Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 11/23/2017 at 8:29 PM, Donald said:

@Zoko VODA, a inceput perioada testelor si tezelor, probabil de asta. Asteptam sa postezi misiune duminica, sunt tare curios ce idee o sa iti vina. Restul ce mai faceti?

Ce mai fac? Corectez anunturi RP, ca Yce nu s-a mai saturat sa dea........

• Nick: [The]Sand_MaN
  • • Rank: Cacique (4)
  •    Rpg2 !

https://sites.google.com/view/the-next-legend/accueil

22635213_321990861602012_1386163196_n.png.928f4df3a15b7df672b33b464d22f8fe.png

HoUsSeM░.iSiS

ChecK mY SkiLLs:https://imgur.com/a/z2tpX

24098818_337204856747279_1750560544_n.pn

ChecK mY New Video : 

ChecK mY Chaine YTB : https://www.youtube.com/channel/UCCco0tRRhk8fs85ogHvsCcA/featured 

Salut, imi scuzati postarea.

Sunt un fost membru de acum un an.

Ma bucur ca ati decis anularea acelor idei, cum ar fi cupoane, si restul, deoarece erau inutile si ati revenit la vechiul NR, oarecum.

Sfatul meu, ca fost r5 si liver de succes, sa nu mai folositi acel schelet postat acum 8 ani de Unknow, decat la primele 2-3 live uri. Sa fiti spontani. Succes!

30 minutes ago, Peteleu Andrei said:

Salut, imi scuzati postarea.

Sunt un fost membru de acum un an.

Ma bucur ca ati decis anularea acelor idei, cum ar fi cupoane, si restul, deoarece erau inutile si ati revenit la vechiul NR, oarecum.

Sfatul meu, ca fost r5 si liver de succes, sa nu mai folositi acel schelet postat acum 8 ani de Unknow, decat la primele 2-3 live uri. Sa fiti spontani. Succes!

Salut! Daca nu esti membru, te rog sa nu mai postezi aici. Oricum, la interviurile clasice aproape nimeni nu folosea scheletul acela si majoritatea fac intrebarile pe loc, iar exceptand limita de timp impusa, foarte putini reporteri urmaresc numarul de intrebari pus la o categorue si respecta numarul maxim de intrebari sugerate in schelet. Bafta!

Edited by Pheno K1ng

Scheletul ala nu a fost respectat niciodata in ceea ce priveste nr de intrebari ?

Numa' in generatia voastra am vazut asta ?

Si daaaaaa, le fac pe loc, 10 cuvinte de acolo, unul de la ei.?

Hai pa.

@Peteleu Andrei, nu inteleg ce vrei, spune-mi in joc daca vrei sa incerc sa schimb ceva. 

Restu' ce mai faceti? Abia am terminat de corectat anunturile alea RP si am dat de o groaza de greseli la Smilee, ce si-a schimbat numele in ceva cu B... 

Aveti grija astia care vreti sa dati anunturi si nu sunteti siguri de toate regulile, iar cei ce corectati, mare grija, puteti sa fiti si voi sanctionati.

7 minutes ago, RF GhosT said:

@Peteleu Andrei, nu inteleg ce vrei, spune-mi in joc daca vrei sa incerc sa schimb ceva. 

Restu' ce mai faceti? Abia am terminat de corectat anunturile alea RP si am dat de o groaza de greseli la Smilee, ce si-a schimbat numele in ceva cu B... 

Aveti grija astia care vreti sa dati anunturi si nu sunteti siguri de toate regulile, iar cei ce corectati, mare grija, puteti sa fiti si voi sanctionati.

Bn tu?

@RF GhosT, si mie îmi ninge,  dar doar pe laptop.

Ce mai faceți? Vă aștept cu poze în topicul cu fotografia săptămânii (dau plus 1 la cei care postează, iar premiul este de 50k). P.S. Nu uitați de misiunea săptămânii (și acolo dau plus unu, iar premiul este de 100k). 

Edited by Donald

On 12/17/2017 at 9:27 PM, Legionar Apollyon said:

Ce-i cu liniștea asta pe aici? Vă salut pentru a 3-a oară, insă de pe alt cont! :D 

Suntem toți ocupați cu problemele noastre școală, liceu, facultate etc. Acum au venit și sărbătorile stam cu cei dragi. Bine ai revenit! Avem nevoie de membri cu experiență. 

On 22.12.2017 at 0:20 PM, Donald said:

Suntem toți ocupați cu problemele noastre școală, liceu, facultate etc. Acum au venit și sărbătorile stam cu cei dragi. Bine ai revenit! Avem nevoie de membri cu experiență. 

Și eu sunt ocupata cu ale mele (bac), și mâncare, curățenie... De Sărbători nu am chef când știu că vin toți musafirii pe cap și nu ai liniște în casa ta... Singura chestiune care mă îmbucură acum este ninsoarea de afara :X

Bine v-am regăsit :) eu nu am experiență, am doar bunăvoința de a fi într-o facțiune din care înveți ceva. ;)

18 hours ago, TerrorMan said:

Salutare baietii.

Sarbatori fericite!

Salut, fată! :))

Sărbători fericite și ție, alaturi de cei dragi 

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic