Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

"Vezi sa nu mai scrii pe aci ca ma obligi sa apas pe butonul "report"."

Vai ce rău eşti. Mai ştii ce-a zis Pluton la şedinţă? Că să nu ne mai facem posturi între noi, de asta suntem colegi... în loc să ameninţi puteai să îi explici frumos că ar trebui să facă post-uri mai lungi de 5 cuvinte... da' de unde..?

@, facem bine, repetăm la istorie, mai facem o pauză.. tu? :D

@@Zww, nu înţeleg ce au alţii cu ea, dar mie mi se pare un sublider bun, chiar dacă activitatea este un minus, consider că avem viaţă socială.

draga roxii, el nu face parte din NR.

@, da' nu-mi place avatar-ul, e cu sânge şi eu am hemofobie. :))

@, aiha. Dau din uV cu 3/3 =))

@@Plutonium VODA, văd cât de pretenţios eşti când nu-ţi mai pui avatar cu sânge.

Ce mai faceţi, reporteri? :) Eu am venit de la şcoală iar acum mă delectez la PC :>

@, s-o crezi tu că-i sclifoseală! :-S

@,încă n-am dat diferenţe, dar urmează să dau la romana, engleza, franceza, latina, literatura universala, sociologie şi muzică -_-

Şi tu ai avatar urât.

@, de la mate-info am venit la filologie. La mate-info nu făceam literatură universală, muzică... sau aveam prea puţine ore la mate-info şi prea multe la filo gen... 1 de istorie la mate-info şi 3 la filo, dar nu dau că sunt eu şmecheră :))

@@WaZZy Legend, efectele sunt mişto, dar textul - WAZZY - am impresia că citesc " - WZZZY -" :)) iar dacă te uiţi în spatele persoanei, se văd 3 nuanţe de albastru... cred că ai tras prea tare de curves :))

Edited by Victory oRoxii

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic