Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna celor care se duc la culcare.Eu voi mai ramane aproximativ 20 de minute.

Succes maine la scoala si sper sa fie o saptamana propice pentru toti !

Salutare News Reporter. Doar ce am venit de la liceu, merg sa mananc ceva si intru in game. Ce fain de astia care nu merg la scoala. Eu am dat si lucrare azi...

Ne auzim in game. Bafta multa!

Noapte buna, News Reporter. Merg si eu la somn pentru ca maine am o zi foarte grea la liceu...am ore pana la 15:00. Bafta multa. Ne auzim maine dupa ce vin de la scoala, adica pe la 13:10.

Salutare News Reporter. Doar ce am venit de la liceu...se pare ca e server off...merg sa mananc putin si ma pun in pat. Id-ul de mess nu stiu de ce nu imi merge....Ne auzim cand revine serverul.

Numai bine!

Pentru inceput vreau sa va zic buna seara tuturor. A trecut '' o caruta'' de vreme de cand nu am mai postat pe aici, intradevar, nu am postat dar am verificat toate postu-rile voastre.Sunt multi playeri care au intrat recen in factiune, le urez bun venit si sper sa faca o treaba buna.Am vazut ca apar din ce in ce mai multe reclamatii, nu este bine, cand scrieti un news, uitati-va de doua, trei ori la el inainte de a-l da, deoarece exista posibilitatea de a gresi ceva.Nu va mai certati cu playerii, nu este bine ceea ce facem, nu trebuie sa ne certam ca ne-ai distrus masina sau ca ne-au calcat, ei vor sa faca DM, sau faca, nu este treaba noastra ce vor ei sa faca, trebuie sa ii lasam in pace.Tot ma uit, si ma uit peste post-uri si vad gramatica voastra, este de adreptul necorespunzatoare pentru un reporter, incercati macar cand scrieti la calculator sa scrieti corect.Nu este bine sa va faca reclamatii lumea deoarece a-ti gresit un cuvant, a-ti mancar o litera, si multe chestii.Deci, in concluzie incercati sa fiti putin mai atenti cand dati un news, live, nu trebuie sa ne facem de ras in fata tuturor, suntem o factiune care ne vede tot server-ul, nu ca celelalte factiuni, pe ei nu ii vad tot server-ul cand fac o mica greseala, dar noi, daca dam un news gresit vede tot server-ul.Atat am avut de zis, va urez o seara buna.

Va urez numai bine.. aveti grija de voi si de factiunea lui Unkn ca este un om de nota 1000 care a pus factiunea asta pe picioare si nu va bateti joc de ea..... Succes in continuare.. si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma contactati :D va ajut cu orice :D UNK noi vorbim nu scapi tu de mn :))) Salut baietii !

Va urez numai bine.. aveti grija de voi si de factiunea lui Unkn ca este un om de nota 1000 care a pus factiunea asta pe picioare si nu va bateti joc de ea..... Succes in continuare.. si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma contactati :D va ajut cu orice :D UNK noi vorbim nu scapi tu de mn :))) Salut baietii !

Bafta in continuare! >:D<<'> Te asteptam inapoi... :D

Noapte buna NR, ne auzim maine.

Bafta Babell =;

Bafta Babel :D sper sa te reintorci.

Neata News Reporter.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic