Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ma Boca, tu nu pui la semnatura ca ai luat rang 5?

@ nu, nu pun. De ce as pune? Oricum nu ii pasa nimănui :)). E ca pozele pe facebook, postezi "la suc cu băieții grei" dar nimănui nu-i pasa, numai prietenii îți dau like. Srsly

@@MaRiuS16, e veche. :))

Au primit pachet doge si oRoxii, dupa urmeaza Zante. Mai e vreun rang 3-5 care vrea?

Kix si fetele mai jos[Juve asta nu mai e veche] =))

https://www.facebook.com/I.L.Caragiale/videos/vb.326823884067388/1285673658182401/?type=2&theater

@@MaRiuS16, este sultana Humaşah, personaj din serialul "Sultana Kosem" :P

Ce stie sa faca de ai pus-o la profil?

Edited by Marius16

@@MaRiuS16, bărbaţii au frică de ea în serial deoarece are "pile" ca să zicem aşa. Este bogată şi respectată prin serai (castel) datorită faptelor pe care ea le-a făcut în tinereţe (a ajutat nenumăraţi săraci, a salvat dinastia Otomană de la distrugere, etc)

@, dai ordine si pe forum acum? :))

Nu mai, i-am zis și eu asa, nu-I dau ordin, e fix problema lui dacă schimba sau nu, csf caut subiect de conversație. Oricum nu-s chiar asa rau sa dau ordine și pe forum, va ajunge in-game. :))

Nu mai, i-am zis și eu asa, nu-I dau ordin, e fix problema lui dacă schimba sau nu, csf caut subiect de conversație. Oricum nu-s chiar asa rau sa dau ordine și pe forum, va ajunge in-game. :))

Mai degraba recunoaste ca vrei sa aduni posturi. Rang 5 si 60 si ceva de posturi aici, cam slabut.

Respectul celorlalti jucatori ai comunitatii care apreciaza oamenii de pe RPG1. E altceva cand joci aici.

respectul inseamna +1, poti sa-l apesi la videoclipul cu tramvaiu'

Boca da ce patisi ma parca aveai mai mult postari active, ti le-o sters astia? :))

Nu, eu n-am fost notificat de nimic si stiam ca aveam peste 260 de postari, si tot atatea am. Ce vrei sa spui?

Nu, eu n-am fost notificat de nimic si stiam ca aveam peste 260 de postari, si tot atatea am. Ce vrei sa spui?

Mi se parea ca ai mai multe, eh ata ete, oricum ai facut postari repede ca acum o saptamana nu aveai 30 de postari in total.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic