Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sa incepem cu inceputul...

Welcome Mister! Sper sa te descurci bine.

Si acum...

Din pacate..acesta este ultimul meu post aici, cel putin momentan...

Tocmai am fost demis...

Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune, in care am vrut sa intru de la bun inceput, iar acum ca nu mai sunt reporter, ma simt total aiurea...

Asta e...totul are un sfarsit...

Noapte buna tuturor...

News Reporter va fi mereu pe primul loc pentru mine...

Succes in continuare yonutz.Oricum eu unu n-am cum sa nu uit ca ai fost NR atat de mult timp.

Tin minte ca eram taxi si ma chemai ca mai apoi sa imi zici ca nu mai ai nevoie de taxi.Lucru pe care l-ai facut de 2 ori consecutiv la interval de 1-2 minute la un moment dat.Si cand iti ziceam de dulce in gand ma luam de functia ta de reporter,nu de numele tau. :)) [s0z] .. ce amintiri :)>-

Welcome colegului nou :)

Sa incepem cu inceputul...

Welcome Mister! Sper sa te descurci bine.

Si acum...

Din pacate..acesta este ultimul meu post aici, cel putin momentan...

Tocmai am fost demis...

Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune, in care am vrut sa intru de la bun inceput, iar acum ca nu mai sunt reporter, ma simt total aiurea...

Asta e...totul are un sfarsit...

Noapte buna tuturor...

News Reporter va fi mereu pe primul loc pentru mine...

Foarte frumos, chiar tu ai zis ca daca aveai un membru ca tine, l-ai fi demis de mult timp. Destul de adevarat, cate sanse ti-am dat eu tie? De cate ori ai gresit si am trecut cu vederea si ti-am mai acordat o sansa? Vrei sa numaram? Acum, ca te-am demis ca-ti bateai joc de mine (ca asta faceai, eu incercam sa zic ceva serios, tu ma ironizai) tot eu sunt cel rau, nu? Tot eu am gresit, cum mi-am permis sa te demit pentru ca iti bateai joc de mine? Cum am putut sa fac asa ceva? Merit sa fiu pedepsit crunt pentru asta. Te rog, stii si tu prea bine cate am facut pentru tine, azi dimineata glumea cu tine, atunci, da, glumeam. Acum cand aveam de MrYonutz rank 4, am gasit un mistocar care mai rau ma incurca, ti-am zis de cateva ori sa incetezi, toata factiunea este martora, tu ai perseverat in prostie. Cat credeai ca o sa-ti tolerez comportamentul asta? Mi-am schimbat parerea vis-a-vis de tine, te-ai schimbat, nu mai stii cand cand sa fi serios si cand poti glumii. Pentru ca da, daca ai rank mai mare trebuie sa stii sa fi serios, cand glumim e una, dar cand am nevoie de ajutorul tau, adica sa fi serios, sa ma sustii, sa ma ajuti sa explic, trebuie sa faci si asta. Tu nu ai invatat nici pana acum acest lucru, mai sus ai toate motivele mele pentru care te-am demis. Ti-am lasat un comment pe profil, daca mi-ai fi dat acel PM, iti scriam ID-ul meu si te puneam sa-mi dai add, sa-ti mai dau o sansa, a cata oare? Da, ti-as mai fi dat inca o sansa, pentru ca tot eu sunt ala rau. Mi-ai raspuns tot ironic, bafta mai departe.

Bine ai venit Mister fiule. Sper sa te simti bine alaturi de noi.

Imi pare rau pentru tine Ionut, sper sa ne mai revedem. Tinem legatura :D

Ma culc si eu. Noapte buna si succes pe maine.

Noapte bună celor care s-au culcat ! Succes în continuare, MrYonutz ! Oricum, părerea mea, la fel ca şi a multor altora, este că ai primit ce ai meritat, părerea mea. Bun venit în facţiunea, ThE.MiStEr şi succes în perioada de teste !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic