Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, e bine. 39 îmi arată și mie.

emptY are 38. =))

E ceva necurat la mijloc. Se oftica platforma pe mine :))))))

*Inca o saptamana si 2 zile pana la vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Cred ca la tine emptY nu se pun alea din admin table...

De pus se pus la numarul total de posturi, e posibil sa nu le arate acolo la today's 20 top posters.

Ce faceti in vacanta? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eu sunt in vacanta de ceva timp... :))

De ce ma?

Cât aveți vacanța?

Eu am 3 săptămâni, parcă. :))

Eu am doua. La noi nu se taie din vacanta de vara ca sa se adauge la aia de iarna din cauza lipsei de bani pentru caldura =))))))

Eu sunt in vacanta de ceva timp... :))

Păi tu ai deja studii superioare dobândite încă din gimnaziu. Noi suntem mai proști și învățăm ce tu știi deja. :))

Eu am doua. La noi nu se taie din vacanta de vara ca sa se adauge la aia de iarna din cauza lipsei de bani pentru caldura =))))))

Ahahaha! =))

Ce săraci!

Edited by Deidara

De ce ma?

De ce nu?

Asa saracie e in America?:))

Păi tu ai deja studii superioare dobândite încă din gimnaziu. Noi suntem mai proști și învățăm ce tu știi deja. :))

Eh... sunt un fel de Chuck Norris.

Hai nu-l mai ridica in slavi atat :))))

Te oftici?:))

De ce nu?

Asa saracie e in America? :))

Eh... sunt un fel de Chuck Norris.

Te oftici? :))

Ba, sunteti dobitoci. Ati inteles gresit. In Romania s-a taiat o saptamana din vacanta de vara si s-a adaugat la aia de iarna pentru ca autoritatile sa nu mai plateasca caldura, iar eu spuneam ca spre deosebire de Romania, aici nu se face asta, motiv pentru care am vacanta doar 2 saptamani in loc de 3.

*Nu ma oftic, (mim)ez.

Ba, sunteti dobitoci. Ati inteles gresit. In Romania s-a taiat o saptamana din vacanta de vara si s-a adaugat la aia de iarna pentru ca autoritatile sa nu mai plateasca caldura, iar eu spuneam ca spre deosebire de Romania, aici nu se face asta, motiv pentru care am vacanta doar 2 saptamani in loc de 3.

*Nu ma oftic, (mim)ez.

Păi dacă s-a tăiat din vară (când e cald și nu se plătește) și au adăugat-o iarna (când e frig și se plătesc gaze) nu înseamnă că au bani? :))

Ce spui tu acolo să nu mai plătească?

Edited by Deidara

Nu stiu despre ce vorbesti, suntem invatati de mici cu frigul in scoli :)) .

Păi dacă s-a tăiat din vară (când e cald și nu se plătește) și au adăugat-o iarna (când e frig și se plătesc gaze) nu înseamnă că nu prea au bani? :))

Ba, tu chiar n-ai logica? :))

Cu cat e mai multa vacnata de iarna, cu atat autoritatile nu mai trebuie sa plateasca bani, ceea ce inseamna ca vacanta trebuie sa fie cat mai mare, in cazul vostru 3 saptamani.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic