Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aseara, inainte sa adorm, m-am uitat de pe telefon peste acest topic, sa vad si eu ce mai scrie lumea in el. Ei bine, mare mi-a fost surprinderea cand am vazut ca majoritatea dintre voi "pociti" intr-un hal incredibil limba romana. Nu stau sa citesc iar fiecare post ca sa vad cine ce a gresit, asa ca va spun, cei care va simtiti, aveti grija, nu o sa va fie foarte bine in NR cu o gramatica "stricata".

// Scuzati micile greseli comise, am scris de pe tastatura wireless care nu prea mai are baterie, si apropo, nu mai imi criticati voi mie actiunile, eu spun ce spun ca sa nu faceti greseli si sa va dau FP, ca dupa tot eu sunt ala rau. Cine are ceva sa-mi reclame sa mi-o zica IN FATA, nu pe la spate, urasc asta. Da?

Edited by Unknown X

Aseara, inainte sa adorm, m-am uitat de pe telefon peste acest topic, sa vad si eu ce mai scrie lumea in el. Ei bine, mare mi-a fost surprinderea cand am vazut ca majoritatea dintre voi "pociti" intr-un hal incredibil limba romana. Nu stau sa citesc iar fiecare post ca sa vad cine ce a gresit, asa ca va spun, cei care va simtiti, aveti grija, nu o sa va fie foarte bine in NR cu o gramatica "stricata".

// Scuzati micile greseli comise, am scris de pe tastatura wireless care nu prea mai are baterie, si apropo, nu mai imi criticati voi mie actiunile, eu spun ce spun ca sa nu faceti greseli si sa va dau FP, ca dupa tot eu sunt ala rau. Cine are ceva sa-mi reclame sa mi-o zica IN FATA, nu pe la spate, urasc asta. Da?

Tastatura wireless? /:)

Ma rog back de la liceu, sper ca sv sa revina pana diseara.

Unk cu X nu prea te-am mai vzt pe mess..cand mai jucam un cs? :X

Tedy ti-am dat add ;)

Am iesit afara, bafta tuturor.

Edit: O2,Krysty,Mihai. dati-mi pm cu id vostru. (si cine mai vrea sa discutam).

Edited by AUDI RS8

Tastatura wireless? /:)

Ma rog back de la liceu, sper ca sv sa revina pana diseara.

Unk cu X nu prea te-am mai vzt pe mess..cand mai jucam un cs? :X

Tedy ti-am dat add ;)

Am iesit afara, bafta tuturor.

Edit: O2,Krysty,Mihai. dati-mi pm cu id vostru. (si cine mai vrea sa discutam).

Da, tastatura fara fir. Din cauza ca scriu prea repede uneori nu ia comanda, ori o ia total aiurea si pune o litera aiurea.

Da, tastatura fara fir. Din cauza ca scriu prea repede uneori nu ia comanda, ori o ia total aiurea si pune o litera aiurea.

Am inteles, credeam ca te referi la tastatura de pe telefon.

Care vine la un CS? (cs.b-zone.ro)

Baaaaaa mi s`a afisat nota la primu examen :X Am luat 8 !!! Abia astept sa apara toate :X

Obiectiv B-) : 0 restante =))

ahh si ce chef de samp aveam dupa examenul de azi :(

Neata, am scapat mai devreme azi :D.

WEEKEEEEEEEEEEND :X.

*poti sa mai zici o data ! mai am 5 anunturi de dat ca sa termin raportu X_X

*poate nu mai pica serveru` sa tinem si noi sedinta...deja e ofticant sa ratam atatea si atatea intr`o singura saptamana :(

*welcome in the club, pls pay more attention =)) this is news reporter, give one sugestion, about our snizel who is so very gay, so welcome in the club, if you want to play all day =))

Salut News Reporter eu sunt noul "boboc" ce trebuie instruit , deci sper ca nu va ve-ti supara daca voi sta pe langa voi sa vad cum va face-ti treaba.

Sper ca pot posta aici chiar daca nu am primit inca "/invite" mai am fp , deci cam pe luni primesc "/invite".Bravo Cipi , iti urez bafta.

Salut News Reporter eu sunt noul "boboc" ce trebuie instruit , deci sper ca nu va veti supara daca voi sta pe langa voi sa vad cum va faceti treaba.

Sper ca pot posta aici chiar daca nu am primit inca "/invite" mai am fp , deci cam pe luni primesc "/invite".Bravo Cipi , iti urez bafta.

:) bafta pt ce ?

a da o sa primesti stirile in curand.

iar pica serveruu !! iar pierdem sedinta :(( iar muriiiiiim !!

Edited by CipiGroza

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic