau mai aveti de lucrat?

Felicitari celor care au luat rang up de curand, nu am apucat sa va felicit in joc pe toti, cred. Ne auzim prin game, o seara corecta!

@, Uite sefule, AIM?

Edited by Aynur

@, eu am abia 1 punct :)) N-am putut sa ma apuc de raport, ca trebuia sa-l astept pe Unknown ca sa dau testul de rank 3 cu el si mna...abia astazi l-am dat. Il termin maine - poimaine :)

Edited by South Zhao

@@South Zhao, da, ai asteptat cateva zile, am fost ocupat. Ai primit live, iti vei termina raportul, nu iti face griji. Cum am mai zis, in mod normal va testez inainte sa primiti rank 3, dar sRn s-a gandit sa va faca o surpriza (sarbatori si anul nou). Nu e nimic, de acum nu mai primeste nimeni rank 3 pana nu este testat inainte.

O seara buna.

Edit: O sa il rog pe sRn sa editeze in descrierea de rank 3 si sa specifice ca fiecare membru de rank 2 este testat din regulile invitatului (cele care i se prezinta invitatului inainte de inceperea interviului) si o simulare de live simplu (cel cu intrebari atat din viata reala cat si cea din joc) inainte sa primeasca rank 3.

Edited by Unknown X

Buna dimineata!!!

Dragi colegi, vreau sa va spun ca am lansat un nou video :D
Mai exact, trailer al clanului [sEF]

Vizionare placuta :)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic