Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-a facut o mare placere sa-mi impart timpul liber alaturi de voi chiar daca am fost eu mai exigent m-am simtit foarte bine aici cu niste membri minunati. Sper sa ne revedem cat de curand si sper sa metinem legatura, promit ca o sa revin cat de repede pot in NR. Mersi mult Clau pentru sansa acordata, mersi Phen si Mac Mac pentru ajutorul si sprijinul  oferit cand eram rang mai mic dar si acum cu rang 5. Va doresc succes celor de rank 1-2 sper sa ajungeti si voi la ce rang am ajuns eu si daca luati un FW sa nu va dati batuti nu e sfarsit de drum, eu cu fw am reusit sa iau rank 5. Nu mai stati doar pentru rang, daca vreti intr-adevar sa stati, stati pana cand nu mai aveti chef sau timp de aceasta factiune sau nu mai intrati deloc. Pwp, Bgdan, Queen, Yce (nobu), Catal, phen, mac mac, Clau, sMILEE, Tepes, ghost, Tnt, Zoko, Alfons, Dabro, besty, mita, Matei, alexe, plague, Mr.teddy, Skip, Andrei, Ragnar, Gabriel, Sqrt, Dipol, Andu, Zanotti. Sper sa ne revedem!

Edited by LF DarK

1 hour ago, LF DarK said:

Mi-a facut o mare placere sa-mi impart timpul liber alaturi de voi chiar daca am fost eu mai exigent m-am simtit foarte bine aici cu niste membrii minunati. Sper sa ne revedem cat de curand si sper sa metinem legatura, promit ca o sa revin cat de repede pot in NR. Mersi mult Clau pentru sansa acordata, mersi Phen si Mac Mac pentru ajutorul si sprijinul  oferit cand eram rang mai mic dar si acum cu rang 5. Va doresc succes celor de rank 1-2 sper sa ajungeti si voi la ce rang am ajuns eu si daca luati un FW sa nu va dati batuti nu e sfarsit de drum, eu cu fw am reusit sa iau rank 5. Nu mai stati doar pentru rang, daca vreti intr-adevar sa stati, stati pana cand nu mai aveti chef sau timp de aceasta factiune sau nu mai intrati deloc. Pwp, Bgdan, Queen, Yce (nobu), Catal, phen, mac mac, Clau, sMILEE, Tepes, ghost, Tnt, Zoko, Alfons, Dabro, besty, mita, Matei, alexe, plague, Mr.teddy, Skip, Andrei, Ragnar, Gabriel, Sqrt, Dipol, Andu, Zanotti. Sper sa ne revedem!

Succes, frate!

@Sk1p  Nu cred ca Fortun ar fi ajuns la r5 daca nu stia cum sa scrie sau ce sa faca. Pentru moment nu esti tu in stare sa il judeci pe el si sa il comdamni ca a trecut ca "gasca prin apa". As vrea sa te vad si pe tine ajuns la un rank mai mare, iar la demisie sa comenteze unu' cu r1 sau 2. Eu am fost coleg si am "crescut" alaturi de el si, o spun cu certitudine, Fortun nu e un membru de 2 lei. Sau mai bine zis, ai vrea tu sa ajungi de "2 lei" ca si el. Nu fac cearta, dar nu denigra un membru respectabil si cu care NR s-a mandrit atata timp.  

@VladTepes, daca stia sa scrie nu facea greseala aia de incepator.

2 hours ago, VladTepes said:

. Pentru moment nu esti tu in stare sa il judeci pe el si sa il comdamni ca a trecut ca "gasca prin apa".

Nu judec pe nimeni, doar am spus ca nu stie ca n-a invatat nici sa scrie cat timp a fost in NR.

As vrea sa te vad si pe tine ajuns la un rank mai mare, iar la demisie sa comenteze unu' cu r1 sau 2.

Ce legatura are rangul? Orice prost poate sa ajunga la rang 5. Insa degeaba ajungi la un rang "mare" daca treci ca gasca prin apa si nu inveti nimic. Ca o analogie, la fel poti sa treci si prin scoala.

Eu am fost coleg si am "crescut" alaturi de el si, o spun cu certitudine, Fortun nu e un membru de 2 lei. Sau mai bine zis, ai vrea tu sa ajungi de "2 lei" ca si el. Nu fac cearta, dar nu denigra un membru respectabil si cu care NR s-a mandrit atata timp.  

Nu am denigrat pe nimeni. Am aratat ceva concret. Nu am spus ca e un membru de 2 lei, ci doar ca n-a invatat nici macar sa scrie corect.

#peace

Ma scuzati ca postez aici, dar este o urgenta.

Irina Naidin, eleva in clasa a XI-a la un liceu de top din Craiova a fost diagnosticata cu cancer osos si are nevoie urgenta de o operatie chirurgicala in Franta cu costuri uriase de 75.000 de euro pana vineri. Oricine doreste sa doneze o poate face in conturile bancare urmatoare:

RO66BRDE441SV15372824410 – cont în euro

RO70BRDE441SV15372744410 – cont în lei

Orice fel de ajutor este bine venit. Nu uitati, banii trebuie stransi pana vineri deoarece atunci este deadline-ul.

Puteti verifica asta, toata Craiova strange bani pentru Irina, puteti verifica usor pe facebook la orice tine de Craiova sau cu un singur search pe google.

Păi, cam asta a fost. În primul rând, doresc să îi mulțumesc lui Phenomenal. pentru că, prin intermediul lui am reușit să devin reporter. De asemenea, Donald, pentru sfaturile oferite în privința pachetelor, promit că nu o să uit absolut nimic din tot ce mi-ai spus. Urmează Gh[o]sT., căruia doresc să îi mulțumesc pentru toată toleranța de care a dat dovadă cu spam-ul făcut de mine la Evidența anunțurilor RolePlay în primele săptămâni de când am intrat aici. În continuare Mangusta0, într-adevăr cel mai nab reporter pe care l-am cunoscut, apoi ForTuNN, de care îmi era frică la început, YcE.Audi_A4, Catal (pupic lui Mircea din partea mea), BgdaNNN, pe care am vrut mereu să îl bat că n-a fost în stare să scrie corect un nick-name ;), urmează TNT.George, om foarte harnic, în fiecare zi îl văd lucrând la Trucker, VladTepes, țepărul facțiunii care o să primească ban permanent, garantez, în continuare, Mr.Robot (ruginelul), Zoko, BesTy, Mihaitaa (la un moment dat credeam că îi vom înlocui pe Pheno și Doni), QueenAle și DipolDipol, 2 dintre cei mai nabi reporteri, de asemenea ElChico și BMTH și ceilalți nou-veniți cu care nu am interacționat prea mult și sper să ajungă toți la cel mai înalt nivel al planului stabilit pentru perioada șederii în News Reporters. Și nu în ultimul rând, Claudiu, îți multumesc pentru absolut tot: sfaturile oferite, momentele amuzante avute în facțiune și discuțiile particulare pe care le-am avut în ultimul timp. Dacă o să te mai văd cu Leader Warn, jur că ”te-ncing” de nu te vezi. :X

Atât am avut de spus, dragilor! Vă doresc mult succes în continuare și îmi pare rău dacă am uitat să menționez pe cineva dintre foștii reporteri pe care am apucat să îi cunosc.

P.S: Indiferent de ce facțiune voi alege, o să vin în fiecare zi la voi să mai vorbim, ne mai antrenăm, glumim și multe altele, garantez asta!

Au'revoir, News Reporters!

Edited by Dabrovsky BTD
Cateva greseli gramaticale remediate.

9 minutes ago, Donald said:

@Dabrovsky BTD, îmi pare rău ca pleci, ai fost un membru de nota 10. Toate cele bune si te mai așteptăm!

Tu esti un sublider de nota 100, MAC-MAC. Ai grija la reporterii carnivori care pandesc pe acolo.:D

P.S: Ma bucur ca cel putin am reusit sa termin pachetelul lui Trax. =D>

Edited by Dabrovsky BTD
Cateva cuvintele in plus.

@Dabrovsky BTD, acum am aflat si eu ca ai demisionat. Asa cum le spun tuturor prietenilor care ma lasa aici fara sa-mi zica si mie ca pleaca, te astept inapoi in caz ca n-o sa-ti placa in Si. 

*Cred ca a venit timpul sa-mi iau un concediu, acum ca nu mai are cine da anunturi RP. (Asta dupa ce le corectez pe cele date de YcE...*

Mult succes!

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic