Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Sanatate si tie, si celorlalti.

Am spus acolo motivul, dar mi-a respins sRn..voi mai sta o vreme, sa vad cat ii mai suport pe aia care ma vorbesc de rau. :)

Lasa arfele ca daca te supara cineva il ard eu.

Salutare, ce mai faceti?

Cativa dintre voi, stiti ca am avut in minte sa fac o noua evidenta a pachetelor de anunturi. Asa a fost, mana acum cateva minute, cand mai aveam putin si terminam ''proiectul'', era ceva frumos, dar am uitat sa salvez pe stick acel ''proiect'', si a trebuie sa dau un role back la laptop, nu imi dadusem seama :| Era chiar ceva reusit, zic eu, care pe mine, ma ajuta sa tin evidenta pachetelor mult mai usor, acum nu prea mai am timp sa refac, deoarece m-am chinuit putin, asa ca, revin cu evidenta in Notepad, dar si acela putin mai complex. Cam asa este evidenta:

Nume client->fpsMANN->>Reporter responsabil->fpsMANN

Ora pachetului acceptat->>Ora limita pentru terminarea lui: xx:xx - xx:xx
Data pachetului acceptat->>Data limita pentru terminarea lui: xx/xx/xxx - xx/xx/xxxx
Anuntul: x
Tipul pachetului: x
Pretul pachetului: x$
Nu este cine stie ce, dar am spus mai sus ce s-a intamplat, asta e acum..neatentia costa.
Am facut si o ''evidenta'' pentru cei care fac pachete de anunturi, pentru a-mi fi mai usor sa stiu cine mai poate si cine nu mai poate face cereri de pachete, pe saptamana respectiva:
Saptamana: 00/00/0000 - 00/00/0000
Pachete 1/2=>>> Nume, nume, nume, nume, nume, ....., nume.
Pachete 2/2=>>>Nume, nume, nume, nume, nume, ...., nume.
Cred ca in pare parte ati inteles despre ce este vorba, oricum, evidentele astea pe mine ma ajuta, nu pe voi. :) Dupa ce se vor aduna pachete de anunturi, voi pune odata la 2-3 zile la discutii evidenta, pentru a va reaminti ce pachete aveti, pana cand mai aveti timp si ce am mai pun pe acolo.
Chiar imi pare rau pentru ca nu am reusit sa salvez acel ''proiect'', m-am chinuit ceva timp la el, nu stiu acum cand il mai pot face. :)
Edited by fpsMANN Legend

Salutare, iar. :)

Acum doua zile, i-am propus lui @sRn, sa va ofer din buzunarul meu intre 10.000$ si 15.000$ pentru fiecare raport ''best'', pe saptamana.

M-am gandit sa ofer asa:

-Rapoartele ce depasesc 300 de puncte, ajungand pana la 450 puncte, primesc 10.000$.

-Rapoartele ce depasesc 451 puncte, primesc 15.000$.

Doar o singura persoana va primi banii, nu toti cei care depasesc acest minim de puncte, va primi banii cel cu cele mai multe puncte, adica cel care apare pe primul loc pe RPG, la ''Faction Reports''.

Daca minimul de puncte este prea mare, hotarasti tu @sRn, ce minim sa facem. :)

Edited by fpsMANN Legend

@@EvilSeph ZEW, Mai mult nu pot sa dau din buzunarul propriu in fiecare saptamana, as ajunge la sume foarte mari, daca dau mai mult, si nu imi convine nici mie. Am oferit 10.000$-15.000$ deoarece pe unii tot ii ajuta, si asa vor fi rapoarte mai mari, daca intelegi ce zic. Cum a spus si sRn mai sus, o sa mai puna si el ceva, pe langa suma mea. S-ar putea sa mai adauge niste bani si altii de rang 4+, inca ne gandim la asta. :)

Buna dimineata, ce faceti?! :)

Edited by fpsMANN Legend

, woop, eroina, woop woop, eroina, woooppp, eroina meaa. =))

Bună dimineața dragi colegi? Ce mai faceți voi? Gata de o nouă săptămână, un nou raport, și altele?

fps, să știi că e o idee genială faza cu banii pentru best, voi contribui șho.

Vă pup colegi, succes la raport, nu vă grăbiți la A.G. să greșiți, că nu vă fugărește nimeni..

Contează calitatea, nu cantitatea.

@, ma dude, chiar imi pare rau ca ti-ai pus demisia, o sa tinem legatura, dude. Chiar am vazut ca esti un om care a meritat pe deplin functia care a detinut-o. (inca o detii :v). Mai tinem noi legatura, fii sigur. Restul, ce mai faceti, cum mai sunteti? :)

Of, iata ca Andrewa, fecioara mea, vrea sa paraseasca factiunea, bha, si acum imi amintesc ce concursuri faceam noi (blaturi, dar asta mai putin conteaza), cum facea misto de Spawn, etc, ei bine, iata ca a ajuns sa imi doresc nespus sa intru in NR, ei bine, am facut-o, acum ca tu vrei sa renunti, cred ca o s-o fac si eu, la inceput imi doream sa raman cateva luni buni, insa, am primit functia de helper RPG4, si na, mai am un cont principal pe RPG1 si timpul nu-mi permite sa joc pe 3 conturi simultan, va parasesc si eu, a fost o experienta placuta. Urmeaza sa-mi pun imediat demisia.

Va respect.

Casa lui Elix, adica sediul Radio B-Zone are ID-ul 543, folositi [/findhouse 543] pentru a va face o idee despre cum arata.

Va astept in numar cat mai mare miercuri seara la targ, sper eu sa iasa ceva frumos. Vom mai discuta inainte de activitate, mai multe, nu ramaneti doar cu ceea ce a anuntat sRn la Anunturi importante. :)

Cei de rang 2, sa va pregatiti un subiect frumos pentru a face ziare, sa aveti ce vinde.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic