Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, dupa o noapte lunga, da foarteee lunga, am reusit si eu sa ma trezesc cu chiu cu vai, ma duc sa fac un dush bag ceva consistent la ghiozdan si poate da Domnul sa intru in game. Ne auzim.

O toamna cat mai frumoasa tuturor. Oficial astazi este adormirea lui Connect-r. :))

Edited by HashBua

Buna dimineata, am si eu o problema, daca ma puteti ajuta, cand dau sa intru in joc imi apare "Grand Theft Auto SA could not find Audio card installed."

Edited by alexmacheama

Ioi. Ce greu e sa gasesti topicul discutii cu posturile noi :)))).

Anyway, neatzaaaaaaaaa.

Asa-i :))

intru si eu acum in game :D

Scuze pentru inactivitatea de azi, dar am avut niste treaba oricum de acum pana la 00:00 daca mai ies afara la un fotbal daca nu raman la PC :)

Neata, dupa o noapte lunga, da foarteee lunga, am reusit si eu sa ma trezesc cu chiu cu vai, ma duc sa fac un dush bag ceva consistent la ghiozdan si poate da Domnul sa intru in game. Ne auzim.

O toamna cat mai frumoasa tuturor. Oficial astazi este adormirea lui Connect-r. :))

Neata, vezi poate imi faci semnatura aia ca ma apuca rank 5 pana mi-o faci tu. Sa dea mnezo sa intri in game :X te asteptam la sedinta, love mumu :*

Na uite la ei ce inactivi, scriu doar: "am plecat sa mananc, brb" sau "neata reporteri", Scrieti si voi ceva mai lung si mai frumos cum face Adryan, mnezo omul ala e un nub e asa de nub ca se sparg pietrele cand merge pe strada. Mi-am adus aminte o poezie: Are mama o fetita cat un tanc rusesc, cand o duci la gradinita strazile pocnesc :)). Cica BaMbOo vrea mai multa activitate in topic-ul de discutii, n-ai sa vezi Rambo:))

Buna ziua tuturor, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem foarte bine impreuna :)

Sarumana alex, auzi ce pmea e cu fata ai hentai care danseaza la semnatura ta? =))) WTF is that? =))))) O sa ne inteleg de minune o sa vezi, nu o sa regreti ca ai intrat in News Reporter aici sunt membrii foarte competenti dar si foarte nubi si inactivi si care nu stiu sa scrie si spun la sedinte doar: DA, exemplu: cine e on: si ei spun: Da. Deci ai grija cu membrii aia, acesti membrii sunt: Adryan, Krysty, HashBua, SpaZz, Daniel si NuTLine.

Sarumana alex, auzi ce pmea e cu fata ai hentai care danseaza la semnatura ta? =))) WTF is that? =))))) O sa ne inteleg de minune o sa vezi, nu o sa regreti ca ai intrat in News Reporter aici sunt membrii foarte competenti dar si foarte nubi si inactivi si care nu stiu sa scrie si spun la sedinte doar: DA, exemplu: cine e on: si ei spun: Da. Deci ai grija cu membrii aia, acesti membrii sunt: Adryan, Krysty, HashBua, SpaZz, Daniel si NuTLine.

UeLcOmE AleeXyCo, o sa te simti super in NR, cel putin asa sper, cu colegi ca nutline....o sa fie cam greu, dar ii dai un /sms cu injuraturi si ii trece imediat

Ba nut, pe tine te-ai uitat?! Ai uitat cand te milogeai la mine sa-ti dau bani?! Ce n00b esti ba, pe cand juca ZaNa pe server tu te jucai cu rama in nisip, facea castele din hartie igienica =)) Dupa cum ai spus...sunt membrii competenti, ca mine, dar si unii incompetenti ca tine :))) :*

Avem si inactivi, doar le zici, cine e inactiv are 500k, si o saptamana nu vezi picior de NR, avem si activi, doar le zici vedeti ca impartim coliva la HQ zilele astea, si o sa vezi numai NR pe server, avem aici toate rasele de NR:

NR: inactivi, activi, competenti, incompetenti, afacerisiti, mincinosi, inteligenti(da' nu prea), lenesi, avem si dinaia care atunci cand intra la dush zic: a mai trecut un an si incep sa zambeasca, o sa pun o poza asemanatoare :)))

lckj6.jpg

EDIT EDIT EDIT: Daniela, draga mea sotie PERVERSA SI NERECUNASCATOARE ce esti, asa faci? ma inseli a? vezi ca am aflat imediat, cand te prind te bat cu sipca de la pat, mama ei de treaba, ce facem cu copiii? nutline si spazz sunt mari, ii trimitem la furat, dar cu kyrstyna ce facem? o trimitem pe centura? nu e cam mica? nu ca asta ar fi o problema, o sa scoata mai multi bani :))

RqAxv.jpg

Edited by Adryan5200

UeLcOmE AleeXyCo, o sa te simti super in NR, cel putin asa sper, cu colegi ca nutline....o sa fie cam greu, dar ii dai un /sms cu injuraturi si ii trece imediat

Ba nut, pe tine te-ai uitat?! Ai uitat cand te milogeai la mine sa-ti dau bani?! Ce n00b esti ba, pe cand juca ZaNa pe server tu te jucai cu rama in nisip, facea castele din hartie igienica =)) Dupa cum ai spus...sunt membrii competenti, ca mine, dar si unii incompetenti ca tine :))) :*

Avem si inactivi, doar le zici, cine e inactiv are 500k, si o saptamana nu vezi picior de NR, avem si activi, doar le zici vedeti ca impartim coliva la HQ zilele astea, si o sa vezi numai NR pe server, avem aici toate rasele de NR:

NR: inactivi, activi, competenti, incompetenti, afacerisiti, mincinosi, inteligenti(da' nu prea), lenesi, avem si dinaia care atunci cand intra la dush zic: a mai trecut un an si incep sa zambeasca, o sa pun o poza asemanatoare :)))

lckj6.jpg

Marsh in meme de unde sa stiu eu cine e ZaNa tractor, cand pmea ma milogeam eu de tine sa imi dai banii? =)) Apropocrap de ras la rasele de NR =)))))))))), mai avem si de aia wank-isti, care intra la sedinta si da un /wave si intreaba: Da ce ce nu e Xulescu on? si liderul spune: ca esti nub si el scrie /chairsit si merge pe RedTube sau avem o rasa numita Krystynisti: sunt aia care au poze cu Krysty sub perna si cand intra Krysty il slavesc. Sunt prea multe rase nu are rost sa le enumeram pe toate. P.S: Adryan intra in game sa dam test cu YOP ok? Apropo rama aia era manuta ta ca eu ma jucam cu pulanu in nisip nu mai ti minte cand l-ai atins si ai zis: OAU tata ce pana mea e aia mare si tare, eu ti-am spus ca e o piatra ca nu stiam ce sa zic. Vai de capu' tau ma socated-kid :*

Ba, ia gura, ce parinti prosti am, si ce sora proasta.

New avatar and signature, mai trebuie sa refac about me.

Fa-mi si mie o semnatura te rog frumos tot asa cu NuTLine si Network Anchor. Te rog! Hai te roaga fratilitau de suflet ca nu degeaba te-o facut Daniel cu Adryan, hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog hai te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog. Te rog :D

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic