Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, bucură-te de ceea ce ai și continuă să muncești pentru ceea ce-ți dorești în continuare.

Cu fiecare zi pe acest joc îmi dau seama ce oameni de nimic avem în țara asta, vorbesc așa în general, nu are legătură cu ceva ce s-a spus aici.

Doar acum îți dai seama? Eu după primele doua luni de când ma joc am realizat acest lucru... Nu ai ce sa le faci, trebuie sa ii suporți, uneori și pe mine ma dispera dar d-aia exista comanda [/q] :))

@, bucură-te de ceea ce ai și continuă să muncești pentru ceea ce-ți dorești în continuare.

Cu fiecare zi pe acest joc îmi dau seama ce oameni de nimic avem în țara asta, vorbesc așa în general, nu are legătură cu ceva ce s-a spus aici.

Acum fara suparare, ai o varsta si te inteleg ca gandesti intr-un alt mod lucrurile, dar nici nu trebuie sa ai cine stie ce asteptari de la niste copii de 15-16 ani care joaca Sa:Mp.

Acum fara suparare, ai o varsta si te inteleg ca gandesti intr-un alt mod lucrurile, dar nici nu trebuie sa ai cine stie ce asteptari de la niste copii de 15-16 ani care joaca Sa:Mp.

Frate, si eu am 16 ani dar nu fac ca ei, nu trebuie sa generalizam, mai sunt persoane care si gandesc la aceasta varsta frageda.

Bună dimineața.

Cum vă tratează anul 2017 până acum, toate bune?

Plin de energie, vreau sa curga interviurile, vreau activitate maxima!

LauraD

gallery198.jpg

Edited by Cigarette

@, toate bune, parcă abia aștept să reînceapă facultatea, mi-e dor să petrec timpul cu colegii.

Pluto, nu vreau sa ma bag sau ceva dar am tras un ochi la topicul ''sanctiuni'' si am vazut ca la dovada lu' xLemMo[N] ai pus acelasi link ca la Dash12, m-am gandit sa-ti atrag repede atentia ca sa nu te sanctioneze cine stie, nu ma pricep. Noapte buna :*http://imgur.com/a/ffGCI

Mda, nu stiu de ce nu merge link-ul dar poti sa verifici la topicul ''sanctiuni''.

Edited by pH WaZZySiLENT

Buna dim, sper ca nu-i vreo problema ca postez aici, am facut un mod pe care unii dintre voi l-ar putea gasi folositor.

Aveti nevoie insa de cleo4.3 si sampfuncs 5.3.3 ca sa functioneze.

LCEntgW.png

Mai multe informatii in topicul acesta.

https://forum.b-zone.ro/topic/364887-cleo-news-reporter-helper/?p=5504466

Succes!

Buna dim, sper ca nu-i vreo problema ca postez aici, am facut un mod pe care unii dintre voi l-ar putea gasi folositor.

Aveti nevoie insa de cleo4.3 si sampfuncs 5.3.3 ca sa functioneze.

LCEntgW.png

Mai multe informatii in topicul acesta.

https://forum.b-zone.ro/topic/364887-cleo-news-reporter-helper/?p=5504466

Succes!

din regulamentul NR "Folosirea bindurilor de orice fel pentru comanda [/news] sunt interzise și se sancționează în funcție de caz."

Salutare dragi reporteri, imi poate face cineva o chestie asemanatoare pentru sign?

wazzy1234.png

Doar ca fara ''123'' doar ''WaZZy.'' si tot la fel sa scrie jos ''News Reporters member'' si langa o camera sau un microfon.

Dau +1

Edited by pH WaZZySiLENT

Foarte frumos, te reprezinta! :))

GOLD.pngGOLD1.pngGOLD2.pngGOLD3.png

Orange.pngVodafone.pngTelekom.pngVISA.pngMaster.pngWestern.pngbank.png

Cum scap de chestia asta alba? :))

Cu un update la browser, daca la fundal te refereai, sau ii schimbi codul culorii direct din browser. In Chrome ai optiunea click dreapta + inspect si cauti background color si pui culoarea neagra, codul html care-l gesesti tot pe net. Sper ca te-am ajutat putin si nu te-am incurcat mai mult ?

Cu un update la browser, daca la fundal te refereai, sau ii schimbi codul culorii direct din browser. In Chrome ai optiunea click dreapta + inspect si cauti background color si pui culoarea neagra, codul html care-l gesesti tot pe net. Sper ca te-am ajutat putin si nu te-am incurcat mai mult ?

Multumesc mult, dar am facut altfel, am dat ''edit my profie'' si pur si simplu am apasat pe tasta ''backspace'' si gata, mult mai simplu :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic