Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Esti ciudat.. spor la control. =))

Ce mai faceti dragi reporteri? O noua saptamana, un nou raport.

Noapte buna, ne auzim! :*

Pentru mine o noua saptamana, o noua proba, ce raport. :))

Salut, ce faceti? Astazi am dat examenul la limba si literatura romana, a fost foarte usor, iar maine dau la matematica. O sa revin cat de curand! ;) P.S: Am avut genul liric, floare la ureche. :D

Edited by NoTe CAPITANU

@, Succes, nu te mai plange atat ca oricum stii. =))

Neata reporteri, ce faceti?

Easy Peasy, am trecut prin ei fara nici un resentiment.

O greseala am avut, mi-e ciuda.

Am gasit o melodie frumoasa, special pentru cei care au dat examenul. :))

Explicit content!

Salut! Bine v-am (re)găsit. :)

Salut, ce faceti? Astazi am dat examenul la limba si literatura romana, a fost foarte usor, iar maine dau la matematica. O sa revin cat de curand! ;) P.S: Am avut genul liric, floare la ureche. :D

Bravo! Și eu am bacul mâine. Am emoții. Noi pentru bac avem de învățat 50 de eseuri a câte 3-4 pagini. Sper să pice cel mai ușor lucru și anume Moromeții sau ceva simbolism, adică Bacovia sau Blaga. Sunt cele mai ușoare lucruri. Văd că devine din ce în ce mai ușor examenul (ca subiect mă refer). Să sperăm că va fi ușor examenul și că vom avea note mari. Aș fi vrut să fac temele de sinteză pe care le făcea mama când era elevă. Acolo aveai mai puțin de învățat. Avea 5 teme la care scriai câte 6-7 pagini. Nu era ca la noi, tema și viziunea despre viață, caracterizarea unui personaj și relația dintre două personaje la fiecare operă epică și câte un eseu la fiecare operă lirică.

Edited by Leventhe

@, @, Merci, merci. :D Nu sunt chiar nou. Bine, sunt nou când vine vorba de această generație de reporteri (sub conducerea lui sRn), dar am niște experiență în News Reporter. :D

Am făcut peste jumătate de raport într-o zi... mă rog, vreo 3 ore, dacă și alea. E prea ușor raportul. "Pe vremea mea" era mai greu. Mă bucur că a devenit jocul mai ușor. Este mai plăcut.

Edited by Leventhe

Salut, salut. La o cafea și o țigară de dimineață. Mă pregătesc de examen. :D

Sper să fac bine. Am emoții. Nu știu de ce, dar am emoții. :))

Vorbim pe la vreo 3 când mă întorc din oraș. Baftă. :)

Am dat-o cu munci-n fasole la subiectul al treilea. Am scris Mara. Puteam să jur că era interbelic. Acum asta e. M-am chinuit și aiurea să scriu 600 de cuvinte. De se punctează Mara iau 9, dacă nu iau 7. Primele două subiecte le-am făcut perfect. Ultimul m-a distrus. Dacă nu aveam orgoliu să scriu 600 de cuvinte, luam Ion. Am pus pe ciornă Mara, Ion, Ultima Noapte și Enigma. Asta e acum. Mă oftic că am învățat atât pentru un amărât de 7. Am făcut ca o prietenă. Tone de ore de învățat, bani dați la meditații, dar a dat-o cu munci-n fasole la examen.

Edited by Leventhe

Salut, salut. La o cafea și o țigară de dimineață. Mă pregătesc de examen. :D

Sper să fac bine. Am emoții. Nu știu de ce, dar am emoții. :))

Vorbim pe la vreo 3 când mă întorc din oraș. Baftă. :)

Am dat-o cu munci-n fasole la subiectul al treilea. Am scris Mara. Puteam să jur că era interbelic. Acum asta e. M-am chinuit și aiurea să scriu 600 de cuvinte. De se punctează Mara iau 9, dacă nu iau 7. Primele două subiecte le-am făcut perfect. Ultimul m-a distrus. Dacă nu aveam orgoliu să scriu 600 de cuvinte, luam Ion. Am pus pe ciornă Mara, Ion, Ultima Noapte și Enigma. Asta e acum. Mă oftic că am învățat atât pentru un amărât de 7. Am făcut ca o prietenă. Tone de ore de învățat, bani dați la meditații, dar a dat-o cu munci-n fasole la examen.

AI pus pe ciorna 4 romane din care 3 corecte.. Si l-ai ales pe ala gresit. Ce urat.. La mine au scris Morometii, roman interbelic.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic