Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vlad dai cu parazitii, mai baga o bere si sigur iti revii. In loc de ora 04:00 va fi tot 03:00 ( se da ceasul cu o ora inapoi :X )

Stiu ca s-a dat cu o ora inapoi. Ca nu am primit payday la ora 04:00.... Si cu berea....Daca m-ai bagam una cred ca eram pe afara..... Dadeam la rate...

Hmm... Salut, ce mai faceti? Eu, am inceput sa ma cumintesc, spre deosebire de marar, care abea acum si-a aratat adevarata fata ep chatul familiei, shame on you rank 4, shame on you.

Edited by Cartofar

Salutare tuturor. Este ora 03:13 si eu nu am somn. Am venit de la club beat mort si se tot invarte casa cu mine......

Subiect de discutie: De ce bea omul?

Pentru ca e foarte misto sa-ti povesteasca altul a doua zi ce ai facut. Mi se intampla mereu, fie ca vreau sau nu, la un moment dat se rupe firul. A doua zi imi zic toti "ba mai ti minte ca ai facut aia si aia?"...wtf?

Ultima data cand am baut, nu stiam si nici acum nu stiu cum am ajuns acasa.

Voua vi s-a intamplat sa vi se rupa firul, sa fiti KO?

Edited by alquaida

Buna seara !!

Am revenit si eu din mini-excursia de 2 zile. Din pacate nu am apucat sa intru in game si sa-mi incep prima serie de anunturi gratuite, dar de maine ma apuc de treaba.

Acum, plec sa citesc pe la romana. Ma asteapta bac-ul anul asta si nu vreau sa am surprize.

Ne auzim maine dupa liceu.

Bafta multa !

Alquaida mie mi sa rupt firul de multe ori. Odata am baut 3 sferturi de sticla de Jack Daniels.

M-au dus prietenii acasa. A doua zi m-am trezit afara pe terasa.

Edited by Vlad09

Ma duc si eu sa ma culc, maine dimineata o sa raspund la rapoarte si la servicii (sper).

BlooD, si mie mi s-a intamplat sa imi pice de multe ori netu' azi "The phone line is busy" :)).

Neata!!!! O sa fie o zii luuungaa si naspa, la mine ploua si e frig....la voi cum e?

Same here...

Adica, inca nu ploua, dar va incepe.

La mine nu va fi o zi foarte lunga, am note cam la toate materiile de azi si de obicei lunea trece repede.

Neata.

Same here...

Adica, inca nu ploua, dar va incepe.

La mine nu va fi o zi foarte lunga, am note cam la toate materiile de azi si de obicei lunea trece repede.

Neata.

Ma sa sti nu am ore asa grele, dar am cu diriga' si o ora de a ei face cat toate orele la un loc din ziua respectiva :))

Neata!!!! O sa fie o zii luuungaa si naspa, la mine ploua si e frig....la voi cum e?

Neata.. Si la mine e foarte urat. Am impresia ca a ploua putin spre dimineata. Va urez o zi placuta tuturor.

Salut. Daca asta e vreme de iesit in casa, eu imi schimb orientarea sexuala. :(

Ar trebui sa se inchida toate scolile cand e urat afara :X.

Sa vi si la Craiova la CN "Fratii Buzesti" sa vezi daca merge :)). Poate te iau si la bataie daca zici asta :)).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic