Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor reporterilor, m-am trezit si eu dintr-un somn adanc. UnknownX, ce faci tata, inca dormi cumva? :))

* Nick: ChaveZ.

* Level: 6

* Rank: 1

* Vechime(perioada exacta petrecuta in factiune): Cateva zile

* De ce doresti sa pleci din News Reporter?: Tin pentru mine.

* Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?: Beton.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani: Da [FP 60/60]

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata UnknownX.Succes in continuare !

Ne pare rau ca pleci ChaveZ. Succes in continuare, vei fi demis cu FactionPunish 60/60, dar lucrul asta il stiai deja. Speram ca te-ai simtit bine in perioada scurta petrecuta alaturi de noi, si poate vei mai reveni la noi si vei sta mai mult, nu 3-4 zile.

Edited by Alpha287

Inca 20 de minute pana la mini-sedinta din aceasta saptamana!

Trebuie sa invatati odata noile ore pentru sedinta, pentru ca este vara, si nu prea aveeti ce face afara la ora asta ( cu toate ca eu am ... )

Deci MINI-SEDINTELE la ora 14:00 in fiecare MIERCURI.

Iar SEDINTA la ora 16:00 in fiecare VINERI!

Inca 20 de minute pana la mini-sedinta din aceasta saptamana!

Trebuie sa invatati odata noile ore pentru sedinta, pentru ca este vara, si nu prea aveeti ce face afara la ora asta ( cu toate ca eu am ... )

Deci MINI-SEDINTELE la ora 14:00 in fiecare MIERCURI.

Iar SEDINTA la ora 16:00 in fiecare VINERI!

Multumim domnule lider ca ai anuntat sedintele. Pacat ca eu nu le-am anuntat... urat.

E ceva nasol cu server-u asta...cand aveam si eu live..eram si la sfarsit..BUFF, server down :))

M-am intors acasa, dar intru mai tarziu in joc, plec acum la tenis :P

Ceaw :*

Mai mai Danuta..tu esti speciala...pentru tine s-a facut si o noua categorie de rank 0 :)) Distractie placuta la tenis, si vezi sa nu te lovesti ;)).

Edited by Alpha287

Hopaaa, o sa avem colegi noi >:D<<'>. Poate acestia vor sta mai mult in aceasta factiune. Vad ca multi au inceput sa isi dea demisia, un lucru nu prea bun :)

* Nick:Don.Michael

* Level:35

* Rank:1

* Vechime(perioada exacta petrecuta in factiune): nu mai stiu exact

* De ce doresti sa pleci din News Reporter?:Vreau sa imi incerc sansa la Hitman

* Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?:Foarte bine si ii multumesc lui unknowx pentru sansa acordata

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani:da

Alte precizari?:Respect News REporter,Unknowx esti un lider de nota 10,Felicitarile mele.

Don.Michael, ai fost un coleg minunat, imi pare rau ca pleci. Multumesc si pentru ajutorul acordat pana acum, si care o sa mi-l dai :). Succes in continuare, Don.Michael.

E ceva nasol cu server-u asta...cand aveam si eu live..eram si la sfarsit..BUFF, server down :))

Mai mai Danuta..tu esti speciala...pentru tine s-a facut si o noua categorie de rank 0 :)) Distractie placuta la tenis, si vezi sa nu te lovesti ;)).

Hopaaa, o sa avem colegi noi >:D<<'>. Poate acestia vor sta mai mult in aceasta factiune. Vad ca multi au inceput sa isi dea demisia, un lucru nu prea bun :)

Don.Michael, ai fost un coleg minunat, imi pare rau ca pleci. Multumesc si pentru ajutorul acordat pana acum, si care o sa mi-l dai :). Succes in continuare, Don.Michael.

Nice, double post o.o

@ Am venit si eu de afara, fac un dush ,si intru in game ... am fost la strand, si era apa jegoasa :)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic