Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

unknown explica-mi care e faza cu eventu' ala cu peisaje ...

Ciccio vei lucra in echipa cu Just.xeS !

ATENTIE

Regulamentul Event-ului pe echipe

1. Un membru face poza cu aparatul foto ( aparat de NR ) iar coechipierul face SS ( folosind F8 ) si avand comanda /time , cine nu respecta aceasta regula este descalificat din start !
  2. Pozele sa nu fie edita in PS ori alte soft-uri pentru editare
  3. Poza poate fi facuta in orice perioada a zilei ( cand apune soarele , noaptea , la rasarit )
  4. Nu postati peisajul in topicul Poze , le voi posta eu pe toate in functie de locul pe care il ocupa in ierarhie
  5. Cand trimiteti pozele , trimitetii doar link-ul de legatura fara cod ; Ex : , etc
  6. Imi trimiteti pozele dupa modelul dat prin PM
  7. Verificati link-ul pozei inainte de a trimite PM-ul , in cazul in care link-ul nu functioneaza sunteti echipa respectiva este descalificata
  8. Premiul este de 300.000$ , adica 150.000$ pentru fiecare membru al echipei castigatoare
  9. Nu conteaza ce membru al echipei imi da PM , insa sa fie doar un PM din partea unei echipe ( adica sa nu imi dea ambii membri PM )
  10. Peisajul trebuie trimis pana la data de 5.2.2011 ora 12:30 , cine nu imi da PM pana atunci este descalificat

Va rog sa imi trimiteti PM dupa modelul urmator :

• Membrii echipei ( cei doi membrii care fac parte din echipa ) :
  • Peisajul ( link-ul de legatura cu peisajul ales ) : * Poza facuta cu aparatul foto !
  • SS-ul coechipierului : * SS-ul facut de coechipier in timp ce colegul face poza cu aparatul foto !
  • Alte precizari :

Tin sa precizez ca scopul event-ului meu nu este sa vad ce peisaje imi trimiteti , scopul este sa lucrati mai mult in echipa ! Vedeti regula 1 , mare atentie cine nu o indeplineste pe aia e descalificat !

In total eu trebuie sa am in fiecare PM doua link-uri de legatura , sper sa nu ma dezamagiti !

P.S.: Am modificat putin organizarea ! Cititi din nou regulamentul !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic