Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Arsenie vine simularea peste 10ore =)))

Plutonium sa imi mai dai si mie interviuri te rog. Noapte buna, ne auzim maine!

Nici acum nu știu ce-i aia "gen liric" și "gen epic", dar am urmat câteva exemple de pe internet și cred ca știu sa fac apartenenta la genul liric, Dumnezeu cu mila, dacă iau 5 e ok. :))

@, Genul liric cuprinde totalitatea operelor lirice, care au trasaturi comune, sunt scrise intotdeauna in versuri, vocea poetului din text este eul liric care exprima stari si sentimente la persoana I singular, cu ajutorilor figurilor de stil si imaginilor poetice. Speciile genului liric sunt pastelul, idila, doina si imnul. Poftim, domn parinte.

nici eu nu inteleg rostul acestor targuri, cred ca sunt doar o pierdere de timp..

Bă nu chiar, dacă o facțiune organizează diferite activități pentru jucători automat facțiunea respectiva o sa fie mai renumita și mai respectata, au rost târgurile, păcat ca sunt greu de organizat, nu prea exista comunicare și cooperare la un târg de genul dar sincer mie îmi plac, recunosc ca mi-e lene sa stau 45-60 de minute acolo dar nu zic nu.

Imi plac târgurile dar in fiecare sâmbătă de la 5 la 6-8 (pana la 8 daca mai rămânem la o vorba) sunt plecat la repetiții pentru cor.

Edited by Cristi G

Am pierdut $1.200.000 la barbut, imi vine sa ma omor

Eu am pierdut odată 900.000$, mi-am dat drumu' în pantaloni și de atunci n-am mai jucat barbut.

Ba ia stați, sâmbătă e târgul? Eu credeam ca e duminica.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic