Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baii smechere :-W vezi ca nu ti-am vazut postu , asa ca taci VACARE!! :D

M-am uitat la un film cu delfini , si cu un caine care se pisa pe unii blocati in plasa :X

L-am batut si pe FlameS la Pool :X

Lolli, nu e asa ca i-am dresat bine, vacare :)). Cand citesti asta, sunt ON, poti sa ma injuri =)).

Dar pe mine m-ai batut la pool?

Bafta tuturor !!Va urez sa stati cat mai mult in News Reporter si sa il ajutati pe UnknownX sa ridice factiunea cat mai sus ,iar la fiecare live toti sa zica ca: "News Reporter se descuraca excelent ".DeeU sper sa ramai cat mai mult timp in Nr, deoarece cel putin cat am fost eu in factiune te-ai descurtat foarte bine.

Edited by Hernandez

@UnknownX , de cand ma rog de tine sa te bat, si tot zici ca nu nu nu bossule ca ma faci..

Noapte buna astora care se culca.

Bafta Hernandez

Te-am facut deja, ba chiar de vreo 2 ori sau mai mult, deci...

Don News Reporter UnknownX(zis si fricosu` )

Unknown X: nu mai pot juca

Unknown X is typing...

Unknown X: salut

Mwhahaha, aveam toate bilele bagate, trageam sa bag neagra, si s-a ofticatttttt, dada , sa stiti ca oficial sunt 'Za best 4ever poolman'

Don News Reporter UnknownX(zis si fricosu` )

Unknown X: nu mai pot juca

Unknown X is typing...

Unknown X: salut

Mwhahaha, aveam toate bilele bagate, trageam sa bag neagra, si s-a ofticatttttt, dada , sa stiti ca oficial sunt 'Za best 4ever poolman'

Felicitari, esti un mare campion, pacat ca zici asa ceva, adica admiti ca esti un bulanos si ca atunci a trebuti sa ies ca trebuia sa fac ceva.

Adiii Adrian: sunt un mare praf, nu am habar ce inseamna Y!M Pool, iar Unknown X este cu mult peste nivelul meu de a juca acest joc, batundu-am cu scorul de 3-1 (din cauza ca a bagat el o singura data neagra aiurea, daia am eu 1 punct), iar ultima data cand a iesit, a trebuit sa rezolve ceva si a dat X (aka shtory.)

// Uite si dovada, joci bine, bravo!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic